187
Léptem-nyomon átverik vagy át akarják verni, becsapni az embereket. Úgyhogy legyünk résen.
-
#147 merrefele lax? mer elég sok magyar nagyvárosra jellemző hogy se vilinger, se metró nem jár :) -
#146 nálunk meg nem jár metró, sem villamos... DD
de ezek jó trükkök. -
#145 trükkösnek kell lenni olvéjz :PP
akyyy: nocomment D:SASD:DDD:DAS:D [csakvitzel:D] -
[Walaki]D`Lair #144 Jó, csak a stadionoknál nincs akkora forgalom a dózsa györgy út felőli lejárónál... -
#143 én ha pesten járok, kifizetem a metró jegyet:) -
#142 áhh még nem vaty rutinos :pp mi már haverokkal élből suhanunk a metróellenőrök közt ASD:DAA:DD:F:FD merugye nincs ideje egy után menni, hogyha közben másik 10 "kuncsaftot" veszít :ÐÐÐ -
#141 jaja, és nem akadnak a nyomodra az is tuti. főleg, jön a tél, kesztű, ujlenyomat sincs, meg semmi, jól beöltözöl, sőt elmész sielni, símaszk meg minden -
#140 Hmm az tökre megéri. Csak nem hamis 5k-sal, hanem mondjuk ezresekkel. Elmennék elöbb egy boltba felváltatni 5ezresre (sima zöldséges nem nézi meg, hogy hamis-e), és az így tisztára mosott pénzt, meg levásárlom a cigánynak, a visszajáró meg az enyém. -
Szofi #139 Hát belőlem sem gazdaxik meg a bkv! -
[Walaki]D`Lair #138 én csak akkor veszek metro szakaszjegyet (120Ft) ha vannak ellenőrök, különben nem engednek le, bár volt már amikor úgy is sikerült:D:D:D -
#137 bkv @ budapest rulZ™ 18 évem alatt eccer se volt jegyem/bérletem :pppp -
[Walaki]D`Lair #136 tőlemis...akkor aszondtam, hogy a táskám legalján van, amit betettem a csomitartóba (persze nem...:)))) -
#135 tőlem, ha kértem diákjegyet a sofőrtől, sokszor kéri, hogy mutassam fel a diákomat:( -
[Walaki]D`Lair #134 Én meg fél évig rendszeresen jártam diákjeggyel egerbe diákigazolvány nélkül:PPPP sok sok ezrestől szabadítottam meg a volánbuszt...:)))) -
#133 havertól elkértem a szeptemberi bérletét, 10 km-est, mivel ő már megvette az újjat! és mivel nekem nem a városban volt dogom, vígan elutaztama másik városba ingyén!!!
(csak sajnos a bérleten rajta van a név és igazolvány szám de ki nem szarja le?:D) -
#132 :DDD -
#131 Megvetted a jegyet, és mégse szálltál fel a buszra? -
Realtibi #130 hogyan? -
#129 tegnap átvertem egy buszsofőrt:D -
#128 drága karcolásvédő volt... -
#127 Áh!Kibontottam, felragasztottam 1 napot volt rajta, aztán széttéptem:D
Olyan ocsmodék lett tőle a PSP képe, hogy broáf. -
#126 mire kellett volna ?
blokkot nem raktad el ? vissza lehetett volna cserélni. -
#125 UP!
Vettem egy szar minőségű karcolásvédő fóliát. Kibontani és megnézni persze nem lehetett. 2000 ft sutty:D -
Cicero #124 mert nem ismersz, nincs semmi baj :Ð -
#123 utállak, sry az offért -
Cicero #122 nem, senkit -
#121 Nem csak őket? -
Cicero #120 nem -
#119 Jah az bosszantó sokszor,
hogy megkérdezem valahol, hogy mennyi lesz ennek-meg ennek az ára,
ás amikor fizetésre kerül a sor,
akkor meg már drágább, de sohasem olcsóbb..... -
#118 te csak a lányokat vered, igaz? :Dd -
#117 Én is így jártam.Vettünk három raklap viacolort.Persze azt mondták,hogy majd vigyük vissza a raklapokat és visszakapjuk az árát.Amikor visszavittem csak az árának a felét adták vissza...
Nem érdekel az a pár ezer Ft csak akkor ne mondják már azt,hogy visszaadják az árát!
Szemetek... -
#116 mer szemetek, ki kell hajtani belőlük -
#115 Én meg megvettem múlt héten 44 m2 térkövet,
előzőleg kiszámltam a tüzépen a fickóval hogy 91.000 Ft lesz.
Aztán én nem voltam otthon mikor hozták a térköveket,
anyámat küldtem be hogy fizesse ki,
de azt mondta hogy 101.000 -et kellet fizetnie.
Aztán bementem a számlával a tüzépre,
mondom hogy nézzék meg,
aztán elsőre visszadtak 8500 Ft -ot,
mert állítólag a számítógépben még a régi ár volt benne. c
De így is megmaradt a raklaphasználati díj, 2300 FT
pedig azt sem elmlítették előtte...
Ha nem szóltam volna biztos nem adták volna vissza a 8500 forintomat. -
#114 detto -
#113 Lol. -
Cicero #112 "az nem sülyedés, hanem emelkedés" nem én mondtam -
#111 ..ahol te -
Cicero #110 Ha már valaki olyan mélyen van... -
#109 az nem sülyedés, hanem emelkedés -
Cicero #108 Mondtam, hogy akkor nem lennék mérges rá, ha megkérdezte volna, kölcsönadtam volna megint a játékot. Arra a szintre meg nem süllyedek, hogy megverjem