20
Újság készítő játék:)
-
#20 a Mad TV 2-ről tud valaki vmit??
Van már új része vagy vmi? Angol? ilyesmi? :)
Az 1el sokat játszottam! -
Zolly1975 #19 BÉNA -
#18 9 és fél perc.. - én nyertem :) 3mbit rulz :)))) Bár ha a melóban szedem, akkor 0,15~1 sec. :) -
#17 Én fél óra alatt leszedtem wanadoo-ról a 200 megás iso-t...
De lehet, hogy csak 20 perc volt. -
#16 Roppant érdekes egy letöltőprogramja van ennek. 84 megát akar 5 (!) óra alatt leszedni. Kicsikét durva. -
#15 Ez nem sorozat, csak anyni, hogy van bennük egy egyforma szó. A TT és TTD nem egyeztethető a manapság divatos hulladékokkal sajnos. -
#14 ossze szamolta mar valaki, hogy hany resze van a Tycoon sorozatnak? (Deluxe -okkal egyutt) (Transport Tycoon meg mindig viszi a palmat ) -
#13 Szedem a wanadoo-ról. MAradt még az accomból idő... :) -
Aspyrin #12 passz, szedd le, ha van kedved, valószínűleg shareware -
Cat #11 ingyenes ? -
Aspyrin #10 84mb, webinstallt lehet tőteni -
Aspyrin #9 Képek csak mert
-
#8 Mad Tv nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valami újságos, filmes, cirkuszos, mozis, zenés vagy ilyesmi manager, tycoon??? Tudtok???:) -
#7 Tényleg egész jó, nekem is fent van most a gépemen. Az is igaz, hogy úgy néz ki, elég hamar rá lehet unni. :( Pedig az ötlet nagyon jó, újságszerkesztés, kiadás, olyan Mad TV szerűen.
Ebben a témában is több van, mint amit most kihoztak belőle. Nem baj, majd legközelebb. :) -
#6 Főleg ha többet tudnánk róla... -
#5 izgi lehet :9 -
#4 Én a torrentről szedtem le.
Nem olyannehéz és sajnos hamar meglehet unni. De én még nem unom. 50 megás dolgot kell letölteni. -
cyrus #3 köszönjük szépen ! ^.^ -
Since #2 Bővebben? Hány megás játék? Honnan lehet leszedni? :) -
#1 Elég jó:)