4
-
#4 ez baromság, nem férnek csak úgy hozzá a mailekhez, ők a hülyél nem mi!! Tessék jobban vigyázni arra a kibaszott kódra!!! -
BiroAndras #3 "A spam elkerülésének kiváló módja ha időről időre új emilcímet kreálunk, és azt csak annak adjuk meg akire tartozik."
Ha 3-4 havernak kell megadni, akkor még elmegy, de úgy is macerás. Viszont ha 1000 ügyfeled van, az már gáz.
Az én tapasztalatom az, hogy ha csak megbízható helyeken adod meg a címedet, akkor kb. 0 db spam-et kapsz. Ha netes regisztrációhoz kell cím, és nem tűnik megbízhatónak az oldal, akkor létrehozol egy eldobható címet (pl. freemail), és azt adod meg.
Én spam-et évek óta nem kaptam (hacsak a céges levlisákat nem tekintjük annak), és vírusos levélből is csak pár darab volt. -
#2 Ugyanmár, olcsóbb elmenni egy egyszerű felvilágosító tanfolyamra, szerintem lehetne rendezni ilyeneket, olcsóbb, gyorsabb és hatásosabb. A phising mindíg a tudatlanságot használja ki. -
#1 Ez jó megoldásnak tűnik!
És azért is mert, ha csak az adott személy van birtokában a rá vonatkozó adatok összességének, akkor nem csak a bűnözők de a nagytestvér is hoppon marad.
Szerintem mondjuk a számítástechnika csak is ilyen módon tehető biztonságossá, az illetékes felhasználó, nagyobb hatékonysággal képes a saját adatait megváltoztatni, mint a másik fél azt lenyomozni.
A spam elkerülésének kiváló módja ha időről időre új emilcímet kreálunk, és azt csak annak adjuk meg akire tartozik. Ez a meglehetősen olcsó (ingyen van;))) módszer mindenkinek rendelkezésére áll!