DBZ:SPARKING

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah eddig gameltem vele😄 Te jó ég! Ez kibaszott jó game lett!!! Nem bírtam abbahagyni. Egyszerûen annyira jól meg van csinálva, mint állat. Nekem nagyon tetszik, ajánlom mindenkinek!
jó szórakozást a gamehez!!!

Hy all! A T1-et végigtoltam, elég jó game nekem nagyon bejön! De most megyek és kipróbálom a T2-õt, végre lejött! Egész nap ezt vártam😄
igen, és reméljük a T2-ben majd ötvözik a kettõt <#eplus2>

sigmavirus1
Nem. Budokai 3-é jobb és látványosabb, viszont Tenkaichié elég jól visszaadja a "felrúgom, utánnarepülök és lecsapom" db fíílinget.

Viva La Virus1!!!

harcrendszer

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

és a harcrendzser is ugyanaz??

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

sigmavirus1
Ja meg Tenkaichiben szabadon lehet mászkálni, de ez nem sokat számít.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Ég és föld.

Budokai 3: szokásos oldalnézetes harc, teleportálgatások, átváltozások, szupertámadások, dragon rush, fúzió, dragon universe story mód, gömbök gyûjtögetése.

Tenkaichi: hátulnézetes, rombolható terep, szakadó ruhák, gömbök gyüjtögetése a pályákon, nincsenek átváltozások ezért a 100 karakter átváltozási formákkal együtt jön ki, spec támadások sok karakternél ugyanaz, story mód rövid.

Viva La Virus1!!!

mi a kulönbség a budokai 3 és a tenkaichi közt??

Budokai 3.

jah és segitsetek abban hogy melyik dragonball játék éri meg ha hosszu távon szeretnék jatszani?

hy mennyi az ára a jateknak??

Ok.

Fyrex
igen rohadt nagy akadáj..

Avanti Crociati!

Szerintetek nagy akadáj az,ha valakinek japán nyelvû a tenkaichija?

Szerintetek nagy akadáj az,ha valakinek japán nyelvû a tenkaichija?

Ok.

sigmavirus1
Nehezen, nálunk nincs hivatalosan forgalomban, tudtommal.

Viva La Virus1!!!

Jó neked...Nekem sajnos a japán változat van.Itt magyarországon nem lehet valahol megvenni az angol változatot?

londonba vettem mert ott voltunk nyaralni s ahogy ott is most is a laptomomról írok
angol
A tescoba van sparking?Angol vagy japán változat?

GT goku benne van??? betennétek 1 képet a sérülésekrõl naon érdekelne oszt a google be nem találok
www.google.com a barátod. És igen szakadnak a ruhák és vérzel is.

hellotok én most vettem meg 11 misi jé a tesco ba de még nem probáltam ki van valahol ismertetõ meg leírás meg ilyenek? s télleg láccanak a sérülések szakad a ruha meg ilyesmi?
ha jól gondolom nem arra értette hogy ha warezról szeded a programjaid akkor nem fórumozhatsz, hanem ha ezt a dolgot említed is, webcímet ne említs mert reklámnak minõsül és büntipont jár érte ( gondolom warez miatt több is 😄 )

Természetesen törölném 24 órán belül,csak ki akarom próbálni,ezért keresem a "próbaverziót".

az 😊, legalább nem lesz rossz híre az sg-nek

Fyrex
finom szavakkal kell operálni ^^

Avanti Crociati!

nem támogatja 😄DD ez jó 😊

Aha.

Fyrex
tudsz róla h az SG nem támogatja a warezt?

Avanti Crociati!

És a tenkaichit smswebrõl honnan lehet leszedni?

Megéri megvenni,mert jó játék,de jobban megéri letölteni!

csa érdemes megvennem a dragonball z sparking-ot és ugy ps2-re van??

helló ha szereted a dragonballt akkor minenféle képen látogas el ide helló:http://gportal.hu/portal/dbzreload/
ronihun
Minden Saga 100%...Sztem az Oozaru Vegeta könnyû volt...2.-ra megcsináltam...A Cooler és a Broly is knnyû volt eeket elsõre megcsináltam...Atmondtátk nehéz de sztem könnyû volt...2 Fusion Item maradt....A Dragon Ball-okat 3-szor gyûjtöttem össze...Még kell:Tao Pai Pai,Kid Goku,Great ape.Van aki már meszerezte az uccsó 2 Fusion Item-et?Mit lehet vele tenni?Mindent összevetve nagyon király gamma.Ultimate Battle-be még csk 84. vok de majd még haladok.2 Napomba telt míg végigtoltam a Z Battle Gate-et😄 A Kettes nagyon jó,és télleg nem zavar az osztott képernyõ.Nekem a kedvenceim:100% Full power Frieza,Majin,SSJ,USSJ,SSJ2,SSJ4 Vegeta😄 USSJ Trunks,Super Vegito meg még néhány😄Huuuhh jó hosszú hsz...Mindent összevetve sztem(ha én pontoznám,adnék rá egy 9.0-t)nagyon jó és nem unalmas az egyes mivel ma is 1 órát játszottam a Duelingbe és nagyon király volt.

...

Garrhun
de eredetit tudok valahonan rendelni neten?

Grallmoore - human warrior@BS

ronihun
Énsem tudtam megszerezni egy ideig de végül hozták...

...

Garrhun
eredetiben gondoltam...

Fyrex
internet ^^

Avanti Crociati!

Garrhun
Nem tudjátok véletlenül honan tudnék beszerezni DBZ:Sparking-ot angol nyelven?

sigmavirus1
Nem megy.

Viva La Virus1!!!

ronihun
Emulátor megíy a gém?Mert én most töltötm éás nemtom érdemes-e...

...

sigmavirus1
Küldföldrõl, vagy pár eldugott helyen talán MO-n is rátalálsz.

Viva La Virus1!!!

ronihun
Honnan tudnám megrendelni a Tenkaichit?

...

eyo!!
megrendeltem a budokai 3 at!!!platinumba!naon zsír lesz csak nem tom mikor jön meg!<#vigyor2><#vigyor2>
And 1
a dc-rõl is lehet gyorsan tõlteni néha 😄 de azért majd még meglesem az sms web-t. Bár mondjuk azt tudom hogy régen itt fent volt dox.uw.hu de most meg már nincs

Dc,Torrent alapból nem érdekel mert kibaszott lassan jönne le. Azé kérdeztem SMS webet

Oldal 1 / 8Következő →