668
.
  • IMYke2.0.0.0
    Na mi van?! Minden pécsi SG-s alszik?! :)))))

• IMYke2.0.0.0
  • kelkaposzta
    Fűűű hűth ez mega fos volr, jobb is h nemjöttetek. Minden program min. 1 órát késett, ááá háth anyatok. Szal trágya volt.
  • kelkaposzta
    Pacsi lelkeim, gyertek Orfűi napokra ! C'mon xD
    nesztek
  • Bandew
    Az utolsó elég csalogató... :-P
  • IMYke2.0.0.0
    Golyatábort attól még ne hagyd ki:
    - evés-ivás
    - zene, buli
    - csajok és szex [ebből sok]

• Bandew
    Már most is van egy-kettő. MEg plusz a haverom akivel lemegyünk. Ja meg a tesóm is, aki 10 évvel idősebb nálam, de most csoporttársak leszünk. :-D
  • Bercy #21
    Gyolyataborba mindenkepp menj majd el. Hatalmas buli es sok embert megismerhetsz, megiscsak jobb egy uj suliba ugy menni h van mar 1-2 ismerosod!
  • Bandew
    Jaja én már várom. :-)
    Jó lesz kicsit elszakadni itthonról.
  • Bercy #19
    Hat nem egy elso osztalyu lakhely de azert ki lehet birni(igaz en csak 5 napot toltottem ott). ha jol berendezitek a szobat akkor siman jo az is. es a foldszinten talalhato klub nekem nagyon bejon, szeritnem ugyis ott fogjatok az idotok nagy reszet tolteni(ha nem valamelyik masik klubban:)).
  • Bandew
    Ja értem, ezt nem tudtam, de legalább kicsit felspécizik. :-)
    Anniban jó lett volna, hogy ott kétágyas szobák vannak és egy barátommal mennék le, szal elintézhettük volna, hogy ketten legyünk egy szobában, ami állat lett volna. :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Sőt, ebben az évben nem is leszel ott, mert átépítik...
    Amúgy sem egy nagy szám az a koli... boááá
    [Na, azért nem hányadék, de a Pécsi Sörfőzde "illatát", a fél havi lefőzést élvezheted majd...]
    [Átmenetileg lehet, hogy a Jakabhegyiben, vagy a Szántóban leszel, ha addig nem végeznek a jó munkásemberek...]

• Bandew
    Százhalombattai vagyok, de az ott van pest mellett.
    Sajna ez a szekképzés a műszaki karhoz tartozik, tehát elvileg a Boszorkány Kollégiumban lennék, amiről nem sok jót olvastam a PTE honlapján. :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Budapesti vagy. Nagy esélyed van a kolira. Amennyiben a BTK-ra jársz majd, a Szántó Kollégiumba add be a jelentkezésedet... a legtutibb a hely.
  • Toroco
    hát ha pesti vagy akkor sztem van esélyed rá? Melyik egyetemre fogsz járni, milyen karra? Én pécsi vagyok. Én azt utálom itt hogy egyre több az autó és már nem lehet normálisan közlekedni a belvárosban. Meg elkéne még egy felüljáró ami a belváros és a kertvárosi rész között van, mert egy felüljáróval elég szar az összeköttetés.
  • Bandew
    Biztosan! :-D
    Én mindig szerettem Pécset, tetszik, hogy nagyváros, de azért az emberek nem idegenednek el annyira egymástól, meg ott mindig nagy a nyüzsgés.
    Elegem van már a pesti környékből, meg a önmarcangoló emberelből. Ok tudom ők mindenhol jelen vannak, de azért nem mindegy milyen számban. :-)
    Amúgy felsőfokú szakképzésre megyek csak az egyetemre, de szted így mennyi az esélye, hogy koleszt kapjak?
  • dr Kotász
    Csányi Pincészet...
  • praksi
    nagyszüleim Pellérden laknak :-)
  • dartonita
    zegesz bortura lenyege:jegyezd meg merre jottel,mer haza nemtalalsz az tútisúr :P
    foleg nyaron.egen.vanennek a kornyeknek egy szelid baaja.monnyukasztnemtom mennyi mutragya es cukor fogyhat,de h kibaszar a kunsagi az bisssztos.encsak lelkes fogyaszto,kulonosebb felkeszultseg neku.bandew teged meg varunk soxeretette*
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, Kiskunhalas és környékén fogy a legtöbb műtrágya és cukor...! Évente 3x szüretelnek ott...
    Még jó, hogy a Villányi-t nem hamisítják.
    Bár, szar bor minden tájon és országban akad, csak itt, Baranyában kicsit erősebben kell keresni, mint máshol.
  • dartonita
    villany....pinceszetek...veresbor...yikes.ecce megke nezni minden hujenek aki assziszi lehet a kunsagon bort termelni
  • IMYke2.0.0.0
    Tetszeni fog, meglátod!
    A suli [egyetem?] mellett, csajok, buli, csajok, buli, szép város, gyönyörű hegy és környék, Harkány, Villány...
  • Bandew
    Na végre! :-D
    Én idén Pécsre megyek tanulni, szal most lesz némi közöm a városhoz. :-)
  • PeeTeR
    egyertelmu... csak reagaltam :D
  • Random work
    Mi augusztusban megyünk Orfűre és persze Pécsre is olyankor mindig benézünk.
    Elmegyünk a kispiacra a villányi borsarokba és éjszaka bulizunk.

Ismeri valaki helyi a Galéria nevű szórakozóhelyet?
    Van egy jó kis zenés táncos csak most nem ugrik be a neve valami A betűs és lépcsőn kell lemenni ha jól tudom drága a pia és tömegnyomor van. Legalábbis akkor az volt. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Őszintén szólva, az legyen az ő bajuk...
  • PeeTeR
    meg kb. meg 50 masik varosnak nincs
  • IMYke2.0.0.0
    Szép dolog, hogy minden városnak van ilyen témájú topikja, de eddig Pécsnek miért nem volt?!
    Most már van...