346
  • Tatyla
    ááááááááááá
    tök király game....
    probálljátok ki...
  • Laky
    már töltöm is :)
  • grebber
    Torrenten már fenntvan rég.
  • Laky
    nah, már csak meg kell szerezni :))))
  • grebber
    Ma kijött PC-re is:

2005-09-24 PC Game ISOs Ultimate Spider-Man (c) Activision DEVIANCE 86x15 MB
  • grebber
    Xbox-ra és PS2-re ma jött ki!
  • tomikake
    NEM LESZ MÁR VÉGRE TÖRÉS A JÁTÉKHÓZ
  • Mustang2005
    [IMG]C:\Documents and Settings\Zsámboki Balázs\Dokumentumok\Képek\hp_logo.jpg
  • Mustang2005
    Frissült a hivatalos oldala!!!
  • báttyó02
    LOÁL :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Eye-scream
    Trailert láttam, kíváncsi vagyok. Énnekem tetszik ez a rajzfilmszerű grafikus megoldás, ráadásul ha jól látom Venommal is lehet majd nyomulni. Remélem nem qrják el majd, mint a 2őt...
  • gabber_saviola
    ehh :D
  • sIlenc3
    Hát meg néztem a trélert..és amikor behozta az every city feliratot rögtön tudtam milyen szöveg lesz ott és így tovább.
  • Laky
    :D

you are GAY!
  • gabber_saviola
    igazi lákinak való gámé :DDDDDDDDDDDDDD
  • Laky
    ízlések és pofonok
  • Darkboy
    az
  • Pyx #5
    honlap és tréler alapján ratyi lesz, mint az elözőek
  • windrunner
    Amugy boccs ha megbántok bármilyen PC-s kollégát de ez a game is konzolon lessz igazán élvezhető...
  • Tufa
    Azért szerintem bátor dolog kiadni egy újabb pókember játékot. Kiváncsi vagyok milyen lesz
  • windrunner
    Nyem rossz.
  • Laky
    Ki ne ismerné a Marvel képregények egyik húzóemberét, a Pókembert? Az elmúlt években a mozivásznon is hódít a rajzfilmhős, aki azóta töretlenül tör a magasba és a játékipart is meghódította, kisebb-nagyobb szerencsével. Ezúttal egy újabb adaptáció van készülőben, ami az Ultimate Spider-Man címet kapta és aminek végre beindult a pofás oldala, mely egyelőre csak pár információval és képpel szolgál.

[i]http://www.gamestar.hu/[i]