346
-
#62 amúgy jó lett :) -
#61 ja akkor nem szoltam! -
#60 1 órával ezelőtt kértem bannert a műhelyben :) -
#59 én nemtudom csak azt hogy x800-on illene neki 100 fpsel suhannia felbontást levettem poénból 640-enre ugyanaz ... szal ugytünik a atit nemkedveli.. -
#58 Én meg megcsináltam bannernak bár a gameval nem jáccok!
-
#57 Ez a lassúság csak ati kártyán van? mert nvidiások nem panaszkodnak. -
#56 Ja ez érdekelne engem is ..... van benne lengedező-randalírozó mód??? -
#55 szóval jó azt mondod?le lehet menni mindig az utcára??? -
#54 Szerintem ez az eddig legjobb Pókember játék bírom ezt a cellshaded grafikát csak néha úgy beszaggat mint atom.
Benne van Venom is azzal valami brutális menni. -
#53 Hóóóóó ... miértnemmondtátok, hogy ez ilyen hangulatosan néz ki?!? .... Amint hazaérek be is dobom a letőőttőbe.
Amúgy ebben lehet szabadon lengedezni?? A SpiderMan2 -t naggyon vártam, dehát azt a full zsír verziót csak konzolok kapták meg végül. -
#52 -
#51 Sziasztok leszedtem a gamet és a hozzá tartozó crackfixet de amikor el akarom inditani ujra indul a gépen esetleg valakinek ötlete van,hogy mitöl lehet minden más tökéletesen fut rajta! -
#50 igen nekem is :) néha belassul nemvicc 20 fps alá azér nemakarok nagyzolni de az én configomon hasítania kéne 100 fps-el -
abonyitomz #49 nem tudom mi lehet a gand de szagagt a játék képe!
grafikai beállítás meg nincs különösebb...
FEAR , HL2 , Doom3 .... egyéb nem szaggatott -
#48 képecskék :)
http://www.gamespot.com/pc/action/ultimatespiderman/screenindex.html
http://www.3dgamers.com/games/ultspiderman/screenshots/ -
#47 na esc gomb után látod az elsö menüt ot levan irva mi kell a fö storyhoz pl 2 verseny kell és ha megvan akkor térképen megjelenik a zöld jel
m betü a nagytérkép -
#46 na mindig ugrálj és mikor a kis ablak jelzi a hátát akkor ráugrasz a hátára és
f betüt nyomsz mikor a hátán vagy e és q billel ütöd a hátát mikor a keze a földet éri ugorj le rola mert hátára esik és nem szerencsés a hátán maradni -
#45 Valaki küldjön Rhino utáni savet PLEASE!!!
Vagy hogy kell megölni???
Mikor autók között harcolok vele??? -
#44 ha meglenne, szúrnék be képeket, de eddig csak PS2-re szedtem le a gémet :) -
#43 azért én végigvittem :)))) -
#42 én most a tűzember után vagyok vannak házakon aranyért meg stbért verseny feladatok azokat mind meg kell csinálni h továbbjussak ?
közbe meg ilyen kis bűnözőket lehet kinyírni?
vagy merre menjenek hol van a a főküldetés vagy ilyesmi :P -
#41 nem kell csalás csak venomal vagy egyél ambert és akkor gyogyulsz a farkast meg mindig tarsd szem elöt mert gyogyul ö is
orszarvunál még roszab a helyzet -
#40 nagyon jó :))) cheat pfff azzal aztán tényleg jólesz... de még képeket eddig semláttunk senkitől -
#39 VAGYIS WOLVERINE VS VENOM
-
#38 Naggyon jó a gém!!
Most a wolverine vs venpmnál tartok!
Nem tudom legyőzni Farkast:(
CHEAT?? -
#37 csá szerintem elég jó let a grafika türhetö a játék élmény newm rossz a storry is jó meg lehetsz gonosz is -
#36 Mindjárt lejön!!
3. cd 34.fálja következik:)))) -
#35 nálam is most csorog,de az,hogy képregény styl,az már eleve dobja az alaphangulatot,előző télleg egy 0 volt -
#34 még énis csak a trailert láttam, abból szűrtem le ezt az információrengeteget :D -
#33 pf:) ettől aztán előrébb vagyok -
#32 spiderman 2 ?? pfff, az vmi okádék volt, egy nagy nulla. Ez annál azért sokkalta jobbnak tűnik. Meg az a 3 cd igazából csak 2 cd méretű, csak 1320 MB, simán rálehetett volna nyomni 2 cd-re -
#31 spiderman 2őhöz képest milyen?
Képeket valaki rakjonbe mer abból hogy "tök király a gém" nemsokra megyünk páran 3 cdt meg feleslegesen nemakarok leszedni szóval kicsit bővebben.. -
#30 BANNER VÁGJA KI VALAKI!! -
#29 Ha lehet bővebben.
Érdemes leszedni ? -
#28 Vágja ki valaki! -
#27 Banner a galériámba! -
#26 Csináljon valaki bannert! -
#25 már nekem is jön kiváncsi vok -
#24 Remélem jó lesz az irányítás.....
Meg a játékmenet....... -
#23 valaki moindjon pár szót hogy miylen