Ultimate Spider-Man
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
és köszi a választ!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
nekem van egy kiss problémám, elakadtam anál a résznél mikor brockal üldözni kell aszt az áramos fickot ha tudtok légyszi tegyétek fell anak a küldetésnek a mentését elöre is köszönöm
kérlek segitsetek nekem 64 mb/os karim van és érdekelne hogy nem e lesz baja?
és hogyan lehet kikapcsolni a forditot egeret?
kérlek segicsetek!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Elakadtam a tûzszörnynél. Egyszerûen nem bírom követni. Segítene valaki?<#help>#help>
Köszi.
Neki zúzom magam mégegyszer hátha kihagytam valamit.
For the greater good
Más ötletem nincs sajnos.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
a az egyik spideröltözékhez leirja mi kell, megcsinálom és nem adja be
For the greater good
Mondjuk azóta nem tudom, hogy jött-e valamiféle HotFix, vagy létezik-e esetleg manuális megoldás erre.
A gamet már régebben végig kentem és be is jött a switch hero options, de nem tudtam választani senkit csak Venomot.Az általad adott link nagy segítség!
Azt hittem eddig, ha megcsinálok néhány versenyt ultimate-re, akkor majd kapok valami extra cuccost de nem jött semmi.
For the greater good
http://www.videogamer.com/pc/ultimate_spiderman/cheats.html
Nem tudom, hogy van-e hozzá mentés, ennek ellenére utánanéztem, de csak ezt találtam:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_ultimate_spider-man.shtml#Ultimate%20Spider-Man%20v1.0%20UNLOCKER
BLeH! féle mentés/unlocker.
Egy próbát megér 😊
a játékot már egyszer végigkentem (3 nap alatt kivégeztem), de a fõ kérdésem az, hogy hogyan lehet kinyitnbi a lockolt karaktereket+ruhákat.
ha a gamet végigkenem akkor csak venomot adja be.
az is jo ha adtok egy linket ahol le van irva mindez
vlaszotokat köszönöüm!jó játékot kívánok!
For the greater good
kéne egy kis segitség szeretnék játszani de mikor elinditom a
játékot akor fehér lesz a képernyöm ez miért van??????<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
nemrég vettem meg a játékot xbox-ra,a Saturn-ban 1990 ft-ért szerintem megérte. A grafika kxrva jó,tetszik a képregény feeling,jók az átvezetö képsorok,jópofa a sztori, DE KxRVA NEHÉZ A JÁTÉK!!!!
Egy kis segitség azoknak,akik elakadtak:
Szóval....
Az elején,mikor Rinót üldözöd befut egy épitkezésre ahol megpróbál felemelni valami nagy izét. NE HAGYD! ugorj a hátára és kezd el püfölni,majd csald a betonhoz,és miután beleragadt menj a daruhoz és üsd le. Ezután beszalad egy parkolóba és elkezd törni-zúzni. várd meg azt a néhány másodpercet amig világit a háta,ekkor ugorj rá és adj neki.
nem emlékszem pontosan a küldetések sorrendjére,ezért elöre is bocsi a kronologiai sorrendtelenségért. :-)
Elvileg ezután Venommal kell az utcán menekülni a katonák elöl. Egy tipp: bujj egy épület sarka mögé és onnan üsd öket. (nem tudnak az épületen átlöni,de a szimbionta áthatol rajta,vagyis te ki tudod nyirni öket)
ezután ha jól emlékszem jön Elektró. az üldözés mindig nehéz,de ha az megvan ime a megoldás: Lehet öt autókkl dobálni,de mindaddig felesleges amig van áramforrás a környéken (neon,reklámok) elöször tehát ezeket törd szét,majd Elektrót. :-)
A Bogárral ugyanez a szitu,üldözés,majd csihi-puhi.
Én most épp a zöld szarvas,tüzes Hulk szerü izénél tartok. végigüldözöm a városon,elverem az utcán,majd bekerülünk egy templom belsejébe és kinyir. ha valakinek van valami tippje,irja meg. Remélem tudtam segiteni. Csumi
segítene vki nekem???
ha kell Realtek AC'97 Audiom van...
szerintem elég régi az nem lehet a gond?
elõre is köszi
hogyan lehet beállítani azt hogy betuggyam írni a kódot?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ez mitõl lehet mi zavarhatja?:S:Shogy néha megy néha nem
2.indítás hibát észlel ezért leáll ötlet?:S
de nem tom mi köze van egymáshoz
felteszem a játékot carck minden okés és újraindítja a géept ez mitõl van?:S rtemélem valki tud segíteni
[email protected]