354
Biztos, hogy olyan gyerekesek?
-
#354 Az SMBX elmosódik a kép, ha játszok is meg ha pályát építek. Miért van ez? -
#353 http://www.youtube.com/watch?v=in6RZzdGki8
És még jack thompson szerint a gta tesz agresszívvé :-D -
#352 Nem a legnépszerbűbb konzol, de nem bukott meg. Amúgy lehet találni eredeti joystickot, csak drága. -
#351 lol pont ma tévedtem rá youtube-on nagyon lol -
#350 Sejthető volt hogy valamikor bekövetkezik... Mario : Game Over -
#349 viszont :) -
#348 kellemes karacsonyi unnepeket es (marios jatekokban gazdag boldog uj évet kivanok mindenkinek. -
#347 figyelmeztetlek hogy gamecubra eredeti táviráényítót nehéz szerezni memory card-ért meg 4 boltot körbejártam mire találtam szóval nem örvend a GC nagy népszerüségnek -
#346 viszont a zelda ww annyira bejott, hogy mar ezert megerte gamecubet venni. Szerintem Jobb lett mint a tp. -
#345 tetszik, csak tobbet vartam. Talan lehetett volna "komolyabb" is. -
#344 a 64 és a sunshine közt van egy kis idő és a sunshine-ban mi nem tetszik? -
#343 mondjuk, most szedtem le a gctrackerrol a sunshinet, nem rossz, de a mario64 utan hatalmasat vartam, ahhoz kepest kicsit csalodas lett. Remelem hogy a galaxy kicsit jobb lesz. -
#342 na innen aki akarja letőltheti és útmutató:bemész yoshi lakásába ott a kulcsot beteszed a lyukba éslogikusan ennek hatására leomlik Iggy vára (véletlenből lett ilyen) és akkir FölfelE mészITt TÖlsd LE -
#341 rapidshare.com vagy netload.com
A honlapok oda szokták feltölteni a gba NDS fileokat is, oszt csak belinkelik. -
#340 nem sikerül e-mailben elküldeni valaki nemtud gy helyet ahova mindenfélét fel lehet tölteni? -
#339 Rendben, bár ráérsz, mert most melóba vagyok s itt nem igazán tudom megnézni. :( -
#338 na mindjá megy csak sok idő mire hozzácsatolja -
#337 akkor adj egy e-mailt -
#336 Köszi, de ilyen téren otthonosan mozgok, mármint emulátorok terén.
Gyártani nem hiszem hogy fogok mapokat.Majd inkább tesztelem a tiéd. :) -
#335 adsz egy email címet elküldöm a játékot amiben benen van az az egy pályám -
#334 adsz egy email címet elküldöm a játékot amiben benen van az az egy pályám -
#333 egyébként a program neve lunar magic itt letöltheted az editortitt az emulátort amivel a játékot nyithatod meg
a játékot meg hadd ne guglizam ki de Super Mario World ROM néven lehet megtalálni -
#332 igen csak még rá kell jönnöm egy két dologra -
#331 S teljes játékot is csinálsz majd? -
#330 számítógépen SNES emulátoral -
#329 Ja, hát, hogy pc-n lehet jáccani vele esetleg gba-n?Vagy teljesen saját mario? -
#328 bocsi de nem egészen értem a kérdésed -
#327 Dehogynem, milyen rendszerre? :) -
#326 csinálok egy Super Mario world pályát valaki nem kiváncsi rá eddig milyen? -
#325 Békéscsabán a Csaba Centerben. Mivel Békéscsabai vagyok ^^ De barátaim megtalálták Pesten a 7. kerületi Alexandrában. -
#324 Hol vazze? Mostanában én is Pöstön tanulok, hol láttad? -
#323 Sétálok a városban, és mit találok? Super Mario rajzfilm DVD-t magyarul!!! Meg is vettem, és csak jót mondhatok róla. Nagyon jó a magyar szinkron, szerintem 1000 forint darabjáért egyáltalán nem drága. Amúgy én az Alexandra Könyvesboltban vettem meg, és szerintem csak ott leeht kapni, de ezt nem tudom. 3 DVD-n jelent meg. Az elsőn a Super Mario World 1-13 része van rajta, a másodikon és a harmadikon meg a The Adventures Of Super Mario Bros. 3 26 része van rajta 13-13as felosztásban ^^ -
#322 Menö ^^ -
stream man #321 mario -
#320 Ő mondta, hogy neki nem tetszik. Egyéne válogatja. -
#319 Sztem egyikkel sincs baj vagy mindkettővel van? :) -
#318 Az japán anime, ez meg amerikai rajzfilm. Más a kettő. -
FFX #317 szvsz amit csibe linkelt be az sokkal jobb mint ami a te oldaladon van, legalábbis az animációja -
#316 Köszöntem szépen a jó véleményt ^^ Hát, igen. Yoshi tényleg olyan, amilyen, de nekem a hangja és a viselkedése nagyon tetszik. Amolyan Super Mario Worldös ^^ -
#315 ÍÍÍÍí... Hát igen. Kómás reggeleken ehhez képest Claudia Shiffer vagyok... Tényleg nagyon elcseszték szegény Yoshit. Egyébként király oldal, regeltem is:!;)