130
Chrome Specforce
-
abonyitomz #50 EZT a linket ajánlom neked , ugyan ugy kell elindítani mint a world racing 2t ! ott látsz majd egy szép hosszú procedórát 1.-10.ig azokat megcsinálod pontosan és működni fog ( és a gépet se cseszi el ) -
menta17 #49 hi
hogy kell a chrome specforceot elinditani?
mindig kéri a disc2t -
vgvg #48 Nem rossz szodával elmegy..
sztem:grafika hl2-höz meg q4hez képest kicsit kopott de elmegy
játékélmény:elég jo(pláne a jármüvek)
irányitás:viszonylag jo
olyan 70% lenne nálam:D
-
abonyitomz #47 Grafika: mai szemmel nézve már kicsit kopottnak tűnik , de elég szép a dzsungeles táj , belső terek nem valami kidolgozottak viszont elég nagy a gépigénye
Zene/Hangok: átlagos , egyszeri élmény
Irányítás: megszokott , járművek vezetése nehézkes
a többit kikell tapasztalni
egyszeri végigvitelre mindenféleképpen érdemes kipróbálni , már csak az egyedi dzsungeles hangulata miatt
-
#46 vélemény a gammáról? -
abonyitomz #45 MŰKÖDIK!!!!!!
SFCure módszer!
nagyon tetszik a hackelés a gameba! egyedi -
#44 váááárom, mert ha jó megszerzem én is.... -
abonyitomz #43 mégse! megvan a jó telepítő kód , teszem fel a játékot , utánna leirom hogy megy-e -
abonyitomz #42 telepítőbe beirom a serialt és kiírja hogy rossz.... -
#41 sikerült elindítani - és milyen? -
vgvg #40 Hi all!!!
Segitsetek lécci hogy kell elinditani????
Má a hajamat tépem kinomba,1 napja megvan de nem tom elinditani pont szünetbe:((((
Mi az isten az az sfcure?meg mit kell vele csinálni?
PLZ HELP!!!!!!
Elöre is köszi -
abonyitomz #39 mindjárt próbálom a gamet -
#38 Köszi, még gondolkozom... leszedtem a Chrome-nak a ujjabb változatát. Valahogy nem érdekelt, pedig tényleg jót játszottam az első változattal. Ha a graf ugyanaz, azért még jó lehet a játékmenet... -
gesa #37 Az NFO szerint kiírva valakinek elindult a game?
Ha igen, akkor milyen íróval és lemezzel? -
#36 -
#35 Sfcure cuccossal. -
gesa #34 Hogy indítottad el? Kiírtad vagy Sfcure stb...?
-
#33 én kipróbáltam, de unalmas... komolyabb története nincs, még az épületek is egy az egybe ua-ok mint az 1-be... -
#32 Nekem elég volt a demó láttam hogy 1 az 1-be ugynaz mint az 1 csak más pályák neméri meg leszedni legalábbis nekem nem. -
#31 senki? - nem próbálta ki senki? -
#30 úgyláccik késő van már - fáradok (a hibákra gondolok) :) -
#29 Nekem is tetszett a maga isdejében a Chrome, ezért aztá nagggyon kíváncsi vagyok, milyen ez az új... várom a véleményed... -
#28 mire jó az internet. már találtam is egy működő cd kulcsot:
CLKAR-W7X7F-P94EC-ECTEL-FC4LA -
#27 még működő cd key sincs hozzá. a nagytudásúak a world racing 2 nfo-ját pakolták mellé. -
#26 elolvastam a sztoriját a hivatalos oldalon. eléggé felejtős. az 1-nek (Chrome) legalább volt valami többé-kevésbé értelmes története, ez itt amolyan szuperkommandós-vagy-és-írtod-a-rosszfiúkat baromságnak látszik. mind1, ha leér ránézek, azt' meglátjuk. -
#25 akinek megvan elindul kábel húzogatás nélkül? -
#24 2005-10-30 PC Game ISOs Chrome Specforce (c) Techland *SFclone* ITWINS 79x15 MB
Szokásos SFCure és megy! -
#23 Reméljük :) -
#22 November 14-én jelenik meg,ez elsősorban az észak-amerikai régióra vonatkozik, de feltehetőleg felénk sem sokkal később érkezik. -
mike369 #21 demó általában nem mérvadó... bár néha mégis -
gesa #20 Tegnap láttam a Tesco-s újságban, hogy már meg lehet venni. Remélem hamarosan jön egy release és nem SF védelemmel van ellátva. -
#19 2kép
-
#18 ott a demo :DDD -
mike369 #17 még nem is láttad................... vagy mégis? -
#16 fizika 0
karakter animációk darabosak
grafika szürke monoton közepes max
hangok jók
felejtős gém -
#15 jah elso rész nekem is tetszett.....bár egy két ujság nagyo lehúzta -
#14 hm... az elso nagyon tetszett. kicsit nehezkesen mentem vegig rajta (ami koszonheto a bazi nagy palyaknak, viszont ezt elonykent ronam fel nem hatranykent) -
sorrow #13
az első részt végignyomtam Ganxta Zolee hangjával kísérve, kiváncsian várom a 2. részt.
jó volt a 3 féle befejezés a játék végén bér eléggé leegyszerűsített volt
esetleg rpg szerűen kellene felépíteni a játékot mint a deus ex-ben -
#12 itt van egy cikk hogy mikor adták ki aranylemezre de hogy kint van e már vagy nem azt nemtudom. -
#11 full mikor jön?
mondjuk képek alapján ugyanaz lesz mint az 1