130
Chrome Specforce
-
Hello!
Kell a játékhoz az alap Chrome? -
Igen. -
itt nektek is csak "low" és "normal" beállitás van?
-
Nos szóval izé.. nekem tetszik :)
A játékmenet szinte ugyanolyan mint az előd esetében. Talán kicsit le van 1xüsítve.
A grafra nem lehet panasz. Nem 1 Doom3 vagy 1 fír, de szerintem nagyon hangulatos.
A beépített inplantátumok, a jármű vezetés/kezelés lehetősége, az emberek átkutatása funkció természetesen megmaradt.
Csináltam pár ingame képet.
Ahogy előbbre jutottam a játékkban, rá kellett jönnöm hogy a vasigény bizony elég sokat nőtt az első részhez képest. Külső téren (nem gyakran) van mikor lemegy 35fps-ig is. Ez a minimum. Dehát ez ugyebár nem vélhető szaggatásnak.
Átlagban 1ébként:
Külső tér: 60-110
Belső: 120-205
1024, high, 4xaf. -
ez most kiegészitö vagy második rész?
-
steweee #85 köcce, mindjárt megnézem műxik is e vajon :) ?
amúgy nem fogok csalódni ? annak idején mikor megjelent a kábelehúzogatás miatt nem játszottam vele, most fogom kipróbálni. sőt mi több, egyetlen kábellehúzogatós játékot sem próbáltam eddig, inkább mindig kivárok míg megjelenik a törés hozzá -
gesa #84 Most próbáltam, simán lejött az 5MB-os zip. -
Kiru #83 Hát én így próbáltam. Le is jött egy 3kB-i adat, pedig többször is próbáltam -
Nahát a feltörték a 3.6-os starforce-ot? Vagy csak ez egy starforce nélküli változat? -
gesa #81 Csak meg kellene nézni figyelmesen azt az oldalt.
Válaszd a Free download típust.
Ezután az oldal közepén másodpercekben látod, hogy mennyit kell várnod.
Ha eltelt a kérdéses idő, akkor a "here" utáni mezőbe beírod a 3 színes számból álló kódot és mehet a letöltés. -
Kiru #80 Innen nekem sem sikerült leszedni. Nem lehetne valahová, elérhetőbb helyre feltenni? -
ez a link - ezen vmi premium letöltő akar letöltődni - lehet, hogy előtte regisztrálni kellene? - vagy ez vmi tükröző - lényeg, ha mégis ez az oldal lenne az, akkor hova köll kattyintani? mer semilyen zip-et nem látok - vagy láma lennék? :) -
köszi :) -
zso23 #77 Ez a régi verzió csak most csináltak CRacket hozzá.
Vagy is nekem ez van meg 2005-10-30 PC Game ISOs Chrome Specforce (c) Techland *SFclone* ITWINS 79x15 MB ehez használom az Újdonsült CRACKET és működik vele... :p -
sziasztok, -nem tudja vki -most mi van? - ez egy új verzió, vagy ami 1-2 hónappal ezelőtt megjelent? -
zso23 #75 CRACK -
steweee #74 ez ua mint ami korábban is már megjelent (nem az eredeti chrome) csak másik feltörtebb kiadásban. csodálom hogy még nincs hozzá külön crack -
zso23 #73 nekem is a crack kellene.. :( -
Valaki majd feldobhatná valahova az "újratöltött" krekket :-) -
köszi -
Külön asszem.... -
ez külön játék vagy kell hozzá a régi Crome?
-
2006-03-21 PC Game ISOs Chrome Specforce (c) Deep Silver RELOADED 79x15 MB 4059 CD CoversClean NFO -
Ez egy starforce-os játék. Az a legbiztosabb ha feltelepíted daemon 4.03-al a játékot és aztán lehúzod a tápkábeleket amik a meghajtókba mennek. Aztán csak mindig beteszed a daemonba és játszhatsz. -
Sziasztok!
az lenne a gondom hogy nemtudom elindítani a játékot de legelőször simán sikerült de sajnos újra kelett rakni a gépemet és azóta nemindul a játék
valaki help.......
és mi az a Sfcure ????? -
sziasztok nekem egy olyan problémám lenne hogy a game elindul de a kép tök sötét!Valaki tudna rá megoldást netán vagy valami info fájlt küldeni nekem elöre is köszönöm! -
ATX1 #64 Ezt a játékot letöltötem,ami Game verziós teljes játékot képez,de nemtudom
elinditani,mert kiirja hogy errors.
Tud valaki erre megoldást?
Szeretném,kiprobálni,de nem megy.
Ha tud segitsen
Elöre is köszi
-
Tud valaki egy jó tolmács-programot az iménti hozzászólás értelmezéséhez? -
ATX1 #62 Énis letöltötem a PC Game ISOs Chrome Specforce (c) Techland *SFclone* ITWINS 79x15 megásat,de nemtudom elinditani,mert Chrome,változatban sikerült lementeni
nem pedig,RELOADED formátumban.
Ha tud valaki segiteni megköszöném.
-
Harkat 89 #61 Valaki nme jön multyba jácani? -
Harkat 89 #60 Köszi, megoldotam :D -
Harkat 89 #59 Nem tom bemuntolni a 2 cd -t amit a wanadoo-ról szedtem :(
Nem ismerei fel
pls segitsen valaki -
dani1992 #58 Segítsen valaki!!!
Feltettem a játékot de nem tudom elindítani!!!!
Aki tud segíteni írjon a [email protected] e-mail címre!!!
Előre is kössz!!!!!!!! -
http://evowrz.smsbase.hu ról lehet tölteni ha érdekel valakit :) -
írjon már vki róla, hogy milyen.... -
Ok. Rájöttem. -
Mi a rákot kell csinálni a tréning azon részén, amikor a B gombot mondja h nyomjam meg vmi BOOST ARMOR ACUMULATOR miatt. Soha nem sikerül! Az első része nem volt ilyen szar ennek a játéknek. -
ja.. és a játékmenet, remélem nem ua mint a Chrome-nál...
-
Ezeket végig is csináltad? tényleg csak ezzel a 10 pontossal indul el? Általában a későbbiekben mindig van vmi megoldás, én legalábbis mindig megvárom, alighanaem most is ezt fogom tenni.. nincs kedvem a kábelhuzogatáshoz... -
köcce... :)