130
Chrome Specforce
  • Örm
    Hello!
    Kell a játékhoz az alap Chrome?
  • Maxtreme
    Igen.
  • urbijoe
    itt nektek is csak "low" és "normal" beállitás van?

• Maxtreme
    Nos szóval izé.. nekem tetszik :)
    A játékmenet szinte ugyanolyan mint az előd esetében. Talán kicsit le van 1xüsítve.
    A grafra nem lehet panasz. Nem 1 Doom3 vagy 1 fír, de szerintem nagyon hangulatos.
    A beépített inplantátumok, a jármű vezetés/kezelés lehetősége, az emberek átkutatása funkció természetesen megmaradt.

Csináltam pár ingame képet.

Ahogy előbbre jutottam a játékkban, rá kellett jönnöm hogy a vasigény bizony elég sokat nőtt az első részhez képest. Külső téren (nem gyakran) van mikor lemegy 35fps-ig is. Ez a minimum. Dehát ez ugyebár nem vélhető szaggatásnak.

Átlagban 1ébként:
    Külső tér: 60-110
    Belső: 120-205
    1024, high, 4xaf.
  • Tatyla
    ez most kiegészitö vagy második rész?
  • steweee
    köcce, mindjárt megnézem műxik is e vajon :) ?

amúgy nem fogok csalódni ? annak idején mikor megjelent a kábelehúzogatás miatt nem játszottam vele, most fogom kipróbálni. sőt mi több, egyetlen kábellehúzogatós játékot sem próbáltam eddig, inkább mindig kivárok míg megjelenik a törés hozzá
  • gesa
    Most próbáltam, simán lejött az 5MB-os zip.
  • Kiru
    Hát én így próbáltam. Le is jött egy 3kB-i adat, pedig többször is próbáltam
  • Evogordon
    Nahát a feltörték a 3.6-os starforce-ot? Vagy csak ez egy starforce nélküli változat?
  • gesa
    Csak meg kellene nézni figyelmesen azt az oldalt.
    Válaszd a Free download típust.
    Ezután az oldal közepén másodpercekben látod, hogy mennyit kell várnod.
    Ha eltelt a kérdéses idő, akkor a "here" utáni mezőbe beírod a 3 színes számból álló kódot és mehet a letöltés.
  • Kiru
    Innen nekem sem sikerült leszedni. Nem lehetne valahová, elérhetőbb helyre feltenni?
  • tibor16
    ez a link - ezen vmi premium letöltő akar letöltődni - lehet, hogy előtte regisztrálni kellene? - vagy ez vmi tükröző - lényeg, ha mégis ez az oldal lenne az, akkor hova köll kattyintani? mer semilyen zip-et nem látok - vagy láma lennék? :)
  • tibor16
    köszi :)
  • zso23
    Ez a régi verzió csak most csináltak CRacket hozzá.
    Vagy is nekem ez van meg 2005-10-30 PC Game ISOs Chrome Specforce (c) Techland *SFclone* ITWINS 79x15 MB ehez használom az Újdonsült CRACKET és működik vele... :p
  • tibor16
    sziasztok, -nem tudja vki -most mi van? - ez egy új verzió, vagy ami 1-2 hónappal ezelőtt megjelent?
  • zso23
    CRACK
  • steweee
    ez ua mint ami korábban is már megjelent (nem az eredeti chrome) csak másik feltörtebb kiadásban. csodálom hogy még nincs hozzá külön crack
  • zso23
    nekem is a crack kellene.. :(
  • Maxtreme
    Valaki majd feldobhatná valahova az "újratöltött" krekket :-)
  • urbijoe
    köszi
  • gamerman01
    Külön asszem....
  • urbijoe
    ez külön játék vagy kell hozzá a régi Crome?
  • gamerman01
    2006-03-21 PC Game ISOs Chrome Specforce (c) Deep Silver RELOADED 79x15 MB 4059 CD CoversClean NFO
  • Evogordon
    Ez egy starforce-os játék. Az a legbiztosabb ha feltelepíted daemon 4.03-al a játékot és aztán lehúzod a tápkábeleket amik a meghajtókba mennek. Aztán csak mindig beteszed a daemonba és játszhatsz.
  • logfree
    Sziasztok!
    az lenne a gondom hogy nemtudom elindítani a játékot de legelőször simán sikerült de sajnos újra kelett rakni a gépemet és azóta nemindul a játék
    valaki help.......
    és mi az a Sfcure ?????
  • magus755
    sziasztok nekem egy olyan problémám lenne hogy a game elindul de a kép tök sötét!Valaki tudna rá megoldást netán vagy valami info fájlt küldeni nekem elöre is köszönöm!
  • ATX1
    Ezt a játékot letöltötem,ami Game verziós teljes játékot képez,de nemtudom
    elinditani,mert kiirja hogy errors.
    Tud valaki erre megoldást?
    Szeretném,kiprobálni,de nem megy.
    Ha tud segitsen

Elöre is köszi

• Ma2ska
    Tud valaki egy jó tolmács-programot az iménti hozzászólás értelmezéséhez?
  • ATX1
    Énis letöltötem a PC Game ISOs Chrome Specforce (c) Techland *SFclone* ITWINS 79x15 megásat,de nemtudom elinditani,mert Chrome,változatban sikerült lementeni
    nem pedig,RELOADED formátumban.

Ha tud valaki segiteni megköszöném.
  • Harkat 89
    Valaki nme jön multyba jácani?
  • Harkat 89
    Köszi, megoldotam :D
  • Harkat 89
    Nem tom bemuntolni a 2 cd -t amit a wanadoo-ról szedtem :(
    Nem ismerei fel
    pls segitsen valaki
  • dani1992
    Segítsen valaki!!!
    Feltettem a játékot de nem tudom elindítani!!!!
    Aki tud segíteni írjon a [email protected] e-mail címre!!!
    Előre is kössz!!!!!!!!
  • Evogordon
    http://evowrz.smsbase.hu ról lehet tölteni ha érdekel valakit :)
  • tibor16
    írjon már vki róla, hogy milyen....
  • czky
    Ok. Rájöttem.
  • czky
    Mi a rákot kell csinálni a tréning azon részén, amikor a B gombot mondja h nyomjam meg vmi BOOST ARMOR ACUMULATOR miatt. Soha nem sikerül! Az első része nem volt ilyen szar ennek a játéknek.
  • tibor16
    ja.. és a játékmenet, remélem nem ua mint a Chrome-nál...
  • tibor16
    Ezeket végig is csináltad? tényleg csak ezzel a 10 pontossal indul el? Általában a későbbiekben mindig van vmi megoldás, én legalábbis mindig megvárom, alighanaem most is ezt fogom tenni.. nincs kedvem a kábelhuzogatáshoz...
  • tibor16
    köcce... :)