Chrome Specforce

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Én is megvettem, remélem nem fogok csalódni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Optimus Prime
A CDGalaxisnál most csak 990 Ft és nem budget kiadás.
Szóval a Chrome után ezt is megvettem, de õszintén kicsit csalódtam. Túl könnyû és rövid. Valamint kevés az átvezetõ, inkább FPS nézetett erõltették. A Specforce ruha jó és ötletes a már ismert implantok ilyes mód bevitele a játékba. Alapvetõen nem rossz, mert szép a grafika is. A vízen szépen tükrözõdik a környezet, a nap vakít(HDR), a fauna szép, bár a játék elején minden olyan szépia árnyalatú. A HUD pedig narancs a fehér helyet, ami jó ötlet. Igazából azt se értem miért kellett ehhez Logan és Pointer karaktere, még az arcukat se látjuk soha. Jöhetne már inkább a Chrome 2.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Hello!Nem tud valaki magyarositást hozzá?
ugyanez a gondom,mint a kalcsó-nak.
kéri a cd2-höz a kódot.
Mit tegyek?
mármindent kipróbáltam.
SEGITSEN VALAKI MERT FEL RAKTAM A JÁTÉKOT BE IS CREKELTEM DE NEM INDUL MERT KÉRI A 2-ES CÉDÉ KODJÁT LÉGYSZI SEGÍTSEN VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship><#falbav><#falbav><#falbav>
magus755

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

magus755
SF-K7PK7-AA4CL-AP3WT-XCC94-WL97F

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

telepitõ kodot adjatok már pls.
Üdv mindenkinek, végigjátszást nem találtam az interneten.
Magyarosítást sem. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Egyébként most keztem a játékot mindjárt elakadtam a lõgyakorlatok után. Mem tudom hogyan kellene kinyitni azt a kaput amerre a kör mutat, hogy mennem kellene. Én kijátszottam kétszer a Chorme elsõ részét, nagyon bejött, igaz szinkronosan kaptam ugy élvezetesebb.
Ki játszik az epizód IV-ben?
Segitség kéne.
halli
Tud valaki végigjátszást?
lalakov
Hány pálya van?
lalakov
idõlassítás, asszem
hELP!
a GYAKORLó VÉGÉN EGY PIROS CSÍKON KELL VÉGIGFUTNI,DE A KAPU A VÉGÉN FELMEGY MIRE ODAÉREK.Mit kell csinálni?
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Chrome 2-öt viszi a Techland az idei E3-ra!Én kiváncsian várom!

Next PC upgrade: 2022

eprex
vki megmondaná h mi a történet addig nem akarom letölteni

az a baj, hogy csak a létrán tudok felmenni, és ott fenn nincs számítógép.
a felvonó meg valamiért nem mûködik 😞

Glpetyus
Hackeld meg a számitógépet az emeleten.

én az epizode2-ben akadtam el, mikor be kell menni egy épületbe, kívül fedez egy csóka, és bent nem tudok m,it csinálni benn, vmit fel kell törni egy valamivel.de semmit nem lehet csinálni....

Agy Halott
Ez komoly? ha telleg ennyi, akkor jo bena vok! Merre kell menni vele?
Ülj be a vezetõ oldalra és már el is tudsz menni vele

<#merges2><#merges2>
Agy Halott
Hy! Elakadtam rögtön az elején! A bunkerbol kijottem és a domb melletti lézerrel lezárt cuccosokhoz is bejutottam.... beultem a kocsiba és a tetejen levõ fegyverrel lövöldöztem, de feleslegesen! bal also sarokban levõ kör mutatja merre kell menni és hogy hány méter van odáig, de nem lehet odajutni! HELP! pls...

hello!
ha már ilyen képeket raktál be:lécci segiteni lentebbi témában.
gondolom tovább jutottál,hacsak nem a pcdom vagy ilyesmiröl valók a képek...
thx
urbijoe
én is ott akadtam el

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

na mivan? besalakolt mindenki a valoságtol?
mintha kérdeztem/kértem/ volna valamit:alant 3-val...???????????
vagy vegyél fel jelzálogot a házadra ugy mint én....
az a legkevesebb,de legalább nem kinlodsz napokat hiába.-az idö pénz:látod már adtam is...
hogy kell kinyitni az elején az ajtót? amikor felmegy a dombra utána van egy nagy széles zöldes ajto,de nincs hozzá kártya kinyitni.az elsö helységben már minden polcot kinyitogattam ....?a jármü már megvan,utána kellene valamilyen kártya a nyitáshoz...
phall
ha ez nekem szolt akkor adj pénzt........😄

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

nincs
ja!+ www.ati.com :a legujabb driver-vel...
phall
már megoldódott

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

inditsad ati 9800-pro-val akkor+1giga ram-val/memo/ majd akkor más fogad....
Evogordon
Milyen vidi kártyád van?

báttyó02
hello

inditom a játékot,de a menüben is,és a szabad térben teljes szaggatás,és iylen kép fogad:

mi leeht a gond?esetleg driver csere?:S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Evogordon
Nézd meg. www.magyaritasok.hu

Sarapetike
magyaritás ???? van?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

urbijoe
nem

Örm
Hello!
Kell a játékhoz az alap Chrome?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Maxtreme
Igen.

urbijoe
itt nektek is csak "low" és "normal" beállitás van?

Maxtreme
Nos szóval izé.. nekem tetszik 😊
A játékmenet szinte ugyanolyan mint az elõd esetében. Talán kicsit le van 1xüsítve.
A grafra nem lehet panasz. Nem 1 Doom3 vagy 1 fír, de szerintem nagyon hangulatos. <#eljen>
A beépített inplantátumok, a jármû vezetés/kezelés lehetõsége, az emberek átkutatása funkció természetesen megmaradt.

Csináltam pár ingame képet.

Ahogy elõbbre jutottam a játékkban, rá kellett jönnöm hogy a vasigény bizony elég sokat nõtt az elsõ részhez képest. Külsõ téren (nem gyakran) van mikor lemegy 35fps-ig is. Ez a minimum. Dehát ez ugyebár nem vélhetõ szaggatásnak. <#eljen>

Átlagban 1ébként:
Külsõ tér: 60-110
Belsõ: 120-205
1024, high, 4xaf.

Tatyla
ez most kiegészitö vagy második rész?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

köcce, mindjárt megnézem mûxik is e vajon 😊 ?

amúgy nem fogok csalódni ? annak idején mikor megjelent a kábelehúzogatás miatt nem játszottam vele, most fogom kipróbálni. sõt mi több, egyetlen kábellehúzogatós játékot sem próbáltam eddig, inkább mindig kivárok míg megjelenik a törés hozzá

Most próbáltam, simán lejött az 5MB-os zip.
Hát én így próbáltam. Le is jött egy 3kB-i adat, pedig többször is próbáltam<#szomoru1>
Evogordon
Nahát a feltörték a 3.6-os starforce-ot? Vagy csak ez egy starforce nélküli változat?

Csak meg kellene nézni figyelmesen azt az oldalt.
Válaszd a Free download típust.
Ezután az oldal közepén másodpercekben látod, hogy mennyit kell várnod.
Ha eltelt a kérdéses idõ, akkor a "here" utáni mezõbe beírod a 3 színes számból álló kódot és mehet a letöltés.
Oldal 1 / 3Következő →