Chrome Specforce
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szóval a Chrome után ezt is megvettem, de õszintén kicsit csalódtam. Túl könnyû és rövid. Valamint kevés az átvezetõ, inkább FPS nézetett erõltették. A Specforce ruha jó és ötletes a már ismert implantok ilyes mód bevitele a játékba. Alapvetõen nem rossz, mert szép a grafika is. A vízen szépen tükrözõdik a környezet, a nap vakít(HDR), a fauna szép, bár a játék elején minden olyan szépia árnyalatú. A HUD pedig narancs a fehér helyet, ami jó ötlet. Igazából azt se értem miért kellett ehhez Logan és Pointer karaktere, még az arcukat se látjuk soha. Jöhetne már inkább a Chrome 2.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
kéri a cd2-höz a kódot.
Mit tegyek?
mármindent kipróbáltam.
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Magyarosítást sem. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Egyébként most keztem a játékot mindjárt elakadtam a lõgyakorlatok után. Mem tudom hogyan kellene kinyitni azt a kaput amerre a kör mutat, hogy mennem kellene. Én kijátszottam kétszer a Chorme elsõ részét, nagyon bejött, igaz szinkronosan kaptam ugy élvezetesebb.
Segitség kéne.
Tud valaki végigjátszást?
a GYAKORLó VÉGÉN EGY PIROS CSÍKON KELL VÉGIGFUTNI,DE A KAPU A VÉGÉN FELMEGY MIRE ODAÉREK.Mit kell csinálni?
Next PC upgrade: 2022
a felvonó meg valamiért nem mûködik 😞
ha már ilyen képeket raktál be:lécci segiteni lentebbi témában.
gondolom tovább jutottál,hacsak nem a pcdom vagy ilyesmiröl valók a képek...
thx
mintha kérdeztem/kértem/ volna valamit:alant 3-val...???????????
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
inditom a játékot,de a menüben is,és a szabad térben teljes szaggatás,és iylen kép fogad:
mi leeht a gond?esetleg driver csere?:S
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Kell a játékhoz az alap Chrome?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A játékmenet szinte ugyanolyan mint az elõd esetében. Talán kicsit le van 1xüsítve.
A grafra nem lehet panasz. Nem 1 Doom3 vagy 1 fír, de szerintem nagyon hangulatos. <#eljen>#eljen>
A beépített inplantátumok, a jármû vezetés/kezelés lehetõsége, az emberek átkutatása funkció természetesen megmaradt.
Csináltam pár ingame képet.
Ahogy elõbbre jutottam a játékkban, rá kellett jönnöm hogy a vasigény bizony elég sokat nõtt az elsõ részhez képest. Külsõ téren (nem gyakran) van mikor lemegy 35fps-ig is. Ez a minimum. Dehát ez ugyebár nem vélhetõ szaggatásnak. <#eljen>#eljen>
Átlagban 1ébként:
Külsõ tér: 60-110
Belsõ: 120-205
1024, high, 4xaf.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
amúgy nem fogok csalódni ? annak idején mikor megjelent a kábelehúzogatás miatt nem játszottam vele, most fogom kipróbálni. sõt mi több, egyetlen kábellehúzogatós játékot sem próbáltam eddig, inkább mindig kivárok míg megjelenik a törés hozzá
Válaszd a Free download típust.
Ezután az oldal közepén másodpercekben látod, hogy mennyit kell várnod.
Ha eltelt a kérdéses idõ, akkor a "here" utáni mezõbe beírod a 3 színes számból álló kódot és mehet a letöltés.