130
Chrome Specforce
-
#130 Én is megvettem, remélem nem fogok csalódni. -
#129 A CDGalaxisnál most csak 990 Ft és nem budget kiadás.
Szóval a Chrome után ezt is megvettem, de őszintén kicsit csalódtam. Túl könnyű és rövid. Valamint kevés az átvezető, inkább FPS nézetett erőltették. A Specforce ruha jó és ötletes a már ismert implantok ilyes mód bevitele a játékba. Alapvetően nem rossz, mert szép a grafika is. A vízen szépen tükröződik a környezet, a nap vakít(HDR), a fauna szép, bár a játék elején minden olyan szépia árnyalatú. A HUD pedig narancs a fehér helyet, ami jó ötlet. Igazából azt se értem miért kellett ehhez Logan és Pointer karaktere, még az arcukat se látjuk soha. Jöhetne már inkább a Chrome 2. -
balu26 #128 Hello!Nem tud valaki magyarositást hozzá? -
ronald3 #127 ugyanez a gondom,mint a kalcsó-nak.
kéri a cd2-höz a kódot.
Mit tegyek?
mármindent kipróbáltam. -
kalcsó #126 SEGITSEN VALAKI MERT FEL RAKTAM A JÁTÉKOT BE IS CREKELTEM DE NEM INDUL MERT KÉRI A 2-ES CÉDÉ KODJÁT LÉGYSZI SEGÍTSEN VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!! -
#125 Crack a játékhoz -
#124 SF-K7PK7-AA4CL-AP3WT-XCC94-WL97F -
Zsolesz0721 #123 telepitő kodot adjatok már pls. -
Tiusz #122 Üdv mindenkinek, végigjátszást nem találtam az interneten.
Magyarosítást sem. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Egyébként most keztem a játékot mindjárt elakadtam a lőgyakorlatok után. Mem tudom hogyan kellene kinyitni azt a kaput amerre a kör mutat, hogy mennem kellene. Én kijátszottam kétszer a Chorme első részét, nagyon bejött, igaz szinkronosan kaptam ugy élvezetesebb. -
robébi #121 Ki játszik az epizód IV-ben?
Segitség kéne. -
torrent #120 halli
Tud valaki végigjátszást? -
#119 Hány pálya van? -
#118 időlassítás, asszem -
torrent #117 hELP!
a GYAKORLó VÉGÉN EGY PIROS CSÍKON KELL VÉGIGFUTNI,DE A KAPU A VÉGÉN FELMEGY MIRE ODAÉREK.Mit kell csinálni? -
#116 Chrome 2 képek -
#115 Chrome 2-öt viszi a Techland az idei E3-ra!Én kiváncsian várom! -
#114 vki megmondaná h mi a történet addig nem akarom letölteni
-
Adenoma #113 az a baj, hogy csak a létrán tudok felmenni, és ott fenn nincs számítógép.
a felvonó meg valamiért nem működik :( -
#112 Hackeld meg a számitógépet az emeleten. -
Adenoma #111 én az epizode2-ben akadtam el, mikor be kell menni egy épületbe, kívül fedez egy csóka, és bent nem tudok m,it csinálni benn, vmit fel kell törni egy valamivel.de semmit nem lehet csinálni.... -
#110 Ez komoly? ha telleg ennyi, akkor jo bena vok! Merre kell menni vele? -
zso23 #109 Ülj be a vezető oldalra és már el is tudsz menni vele -
varaditamas #108 -
#107 Hy! Elakadtam rögtön az elején! A bunkerbol kijottem és a domb melletti lézerrel lezárt cuccosokhoz is bejutottam.... beultem a kocsiba és a tetejen levő fegyverrel lövöldöztem, de feleslegesen! bal also sarokban levő kör mutatja merre kell menni és hogy hány méter van odáig, de nem lehet odajutni! HELP! pls...
-
cenci #106 hello!
ha már ilyen képeket raktál be:lécci segiteni lentebbi témában.
gondolom tovább jutottál,hacsak nem a pcdom vagy ilyesmiröl valók a képek...
thx
-
#105 én is ott akadtam el
-
cenci #104 na mivan? besalakolt mindenki a valoságtol?
mintha kérdeztem/kértem/ volna valamit:alant 3-val...??????????? -
cenci #103 vagy vegyél fel jelzálogot a házadra ugy mint én.... -
cenci #102 az a legkevesebb,de legalább nem kinlodsz napokat hiába.-az idö pénz:látod már adtam is... -
cenci #101 hogy kell kinyitni az elején az ajtót? amikor felmegy a dombra utána van egy nagy széles zöldes ajto,de nincs hozzá kártya kinyitni.az elsö helységben már minden polcot kinyitogattam ....?a jármü már megvan,utána kellene valamilyen kártya a nyitáshoz... -
#100 ha ez nekem szolt akkor adj pénzt........:D -
cenci #99 nincs
-
cenci #98 ja!+ www.ati.com :a legujabb driver-vel... -
#97 már megoldódott -
cenci #96 inditsad ati 9800-pro-val akkor+1giga ram-val/memo/ majd akkor más fogad.... -
#95 Milyen vidi kártyád van? -
#94 hello
inditom a játékot,de a menüben is,és a szabad térben teljes szaggatás,és iylen kép fogad:
mi leeht a gond?esetleg driver csere?:S -
#93 Nézd meg. www.magyaritasok.hu -
#92 magyaritás ???? van? -
#91 nem