82
... egy indie RPG
-
#42 Akkor kipróbálom! -
#41 Havonta felrakok kettőt, ha talál valamit, leszedi, ha nem nem.
Évek óta így nyomom. Amúgy 2-3 napja néztem 3 hónap után és nem volt vírus.
Adaware viszont majd minden este lemegy egyszer! -
GrimReaper78 #40 Elvileg megpeccselte meg krekkelte is, de most sajna nincs érkezésem kipróbálni, hogy valóban így van-e. Ha valakinek működik, szóljon. Köszi -
GrimReaper78 #39 Nem vírusos, mindjárt mondom, hogy működik-e.
@ Carlos: elég merész vírusírtó nélkül nyomni a Neten... meg úgy általában. -
#38 Megnézem, bár nekem nincs virusgyilkom... :(
Valaki leellenőrizhetné, hogy virusos-e...
Addig nem inditom el. -
#37 Aki megteheti probája ki ezt, hátha :Ird be hogy műxik-e ,köszike -
#36 Valaki talált cracket vagy Unlock kódot? -
#35 ez a baj -
GrimReaper78 #34 Ráadásul az ottani zip-pelt állomány vírusos. -
#33 Szerintem az a Fate nem ez a Fate.
Csakmert ott 1.01-hez vannak cumók a milyenk meg 1.18-as. -
#32 Nem.
Is WildTangent SpyWare? -
#31 Állítólag kémprogramot is telepit a játék. Igaz ez? -
#30 Innen próbáltatok crack-et keresni????? -
#29 Jaja...Én a megagames-en néztem. Ott van egy tréner a 1.19-es verzióhoz.
Amúgy a demó 1.18-as.
Egy crack-ben vagy ilyesmiben énis reménykedem.
Rákerestem a "Fate unlock code"-ra de csak faker orosz oldalak jöttek ki, de semmit nem találtam.
Azért Te is próbálkozz majd!!! :) -
GrimReaper78 #28 Egyébként lehet reménykedni, mert a gamecopyworld-ön van hozzá trainer. Hátha jön hozzá egy törés is... -
GrimReaper78 #27 Simán. Szerintem egy aktiváló kód mindenkinek jó lesz, csak arra kell vigyázni, hogy ne engedjük ki a netre a kis rakoncátlant ;-) -
#26 Persze. Ha rájövök rögtön benyomom ide!!!
De te is ám! -
GrimReaper78 #25 Uhh, kár... Akkor nekem is kéne egy unlock kód :D Én is nézelődni fogok, de ha találsz, légy szíves, privizz rám! Előre is köszi. -
#24 A Save As az más!
Senki sem talált még hozzá cracket vagy unlockoló kódot?
Ezeket most pecáztam:
-
#23 Azért a save & exitet nem kellett volna klónozni, elég lett volnaa a save as... -
#22 Van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne unlock kódot vagy ilyesmit szerezni? -
#21 Ezt most horgásztam ki:
-
#20 Dungeon 3-ik szintje után nincs tovább. -
GrimReaper78 #19 Na, nekem is tetszik, bár tagadhatatlanul Diablo-nyúlás, de nem baj. Nem egy év játéka, de jól el lehet szórakozni vele. Mit takar a demo? Hányadik szintig lehet eljutni? -
#18 Nekem tetszik.
Olyan kis gagyiság.
Tiger nevű macskám szépen tud sárkánnyá változni, ilyesmik... -
#17 rengeteg elem hasonlít a diablo1-re.
identify scroll, townportal, az npc-k neve pl. akármi, the healer
ugyanúgy dungeon, csak szűk folyosókkal
nekem valahogy nem jött be, hogy kalapos gombákat meg tintapacákat kell hentelni, bár mivel a fiatalabb korosztálynak készült, nem is vártam belezős, fejlevágós jeleneteket.
részemről ennyi volt :] -
#16 Hogy lehet a játékot fullosítani?
Megvásárlós lesz? -
#15 Szerintem tök aranyos.
Végigtoltam a demót. Rövidke volt szegény, de nekem tetszik.
DarkStone fíling. -
#14 Legalábbis PC-n nem divat, ezért kell konzolt is tartani, ott még él a stílus... -
#13 Nem tűnik rossznak, csak eléggé leegyszerűsített. Gyanítom elsősorban gyerekeknek szánták a progit. Szeretem a hack 'n slash stílust, a Sacreddel még mindig nyomom, bár az grafikailag ha nem is, de összetettségben jobb. (És készül a Sacred 2) :] -
GrimReaper78 #12 Angolul tudók számára itt figyel egy interjú a játék készítőjével. Angolul nem tudók várjanak a hétvégéig, akkor majd kimazsolázom a lényeget, most heveny meló közepette vagyok. -
GrimReaper78 #11 Nézd meg a video(ka)t! Egyébiránt nem körökre osztott. Fallout óta talán nem is volt körökre osztott RPG... -
#10 ez körökre osztott?
Fallout óta nem találkoztam egy normális körökre osztott rpgvel -
#9 A diablo-ban ez uncsi is volt nagyon... -
GrimReaper78 #8 A finnyáskodóknak azt javaslom, nézzék meg valamelyik videot, és utána ítéljenek. Egyértelműen lejön, hogy egy laza kis gyakós játékkal van dolgunk (nevezzük Diablo-klónnak, ha annyira akarja valaki), szerintem pofás kis grafikával.
A low budget nem feltétlenül jelent egyet a sz@rral. Van egy halom normál árfekvésű játék, ami egy nagy kalap... Tehát ez nem mérvadó. -
GrimReaper78 #7 Ehhem... a Diablo-sorozat is véletlenszerű pályagenerátorral készült, sőt az igazi nagyágyúnak ígérkező Hellgate:London-ban is ez a megoldás szerepel... -
#6 Félig értek egyet!
Plö diabló szerintem tökjóvolt a random dungeonjaival! -
#5 Nincs nagyobb hülyeség mint a random pálya generálás. Anno sok próbálkozás volt, mind dögunalomba torkolt... A sztori nélkül, a gondos emberi kéz által felépített, VALÓBAN egyedi pályák nélkül mi értelme ?! -
#4 Kicsit DarkStone-os játék. Szedem is a demót, meg a videket... :) -
#3 WildTangent!
Azok jól nyomják.
Jó kis pluginokat csináltak a Winamp-ek alá!
Ügyesek!