FATE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a demó 1.18-as.
Egy crack-ben vagy ilyesmiben énis reménykedem.
Rákerestem a "Fate unlock code"-ra de csak faker orosz oldalak jöttek ki, de semmit nem találtam.
Azért Te is próbálkozz majd!!! :)
Þór vígi þessi rúnar
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Senki sem talált még hozzá cracket vagy unlockoló kódot?
Ezeket most pecáztam:
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Olyan kis gagyiság.
Tiger nevû macskám szépen tud sárkánnyá változni, ilyesmik...
Þór vígi þessi rúnar
identify scroll, townportal, az npc-k neve pl. akármi, the healer
ugyanúgy dungeon, csak szûk folyosókkal
nekem valahogy nem jött be, hogy kalapos gombákat meg tintapacákat kell hentelni, bár mivel a fiatalabb korosztálynak készült, nem is vártam belezõs, fejlevágós jeleneteket.
részemrõl ennyi volt :]
shit happens
Végigtoltam a demót. Rövidke volt szegény, de nekem tetszik.
DarkStone fíling.
Þór vígi þessi rúnar
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
shit happens
Fallout óta nem találkoztam egy normális körökre osztott rpgvel
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A low budget nem feltétlenül jelent egyet a sz@rral. Van egy halom normál árfekvésû játék, ami egy nagy kalap... Tehát ez nem mérvadó.
Plö diabló szerintem tökjóvolt a random dungeonjaival!
Þór vígi þessi rúnar
Azok jól nyomják.
Jó kis pluginokat csináltak a Winamp-ek alá!
Ügyesek!
Þór vígi þessi rúnar
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Némi infó, forrás: www.gamestar.hu:
FATE bejelentés
<2005. március 22. @ 09:59 - ZeroCool>2005. március 22. @ 09:59 - ZeroCool>
A WildTangent egy újabb, olcsó kategóriás játékot mutatott be néhány órával ezelõtt. A FATE egy fantasy kaland-szerepjáték, beépített, véletlenszerû pályagenerátorral. Miért is jó ez? Nos, lévén nem sok esély lesz arra, hogy két ugyanolyan kalandot éljünk át. A játékosok testreszabhatják karakterüket, annak állatát, és fegyverzeteik "milyenségét".
Ezen felül megjelent róla 3 video:
1. video
2. video
3. video
És ami a lényeg, ma kijött a demoja is, mindössze 130 mega körüli, szerintem érdemes megnézni! Hivatalos honlap