FATE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S.O.S
Tudja v.ki hogyan lehet állást menteni ebben a játékban,ugyanis a save+exit-el ha kilépek,és probálom visszatölteni,SEHOL sincs load a föképernyön,csak new game,igy gyakorlatilag ujra kezdödik mindig a játék
1.21 verziom van.
Köszi
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Velem egyszer fordult elõ.
Tényleg monoton, mert mindig szereztd vissza ezt, vagy azt, öldmeg õt vagy ilyesmi.
Semmi kreativitás. Sajna.
Þór vígi þessi rúnar
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mondjuk nem egy dio2.
Þór vígi þessi rúnar
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Ezek után lehet nyugdíjba menni, és újrakezdeni az egészet úgy, hogy egy tárgyadat megtarthatod...
De miután lenyomtad a fõmoncát vannak még küldetések. Vajon meddig?
Þór vígi þessi rúnar
A többire egy pontot se tettem, tárgyakból jött! (Dual Weldingen sincs egy pont sem!)
Þór vígi þessi rúnar
A dungeon 6. szintjén vagyok 8. szintû karakterrel.
Programhibával még nem találkoztam, manapság ez elég szokatlan 😊
Látom Carlos te is a Sword/Critical Strike-ot fejleszted leginkább.
Kis egyszerû, könnyû kezelni, nem úgy, mint a Sacred. Az milyen egy bonyolult, hosszú játék.
Mondjuk eme játék küldetései nem éppen IQ világbajnokok, de szerintem nem a veterán diósoknak készítették a játékot, hanem az ifjú generációnak.
Þór vígi þessi rúnar
Én azt szoktam csinálni, hogy ha találok egy tavat, ahol lehet horgászni, akkor felküldöm az állatot hogy aggya el a cuccokat és addig horgászom. Dúrva cuccok jönnek íghy elõ!!! (lásd lenti képeim)
Az én kiscicám volt már minden: Sárkány, egyszarvú, 2-3 féle pók, farkas, gyík, meg fenetuggyamég mi... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ha 6-os szint után tudsz pontot elosztani és le tudsz menni a 4-ik szintre, akkor a jó!
Þór vígi þessi rúnar
Nektek milyen formát ölt jelenleg a négylábú társ? Az enyém votl már nyolclábú is 😄, de most Timberwolf, nagyon jó. Ja, és permanensen az.
Na, megyek is gyakni egy kicsit 😄
Nem egyszerû!!!
Kár, hogy kardhasználatra gyúrok...
Þór vígi þessi rúnar
1.2-es patch hol lelhetõ fel?
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként ez a legjobb Diablo klón amit eddig láttam, pedig láttam már egy párat 😊
Milyen szuper amikor a macskámat elküldöm eladni a cuccot. Itt aztán van A.I. 😊
Amúgy holnap fogok nekiesni a cuccnak, mert ma a párommal voltam egész nap!
Þór vígi þessi rúnar
Ugyan még nem mentem dungeonba, de eddig nem tudtam 6-os szint felett pontot osztani de most igen!
Szóval feltörte a crack. Aztán ebéd után megnézem, hogy a 4-es dungeonba le lehet-e menni!
Þór vígi þessi rúnar
Évek óta így nyomom. Amúgy 2-3 napja néztem 3 hónap után és nem volt vírus.
Adaware viszont majd minden este lemegy egyszer!
Þór vígi þessi rúnar
@ Carlos: elég merész vírusírtó nélkül nyomni a Neten... meg úgy általában.
Valaki leellenõrizhetné, hogy virusos-e...
Addig nem inditom el.
Þór vígi þessi rúnar