82
... egy indie RPG
-
Zsoltee75 #82 Sziasztok!
S.O.S
Tudja v.ki hogyan lehet állást menteni ebben a játékban,ugyanis a save+exit-el ha kilépek,és probálom visszatölteni,SEHOL sincs load a föképernyön,csak new game,igy gyakorlatilag ujra kezdödik mindig a játék
1.21 verziom van.
Köszi -
#81 De lehet. A meg D talán. Szerintem nagggyon jó Diablo-klón. -
#80 én még csak most találtam rá eme csemegére és az lenne a kérdésem,hogy a kamerát nem lehet forgatni? -
#79 Naja...Van ilyen... :)
Velem egyszer fordult elő.
Tényleg monoton, mert mindig szereztd vissza ezt, vagy azt, öldmeg őt vagy ilyesmi.
Semmi kreativitás. Sajna. -
GrimReaper78 #78 Ja, nem lenne rossz, csak éppen monotonná válik egy idő után. És tapasztalatom szerint sokszor hirtelen nagyon nagyot ugrik a nehézségi szint, ráadásul legtöbbször a pálya elején; nem egyszer volt már, hogy a lépcsőnél henteltek le a minionjaimmal együtt :S -
#77 Ja énis férreraktam. Pang a dolog, pedig annyira nem gagyi játék.
Mondjuk nem egy dio2. -
GrimReaper78 #76 Ehh, én most szüneteltetem. Valahogy meguntam :( -
#75 Pang a topic négerek!
Senki se nyomja? -
#74 Hmmm...Nem sok értelmét látom, de azért kúl!!! :) -
ronhaven #73 vegtelensegig -
#72 Na, itt a "vége":
Ezek után lehet nyugdíjba menni, és újrakezdeni az egészet úgy, hogy egy tárgyadat megtarthatod...
De miután lenyomtad a főmoncát vannak még küldetések. Vajon meddig? -
#71 Jaja...Meg egy kis Charm Skill (Summonok, Identify, Portal) miatt.
A többire egy pontot se tettem, tárgyakból jött! (Dual Weldingen sincs egy pont sem!) -
#70 Ugy néz ki jó a crack az 1.2-höz.
A dungeon 6. szintjén vagyok 8. szintű karakterrel.
Programhibával még nem találkoztam, manapság ez elég szokatlan :)
Látom Carlos te is a Sword/Critical Strike-ot fejleszted leginkább. -
#69 A frissebb statisztika:
(előzőt töröltem) -
#68 A karakterem:
-
#67 A következő kardom:
És így nézünk ki:
-
#66 Amúgy szerintem nagyon jól sikerült ez a játék.
Kis egyszerű, könnyű kezelni, nem úgy, mint a Sacred. Az milyen egy bonyolult, hosszú játék.
Mondjuk eme játék küldetései nem éppen IQ világbajnokok, de szerintem nem a veterán diósoknak készítették a játékot, hanem az ifjú generációnak. -
#65 Nekem is nagyon tetszik.
Én azt szoktam csinálni, hogy ha találok egy tavat, ahol lehet horgászni, akkor felküldöm az állatot hogy aggya el a cuccokat és addig horgászom. Dúrva cuccok jönnek íghy elő!!! (lásd lenti képeim)
Az én kiscicám volt már minden: Sárkány, egyszarvú, 2-3 féle pók, farkas, gyík, meg fenetuggyamég mi... :) -
#64 Nem jelent semmit.
Ha 6-os szint után tudsz pontot elosztani és le tudsz menni a 4-ik szintre, akkor a jó! -
#63 Sajnos csak az 1-2. szintet csináltam meg tegnap, de kaptam már Level4-re vonatkozó quest-eket ha ez jelent valamit. -
GrimReaper78 #62 Na, bejövős a játék, látom, másoknak is tetszik :D
Nektek milyen formát ölt jelenleg a négylábú társ? Az enyém votl már nyolclábú is :D, de most Timberwolf, nagyon jó. Ja, és permanensen az.
Na, megyek is gyakni egy kicsit :D -
#61 Megsasolhatnád, ha nem gáz. -
#60 Köszi!
Vajh a MF javítja a pecában szerzett tárgyak esélyét??? -
#59 -
#58 Ide felraktam:
Fate118120patch.exe
Azt még nem tudom hogy jól müködik-e -
#57 Ezt most pecáztam ki az egyik dungeonban:
Nem egyszerű!!!
Kár, hogy kardhasználatra gyúrok... -
#56 Tudnál nyomni egy közvetlen linket a 1.20-as crackre?
Hálás lennék! -
#55 patch 1.2-ra
A lentebb irt crack viszont 1.18-hoz van
edonkey-n találtam 1.18-1.20 crack-et -
#54 Ja. Énis igy tettem, bár ma fogok vele játszani! :)
1.2-es patch hol lelhető fel? -
#53 Én az első hozzászólásban lévő linkről töltöttem le a demót és ehhez jó a belikelt "okosság". -
#52 Kösz a crack-et! Azt lehet tudni melyik Fate verzióhoz jó? nekem már 1.2 van
Egyébként ez a legjobb Diablo klón amit eddig láttam, pedig láttam már egy párat :)
Milyen szuper amikor a macskámat elküldöm eladni a cuccot. Itt aztán van A.I. :) -
#51 51. hozzászólás. sztem kimondottan aranyos kis game érdemes tesztelni. -
#50 50. hozzászólás.
Amúgy holnap fogok nekiesni a cuccnak, mert ma a párommal voltam egész nap! -
#49 Egészségedre!
Köszönjük! -
#48 -
#47 Söröket ide :) -
GrimReaper78 #46 Eddig király. Jó étvágyat. -
#45 Úgyláttam sikerült.
Ugyan még nem mentem dungeonba, de eddig nem tudtam 6-os szint felett pontot osztani de most igen!
Szóval feltörte a crack. Aztán ebéd után megnézem, hogy a 4-es dungeonba le lehet-e menni! -
#44 Tesztelem, bár most mingyárt megyek tápolni. -
GrimReaper78 #43 Fúúú, remélem, tényleg működik :D