48
  • Caro
    Nem olyan nehéz rájönni az okokra.
    A gép interaktív, ahogyan a teszteken is elvárható nem csak a megértés, hanem a válaszadás is.
    A TV meg csak hülyít.
  • HuAn82
    Egyik felmérésben butít a számítógép használat és a játék, a másikban pedig előnyösnek tűntetik fel. A franc se érti. Biztos már butulok...
  • Kis-Bob
    Szociológusok... A semmiért veszik fel a nagy pénzeket.
  • Kis-Bob
    "A teszteken elért pontok száma a számítógéppel rendelkező diákok esetében általában szinte mindig meghaladta a százat."

Mihez képest? Valami viszonyítási alp kellene, hogy ez most jó vagy baromijó? Vagy éppen, hogy csak meghaladja a TV-néző gyerekekét, de még mindig rettentően rossz. Nem adtak viszonyítási pontot. Mondjuk lehetne az európai gyerekek tesztjeihez viszonyítani :P
  • Sheltem
    Unom már ezeket a felméréseket. Sok hülye unatkozó ember rá akar jönni vmi okosságra, mert csöppedt kapacitású agyukkal nem tudnak egyedit kitalálni.
    Amúgy énis egyre hülyébb vagyok mióta gépezek erről ennyit.
    Több játékcikket pls és kevesebb lecsót.
  • abonyitomz
    én is mióta gépezek 8 éve folyamatosan minden nap (!) csak hülyébb lettem ... na mind1 amig jó a sorsom addig semmi probléma

a számítógép az a csak butít
  • kidintwo3
    én csak hülyébb lettem tőle
  • Alfa Of NS
    A szamitogep hasznalata gondokodasra keszteti a gyerkocot igy jo hogy fejleszti kicsit az agyat.

Amugy a felmerest biztos a Dell tamgoatta