71
JPG-ből falikép
-
#31 Ja igen, erre nem is figyeltem sajnos :(
A4-esben Kodak fényes fotópapírra tudom megcsinálni 500-ért darabját + postaköltség, az olyan 300 Ft borítékonként. -
#30 ez fényes poszter papír -
#29 3db A3, 2db A2 nyomat.... olyan 3500 Ft
Bp-en lax vagy postázni kéne? -
_Vegeta_ #28 Mien masina kell ilyesmihez?
[Csak erdeklodik] -
OPM #27 és másnak is tudnál csináltatni? :) konkrétan nekem
összesen 5 kép kellene, és ezek közül 1 vagy lehet hogy 2 A2-es méretben, a többi A3 körül
szerinted ez mennyiből jönnie ki kb? benzin, idő, stb-t hozzávéve :P -
Aspyrin #26 300-500 Ft-ért? :-) Akkor küldök neked vagy 4 képet kapásból. -
#25 Az üvegezést nem, de a fotót meg tudom csinálni én is. -
#24 1 képnél lehet, de nem is ezért mondtam, csak tudattam, hogy a többszörösét fizetted az indokolt árnak :) -
#23 2xA3=A2
csináltattam már olyat is -
Aspyrin #22 még a végén rosszabbul járok mint így -
OPM #21 mennyire nagyban? :) és mit változtatsz rajta a méreten kívül, amit én is meg tudok csinálni a többin?
és te nem foglalkozol A3-nál nagyobb képek készítésével? mondom max 2x A3-ra gondolok, vagy te mit értesz óriásplakát alatt? -
#20 én nem, de megcsináltatom ennyiért, ha mellé fizeted a költségeimet (benzin, idő, stb) -
Aspyrin #19 ezekszerint ha küldenék neked ennyiért elkészítenéd? -
#18 köszi megvannak
ezeket gyönyörűen lehet nagyítani akár óriásplakát méretig is
visszaküldjem nagyban? -
OPM #17 persze hogy nem :) de hogy ne legyen pixeles, talán 1 kis blur belefér, és nem is nagyon lehet észrevenni remélhetőleg az ilyen rajzokon (check mail) -
#16 világos, de te sem akarsz elmosódott pacákat, ugye? :) -
OPM #15 de nekem nem is kellene fotó minőség, mivel nem fényképekről van szó -
#14 csekkolj egy imelt plz -
#13 a kép tényleg drága, ennek a normális ára 3-500 Ft manapság -
#12 A3-hoz ideális esetben majdnem 5000px szélesre kell nagyítani, A2-höz valahol 6-7000px között
küldj egy képet, megnézem, ki lehet-e nyújtani problémamentesen -
Aspyrin #11 Speciel én két hete csináltattam 4Mp-es jpg-ből 30cmx40cm-es fotót egy drága helyen, a kép 1800Ft volt az "üvegezés" 1000Ft. -
OPM #10 ez a dolog engem is érdekel, valamelyik nap el akartam menni egy fénymásolószalonba megkérdezni hogy mennyiért vállalják, de ha már ittvagyok :) Yeltzin lehet hogy te is tudnál segíteni
nekem keretezés nem szükséges, csak posztereket szeretnék kb A3 vagy ha lehetséges ennek a 2xesében is
az a baj hogy a képek, amiket poszterként szeretnék nem túl nagy felbontásúak (a legkisebb 1024x768), de nem fényképekről, hanem számítógépes rajzokról lenne szó, ezeknél talán nem olyan nagy baj a viszonylag kicsi méret (bár én nem értek ehhez) -
#9 thx mindenkinek, neked meg mailed ment -
#8 a digifotók 99%-a jpg-ben kerül a memkártyára, ha innen át is konvertálod 300dpi TIFF-be, csak a formátum változik, minőséget nem varázsolsz bele -
#7 jaja, fotós boltban kell érdeklődni. De én sem tudom ajánlani a JPG-t. Bár manapság már vannak nagyon extra JPG-tömörítések. Pl. a Nikonnál. De én akkor sem ezt használnám. -
#6 az a cégnek nem kurva mindegy? elviszed, kinyomtatják, szevasz
nem nyomdáról volt szó -
Aspyrin #5 -
#4 Ezt elég sok "sima" fotósbolt is meg tudja csinálja, cd->print+keret. -
#3 hi!
jpg-ből nem igazán bolgoznak, mert nagyon tömörített a kép .... -
#2 én megcsinálom neked, utánvétellel megkapod
A4 2000Ft
A3 3000Ft
+postaköltség
szólj, ha érdekel, egy nap alatt megvan -
#1 Hi!
Olyan céget keresnék, akiknek elküldök egy akármilyen képet a számítógépről, ők kinyomtatják valami speciális papírra, bekeretezik, és elküldik postán egy csekkel együtt. Külön-külön a digitalizálást, illetve a keretezést megtaláltam, de nekem egybe kéne. Aki tud ilyet, írjon plz.
Előre is thx