71
JPG-ből falikép
-
#71 kb. 4-5 rugó -
#70 jaj
egy pillanat -
Mentol #69 Yeltzin? Van már valami infod? -
#68 pölö -
#67 A print studio milyen néven helyezkedikel a városban?
A Photo hall-on kívül mert azt ismerem. -
#66 nyomda, print studio -
#65 Ekkora képet ti szerintetek milyen helyen lehetne előállítani? -
#64 kb. 4:3 -
#63 40x32 -
#62 Megtudnátok mondani hogy egy A3-as képnek.Milyen a méretaránya? -
#61 Az a lényeg, hogy ha A2-es méretben szeretne valaki egy 4-6 netán 8mpx-es képet nyomtatni akkor mindenképpen 300dpi-re ajánlott konvertálni a képet... -
#60 Loál!
Te vagy a főnöke? :-) -
OPM #59 titok :P -
#58 Figyelj ez engem is érdekelne írd már meg az emailodat? -
#57 na ize kepemmel foglalkozz plz, vasarnapig kellene -
#56 egy pillanatig sem arról volt szó, ki milyen formátumban fotóz (főleg, mivel az ominózus kép egy GRAFIKA)
így tökmindegy, ajánlod-e a jpg-t vagy sem, ha az eredeti kép ebben a formátumban van -
#55 akkorára vágod a papírt, amekkora kell -
#54 Te miről beszélsz? Szerinted nem lehetséges formátumot váltani egyes gépeken? Nem vagyok hülye, tudom, h mi az a tömörítés, tisztában vagyok az adatvesztéssel is. Én azt mondtam, hogy más formátumban csinálja a képet. Pl. tiff, raw, nef stb. Ez előnyösebb. És akkor nem kell konvertálni semmit. -
OPM #53 és egyedi méreteket is vállalnak szerinted ott? vagy csak szabvány (A3, A4 stb)? -
#52 varom. :) -
#51 lesz az is :)
de ekkorából nem érdemes A3-at nyomni, A4-et ajánlanám -
#50 es valasz ? :) -
#49 igen -
#48 esti utolso mailt megkaptad ? -
Roll #47 Hali Srácok!
A4-es méretben én is tudok fotót nyomtatni. Van egy Epson Stylus Cx5200-asom, ami akár 5760dpi-s felbontást is tud.
-
#46 utánanézek, pill -
Mentol #45 Engem is érdekelne a dolog Budapesten!
Nekem kb. 1*1m nagyságú kép kellene a Holdról. Szobába, falra szeretném tenni. Lehet kicsit nagyobb is(max: 120*120cm).
Valaki tudna egy árajánlatot adni? Mehet emailbe is: [email protected]
Köszi! -
#44 Nekünk egy elég régi Epson van itt a cégnél, simán tud A3-at, tekercset nyomtat, stb, mindezt akár fotominőségben (1440 dpi), fényes foto-papírra is. Stylus color1520 az ő neve neki, egész jó. :) -
#43 átkonvertálod bmp...1 másodperc, a formátummal ne legyen bajod. -
#42 Szegeden, Budapesten és asszem Kecskeméten tudunk nyomtatni árat nem tudok mondani mert én a tervezésen vagyok akik csinálják azok meg a dokkumentáláson. Viszont elég jól benne vannak heti 5-10 A0 méretű plakátot nyomtatnak Egyetemeknek meg konferenciákra.
http://www.dokkolo.hu/ -
OPM #41 válasz: #29, #40
hát én tatabánya mellett lakom -
#40 Melyik városban kell ilyen hely? A mi cégünk foglalkozik poszterek nyomtatásával persze szarból nem csinálnak jobbat csak amit adsz nekik a megadott méretben kinyomtatják. Max 90centi szélességben a hossza az free mert tekercsben van a papír. -
_Vegeta_ #39 Ertem. :) -
#38 Jó, de a DVD író ára azért csökkent, hogy minden felhasználó megengedhesse magának, az A3-as nyomtatót azért nem kisfelhasználóknak szánják. -
#37 egy éve még egy asztali DVD író is annyi volt :D most 20k... -
#36 na jócakát, holnap folytatjuk -
#35 Nekem kb. 1 éve virágzott ez a digitális fotónyomtatás dolog, amikor még nem volt árverseny ezen a téren.
Akkor láttam egy HP A3-as fotónyomtatót 1 milla körül. -
#34 mellesleg ha minden igaz, megtekinthető a Mammut 1-ben az Extreme Digitalnál (kíváncsi vagyok, szereztek-e már A3 fotópapírt) :D -
#33 nekem nincs saját cuccom, de hadd közöljek egy jó hírt: az Epson első A3 tintasugaras fotónyomtatója kb. 150 ezer Ft (túl sok még nincs belőle, egyelőre nem érdemes keresni), láttam, mit tud, és az nem kifejezés, hogy viccesen olcsó.... -
#32 Hát nekem A4-es van csak, lényegében egy jobb minőségű fotónyomtató.
Yeltzin elvtársnak már biztos valami spéci cucca van, de egy A3-as nyomtató ára a milliót is elérheti simán, szóval ahhoz már nagyüzemben kell csinálni.