Egy iPod miatt gyilkoltak meg egy amerikai tinédzsert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xbox360+komputer
Ha az Apple akarna tenni valamit ez ellen, már tett volna.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Rettegjetek az Ipod öl!!<#gun>#gun>
Itt MO.-n iskolásokat vernek meg a mobilért, vagy nyugdíjasokat rugdosnak meg 1 kiló kenyérért. És mivel az elkövetõk C kategóriások, a média nem veri nagy dobra az ügyet, mert azt ugye csak fordított esetben szabad, hogy sajnáljuk szegény dögöket.
Vannak emberek, akik kevés értékért is képesek ölni. Legyen az egy IPOD v. egy kazettás walkman.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
amugy ez olyan tipikus cigángyerekes cucc. Remélem ott nincs megélhetési bünözés mint itt.
Aki hülye, haljon meg.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
megérdemlik. aki ilyen jellegû másolásvédett(!) cuccért pénzt ad, azt sajnálni nem tudom.
Forza.
mélyen (nagyon mélyen!!! 😞 ) tisztelt amerikai kongresszus! kérem fontolják meg, hogy betiltják eme gyilkos készülékeket!
kedves amerikai édesanyák! pereljétek be az apple céget sok millio dollárra, mivel sehol sem olvasható, hogy a készülék birtoklása halálhoz vezethet!
tisztelt amerikaiak! tiltsátok be magatokat!!!!!
Forza.
Talan vmi csoda folytan te kerekedsz felul (altalaban ezek nem egyedul kozlekednek, es az egyik mindig hatul van a kessel), veletlenul sulyosan artasz az egyiknek, esetleg meg is olod, es lecsuknak 1 evre. (mert ne altasd magad, hiaba meg ha onvedelem is, nem fognak szemet hunyni)
Tehat ha teszel valamit, annak kovetkezmenyei lesznek, amikkel nem art szamolni elotte. 200 dolcsi egyaltalan nincs aranyban a fent leirt kovetkezmenyekkel. Es ezt a dontest neked kell meghozni masodpercek alatt.
Az mar persze teljesen mas szitu, ha mondjuk el akarjak vinni az autod es a hatso ulesen van a fel eves gyereked.. na akkor johet a mortal kombat.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Nem a lényeg, hanem a fontos!
(igen, tudom, hogy ez a buta allaspont, de en mar csak ilyen konzervativ vagyok)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
2 - soha nem a gép gyilkol...
A családja nem egy iPodot adna most az életéért... :-(
elotte meg adni nekik vmi creative v vmi hasonlo szar mp3lejatszot 😛
God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17