317
Ide linkeljetek be letoltheto filmeket mobilra
-
BanyiX #317 Ha nem akarsz a filmek konvertálással szenvedni akkor nézd meg ezt a 3gp videó oldalt is! Szerintem nagyon jó -
boti100 #316 http://css-tbk.atw.hu/letoltesek.html rengeteg film mobilra + family guy,cleveland show,amerikai fater,south park részek avi-ban mp4-ben 3gp-ben! -
endrehtc #315 Sziasztok.
kerdesemre keresem a valaszt. Telofonokat mar namigazan szoktak kodolni, hanem SIM UNLOCK kartyaval egyutt teszik be a sim kartyat a teloba. Igy nem veszti el a garanciat, illetve sokka lolcsobb,es a SIM UNLOCK kartyat is lehet barmikor hasznalni mas telokba.
http://www.youtube.com/watch?v=Qw-Prta_A_4
Jo dolog :)
viszont nem tudom: van egy htc p33000-om,(ami 2g-es),ha abba veszek sim unlcok kartyat azzal mukodne egy 3g-es sim?
:(
Mert a 3g-es telo viszi 2G-es kartyakat,de vissza fele is mukszik?
Lehet eleg egy rom frissites? vagy csak egy driver updatet?..... -
iceman070813 #314 Sziasztok, meg tudná nekem valaki szerezni 3gp-ben Tom Cruise 1990-ben készült MINT A VILLÁM c. filmjét? Mert én sehol nem találom! Nagyon megköszönném, üdv! -
mobilmozi #313 hoppá a címet lehagytam :D tehát a mobilmozi oldal címe: http://mobilmozi.blackboss.eu -
mobilmozi #312 Üdv! Létrejött egy új oldal ami csak mobiltelefon filmekkel foglakozik. A regisztráció egyenlőre még nyílt de hamarosan meghívás alapú lesz. Várunk mindenkit az oldalon! -
mikotomi #311 szega mindenkinek aki itt van meg aki nincs annak is! nekem a die hard 4.0-kellene mobil verzióban,176+144-es felbontásban ! ha valaki megtudná szerezni vagy átkonvertálni azt nagyon megköszönném neki ! üdv tomi ! -
12345dvd #310 http://sisland.hu/ itt találtok mobilfilmeket a fórumban. -
#309 Már megoldottam,nem aktuális. -
#308 Nekem Plato Video to 3gp konverterrel lenne az a problémám,amikor elindítok egy konvertálást(alap fájl 50 MB)1 másodperc alatt megcsinálja,a kész fájl mérete pedig 0 bájt.Mi lehet a baj?
A másik:Allok 3gp konverterrel,mikor ugyanezt a videót akarom átalakítani,azt írja ki,hogy no decoder to decode this file.Mi lehet a probléma?
Köszi előre is! -
#307 Ja és simán kitömörítette. Össze is rakja de a végén közli a crc-t- -
#306 Rosszul gondolod mivel alapból többe van darabolva. :o) -
#305 Ha crc-hibás a fájl nem nagyon fogod tudni kitömöríteni..
ha minden igaz nem egyesítened kell csak nyisd meg az egyik rart és húzd ki belőle a fájlt h a TC kitömörítse, de lehet hogy rosszul gondolom a problémádat.. -
#304 természetesen 3 gp-ről van szó -
#303 Hali.
Segitség!
Hogyan kell összerakni a letöltött filmet ? A totál kommander összerakja nekem de azt írja v-mi crc hiányzik és így a telefon nem tudja miaz.
Szóval hogyan tudom úgy összerakni hogy nézhessem is ? -
#302 Elnézést kérek az ide nem illő témáért.
De privátban örülnék a segítségnek. [email protected]
thanks -
#301 Sziasztok.
Nokia 6280 telefonhoz keresek olyan video lejátszó szoftvert, ami lehetőve teszi, hogy a 3gp film file-be bele tudjak tekerni. (előre, hátra). Már kerestem mindenhol, de nem találtam a nyomára.
Találkoztam olyan player-el, ami lehetőve tette mp3 programok lejátszását. Viszont bele tekerni nem tudtam.(gp6280mp3layer.jar) Remélem, mivel a nokia alapprogramjai, (akár az audió lejátszó, akár a video lejátszó) nem tartalmazzák ezt a lehetőséget(előre,hátra tekerés), most szerencsével járok.
köszönöm mindenkinek a segítségét.
Lehet, hogy a mostani kérdesemért a moderátor kiakad, mert nem teljesen ide illik, de a 3gp lejátszáshoz kapcsolódik
-
paryk #300 Kedves Dzsí Pí! Nekem is Samsung D900i-m van, és én se tudok videókat felrakni adatkábelen keresztül. Azt ajánlom vegyél egy 2 gigás memóriakártyát adapterrel és egy kártya olvasót. Én 5200 ért vettem a "P" kezdőbetüs szolgáltatónál, és a laptopom kártyaolvasójával nagyon gyorsan rá tudok tenni bármilyen file-t, mert a kártyát adattárolóként ismeri fel.
Egyébként minden D900i tulajdonosnak, aki még nem jött rá mondom, hogy a kettős keresztel lehet max képernyőre rakni a videókat és a képeket. Bár lehet, hogy ezzel csak nekem volt gondom, de én legalább fél órát kerestem... -
Dzsí Pí #299 PLS vki segítsen nékem!
3gp filmet konvertáltam és át akartam másolni a Samsung d900i-mre adatkábellel. De az a rohadt szoftver, mindíg azt írja ki 3gp-re is meg mp4-re is, hogy unknown format, és nem mehet a downloaded video-s mappába, csak az other files-be, onnan meg nem játsza le. Mit kéne máshogy csinálnom? -
Scarpa #298 Sziasztok! Valaki feltenné a Titanicot 3gp-be? Előre is köszi! -
rosta1994 #297 nem reklámozok az sg-n -
#296 Kipróbáltam az ImTOO 3GP Video Convertert is, de annál meg szaggat a kép, meg a hang is. Esetleg valami más beállítást kell használni? -
danyr #295 a csupasz pisztoly 2,5-et a át tudnád nyomni? pls -
#294 Nekem ez a program hibát ír ki, rögtön az elindítása után, majd miután elkezdek kovertálni egy filet, mielött végezne vele, ugyanazzal a hibával fejezi be a folyamatot. -
#293 30kb/sec-cel egy óra alatt fent van 100-120mb -
#292 Ez a legegyszerűbb progi:
Allok MPEG4 Converter
Ezzel akármit átkonvertálhatsz, akármibe.
A googleban keressetek rá! -
konyak007 #291 ali g -
ladylilien #290 Üdv!
Nekem 1 olyan progi kéne amivel 3gp filmet 2 részbe eltudnék darabolni.
ha vki tud ilyet pls szóljon.
Előre is köszi! -
#289 Köszi, kipróbálom.
(az nem gáz, hogy tudtommal elvileg a 6131 nem támogatja az MPEG formátumot?) -
snoopy1221 #288 bocs valaki nem tudna msn átküldeni nekem egy 3gp filmet snoopy1221kukac freemail.hucom köszönöm -
snoopy1221 #287 csáztok
valakinek van msn cime?
-
AlexHerceg #286 a videokodeknél állitsd át mpeg4re és menni fog.
üdv
alex -
#285 Nem értem mit cseszek el, de egyszerűen nem megy.
Minden file-nál azt írja ki, hogy FAIL.
Mit b@szok el, hogy leáll az encode? N6131-re szeretném kódolni, 3GP formátumban.
A beállítások:
-Video Codec: h263
-Video size: 320x240 (ekkora a kijelzőm)
-Bit rate: 80
-Frame rate: 15
Audio:
-Audio codec: amr_nb
-bit rate: 32
-sample rate: 22000
-channels: mono -
#284 Köszi, kipróbálom.
Esetleg, ha kódod is akadna hozzá... :DDD -
#283 Talán ez is müxik? ez? -
#282 Értem, köszi!
Esetleg tudsz elérhetőséget a 3.1.21-es build-hez? -
#281 A hiba az ön készülékében van, nekem a 3.1.21 build-0110b tökéletesen müxik. -
#280 Hát, nem mondanám 100%-ra, hogy nincs rá, ha itt utánakérdezel a fórumban a java alkalmazások topikban, talán adnak vmit. Elég jó nokiás oldal, sok fórumtémával, csak sokáig tart az utánaolvasás :D -
#279 Mivel olyan nagyon pörög ez a topk, így felteszek még1 kérdést, hátha... :D
Szal nem tetszik a telefonom filmlejátszója, ezt szeretném kicserélni vmi másikra, ez lehetséges?
Nokis 6131-ről van szó, asszem S40-es rendszer fut rajta.
(jó lenne olyan lejátszó, ami tud tekerni a filmben, illetve akad olyan film, aminél késve játsza le a hangot a jelenlegi beépített player, ezért is jó lenne vmi másik progi) -
#278 Most kipróbááltam ezt a Plato 3gp konvertert.
Megcsinálta szépen a konvertálást, de a telefonon csak hang volt, kép nem. Lehet, h azért, mert a N6131 nem támogatja az MPEG-et, a Plato meg abban a formátumban dolgozik.
#277-re valaki?