Fókuszban az agresszív játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nekem az nem tetszik, hogy a mai hentelõs játékokból a hentelés hiányzik. Pl. nézd meg a HL2-t, jönnek lelövöd, összeesik, esetleg ragdoll, de ez nem elõre lépés az 1-hez képest.
Ellenben ott a SoF II , kitapétázhatod az egész pályát az ellenfelek különféle színválasztékban megtalálható belsõségeivel, és még dekorációnak feldobhatod az agyukat is a falakra.. igazán élvezetes :]]
De egy ideje (35 vagyok) már nem nyújt örömet, és miióta gyermekem is van teljesen elborzaszt az a sok erõszak ami ömlik le a képernyõkrõl (legyen ez akár Híradó vagy Postal2).
Marad inkább a Sim City :-)
Baromi ronda ez az új dizájn!
szerintem
Azóta bûnbakok ezek a cégek, mióta kiderült, hogy mennyi profitot termelnek, és hogy esetleg perelhetõk.
És van egy másik cikk is errõl, ahol már leírtam, hogy a sakk a legkegyetlenebb.
IYF ML
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az amerikaiak csak bûnbakot keresnek a játékokon.
De a hiba ott van hogy az USA-ban a boltban engedély nélkül lehet venni stukkert...
egy esetbõl általánosítsunk? valakibõl meg lehet, hogy az lett. "egy játék nem tesz senkit gyilkossá, max kreatívabbá teszi a gyilkost"
Az ilyen emeberrel már eleve nincs minden rendben.
bye
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
De a szülõknek is be kéne avatkozni ezekbe a dolgokba. <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
12 évesnek még valóban nem célszerû ilyennel játszania, fõleg ha hiányzik a érzelmileg stabil szülõi háttér.
Eh azért modjuk egy épeszû 12 éves gyerek miért ne játszhatna Manhunttal vagy Postal2 -vel?
Azért ahol tudják a szülõk hogy van egy kis esze a gyereknek ott szarják már le hogy mivel játszik.
Amikor megláttam a cikket majdnem eldurrant az agyam ,hogy mért nem ejtik a témát de hála az égnek kellemesen csalódtam.
xbox360+komputer
egyetértek a cikkel
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.