37
-
Gerhard #37 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Feltelepítettem a játékot, és mikor elindítom, akkor csak a sötét képernyővel találkozom. Se kép, se hang. Utána csak a reset gomb segít. Tud valaki megoldást a problémámra? -
rics13 #36 Valaki játszik még ezzel a játékkal remélem igen. Nekem az lenne a kérdésem hogy miért nem toom használni az íjat meg a Heroine varázslatot?? Thx előre is ! -
(\ (\
(^_^)
(_(")(") -
(\(\
(^_^)
(_(")(") -
dimenzio harcos #33 (\ (\
( ^_^)
(_(")(")
-
irkab1rka #32 (\ (\
( ^_^)
(_(")(")
NA végre. Akkor mostantól RPG-nek azt definiáljuk, amikor a játékosnak vannak fejleszthető tulajdonságai, és időnként a LYuzerek azt írják be fórumokba, hogy "Elakadtam" ;)
-
hentesferi #31 sziasztok elakadtam amikor ki kéne szabaditani a 3 embert a rács mögül :( hogykell ? -
norbee007 #30 Let Conner Win= Hagyd Connert nyerni, vagyis hagyd hogy megverjen, majd egy animáció után az életed visszanő :) -
gabimen #29 Hogyan lehet megverni a kocsmában azt a dagadék embert? Mindíg azt írja hogy Let Conner Win!
-
arturo #28 Ha minden igaz, holtan is kell találni, csak azt nem tudom, merre... Most ez a cutscene sem ugrik be. Utána kell visszamenni, és tapintatosan közölni... -
aDannyBoy #27 Én találkoztam vele, viszont meghalt előttem (cutsceneben) szóval nem tudtam neki megmondani, amit kell :) -
arturo #26 A néninek a gyereke (valami O betűs, az merre van? Eljutott eddig valaki, vagy mindenki leratyizta, és otthagyta?? :) -
aDannyBoy #25 Akkor még te is gyerek voltál :))) -
aDannyBoy #24 Nem pontosan 8 giga, de feltelepítve 7 898 953 174 byte :)
biztonsági másolat készítőknek pedig nem ajánlom a próbálkozást, nem lehet kiírni dual layerben, úgy az isot hogy azt olvasni is lehessen. -
ha belegondolok, ez még jobb is, mert így csak egyszer kell a vinyódra felmásolni, de ha a dvd-képet darabolod fel, akkor az összes darabot majd fel kell másolnod a vinyódra, mert különben nem tudja összeilleszteni, és az összeillesztés után a darabokon kívül a dvd-kép is sok helyet le fog venni a vinyódból. -
Minek akarod kiírni???
Pár hónap múlva már pár ezer lesz...
Most meg végigjátszod a gépről, ha van időd/kedved. -
Csalódás. Én játszottam anno Enterprise-on a legelső Bard's Tale-val, ahhoz képest ez gyerekeknek való...
Persze el lehet vele szórakozni, csak mégsem ugyanaz... -
már ha tud dual layert írni...
amúgy egyszerű a dolog: bemountolod amivel akarod, majd a fájlokat úgy pakolgatod, hogy ráférjen két dvd-re. Ennek az a hátránya, hogy később a vinyón kell majd összeilleszteni és telepíteni is:P -
fogsz egy ollót és kettényomod vele a lemezt...
úristen..
vegyél egy dupla layeres dvd lemezt.. 2000huf... vgay vedd meg eredetiben :D -
macsur #18 Az a problémám hogy megvan a gépen a játék
de nem tudom kimenteni dvd-re mert nem fér fel 1lemezre hogy lehetne kettévágni? -
blitzkrieg #17 szerintem egy fostalicska!!!!!
-
Goth #16 khuuuurva jónak néz ki... Ha gyorsabb lenne a netem már játszanék vele :D -
TheZsenyka #15 Ez lett a konzol hódító hadjáratának eredménye. Mindless gyilkolászás. Mert ez kell az átlag-játékosnak. Japánban tonnaszámra tolják ki a szerepjátékokat, Európában és az Egyesült Államokban meg sport, lövöldözés, sport, ügyességi, mégtöbb sport, verekedős gammákat tolják ki. Igénytelenség a köbön.
Ami a Bard's Tale gammát illeti, egyenlőre a demoval játszottam és meg kell hogy mondjam, idegrombolóan felülnézeti. De olyan szinten, hogy jóformán totál felülnézetből látod a karaktereket. Részemről képtelen voltam ezen változtatni, bárhogy küzdöttem a problémával. A fegyverek kidolgozottsága pedig elég anti-ütősnek hatott. -
ennek semmi köze ahoz -
Godefroy #13 Ez már amigán se tetszett...
-
SIKÁKÁ #12 pontosan -
jaja -
60*97,6 mb vagyis kb 5.8 giga a dvd képfájl -
-
Jimmyke #8 Poénok miatt szerintem kb. ugyanannyi. -
hát ezt tuti nem fogom "lewarezolni":D
angoltudás: kotor 1-2 nél ugye (jóval) kevesebb kell hozzá..? -
Nekem személy szerint képek alapján nem jön be, bár kedvelem a szerepjátékokat. -
Ha leveszed az 1-est a végéről, meg tod nézni.
Egyébként meg nem fogok ennyit letölteni egy játék kedvéért sem...
Amúgy meg most akkor mennyit is telepít fel?
"Ezen túl a játék textúrái és egyéb részletei 3.5 Gbyte-ot igényelnek, a hangok pedig minden eddigi rekordot megdöntve majd 4.5 Gbyte-ot."
Ha jól tévedek akkor ez 8G. Ha ehhez hozzászámítjuk a videókat, akkor 7,5G lesz? :D -
a 6.képnek rossz a linkje.... -
Az a sör dal a legkeményebb az elején a kocsmában :))) -
haxoror #2 csapda keresés (egy öregember megy előttünk és belemegy a csapdába, ami brutálisan kivégzi őt helyettünk) :DDDDDDDD -
Ez a játék is tipikusan olyan mint az Armed and Dangerous. Játékmenete katasztrófa, de a kis megszakítások mindenért kárpótolnak. Ha nem lenne vicces, akkor semmit nem érne.