The Bard's Tale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
( ^_^)
(_(")(")
( ^_^)
(_(")(")
NA végre. Akkor mostantól RPG-nek azt definiáljuk, amikor a játékosnak vannak fejleszthetõ tulajdonságai, és idõnként a LYuzerek azt írják be fórumokba, hogy "Elakadtam" ;)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
biztonsági másolat készítõknek pedig nem ajánlom a próbálkozást, nem lehet kiírni dual layerben, úgy az isot hogy azt olvasni is lehessen.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Pár hónap múlva már pár ezer lesz...
Most meg végigjátszod a géprõl, ha van idõd/kedved.
Persze el lehet vele szórakozni, csak mégsem ugyanaz...
amúgy egyszerû a dolog: bemountolod amivel akarod, majd a fájlokat úgy pakolgatod, hogy ráférjen két dvd-re. Ennek az a hátránya, hogy késõbb a vinyón kell majd összeilleszteni és telepíteni is:P
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
úristen..
vegyél egy dupla layeres dvd lemezt.. 2000huf... vgay vedd meg eredetiben :D
de nem tudom kimenteni dvd-re mert nem fér fel 1lemezre hogy lehetne kettévágni?
Ami a Bard's Tale gammát illeti, egyenlõre a demoval játszottam és meg kell hogy mondjam, idegrombolóan felülnézeti. De olyan szinten, hogy jóformán totál felülnézetbõl látod a karaktereket. Részemrõl képtelen voltam ezen változtatni, bárhogy küzdöttem a problémával. A fegyverek kidolgozottsága pedig elég anti-ütõsnek hatott.
Baromi ronda ez az új dizájn!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
angoltudás: kotor 1-2 nél ugye (jóval) kevesebb kell hozzá..?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egyébként meg nem fogok ennyit letölteni egy játék kedvéért sem...
Amúgy meg most akkor mennyit is telepít fel?
"Ezen túl a játék textúrái és egyéb részletei 3.5 Gbyte-ot igényelnek, a hangok pedig minden eddigi rekordot megdöntve majd 4.5 Gbyte-ot."
Ha jól tévedek akkor ez 8G. Ha ehhez hozzászámítjuk a videókat, akkor 7,5G lesz? :D
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun