4874
  • Fefe
    torrenten találtam egy ilyet,hogy "18 wheels of steel convoy (FUL).rar" 635 mega. Az a nagy kérdés,hogy fake vagy nem
  • Magnumrolcsi
    Szerintem a Rig'n'Roll hamarabb ki fog jönni!
  • Sleepy Bone
    Még mindig várjuk azt a nyamvadt törést a francba
  • Stevee
    Igen, a régebbi felmegy. Azt vissza is raktam. Utálom ezt a rohadt xp-t... mindig mindennel sz.rozik... Akkorlehet lesz majd egy reinstall ha kijött a gém. Mindenkitől boccs az OFFért
    Üdv,
  • Carlos
    Csak ez a driver csinálja? Régebbi felmegy?
    Windows reinstall?
  • Sanyix
    Demikormááá
  • CseNo
    Úgy várom a FULL verziót... A fülkében a villáskulcs ahogy himbizik, a műszerfalon csúszkál az a kis tartó a kanyarokban... És a szép táj... Hatalmas feeling wazze!
  • Stevee
    ŐŐ megcsináltam amit írtál. Leszedtem a régit, restart, és megprobáltam felrakni az újat, de sajna ugyanazt írta ki, de azért köszi. Nemtud vki esetleg vmi más megoldást? Nem értem mi lehet a baja...
  • gumikacsa
    fura mondat
  • Carlos
    Akkor nem csak én nem értem...
  • Sanyix
    Na ezt jólmegaszontad :)
  • bazze
    nekem sem jo a game desztem ATICSUD miatt azt a driver t meg nem cserélem le semmi ért :)
  • Carlos
    Gyááááááá...
  • Duddits
    Windows.
  • Carlos
    Namost, először szedd le a régi driveredet.
    Indítsd újra a gépedet, ekkor csúnya lesz a képe, etc.
    Eztán indítsd el az új drivert.
    Milyen oprencer?
  • Stevee
    Sziasztok!
    Lenne egy kis problémám... Megköszönném ha segítene vki. Namost leszedtem a Convoy demóját, felraktam, és elindítottam a játékot. Ezután jött a probléma. Beszart a grafika. Össze vissza ugráltak cuccok, meg nem rajzolta ki a kerekeket, meg stb. Megkérdeztem egyik haweromat, hogy mi is lehet a baj. Ő azt mondta, hogy szedjek le drivert. (mellesleg nvidia fx 5600-as kártyám van) Le is szedtem egyet az nvidia honlapjáról, és megpróbáltam feltenni, csakhogy a telepítésnél a következő hibaüzenettel kilépett: "Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel. A telepítő most kilép" Hmmhmm... Mi lehet a probléma? Gondoltam lehet hogy rossz drivert szedtem le, aztán elkértem a haweromtol azt, amit ő felrakott, és azse ment. Erre ő aztmondta rakjam ujra a winfost. Tud vki egyéb megoldást? Vagy esetleg magyarázatot h a windózzal milyen összefüggésben van? Nagyon megköszönném!
    Üdv,
  • Gerob
    Ennyire azért nem fontos...
  • arty
    akkor win reinstall ...
  • Gerob
    Hali!

Most lehet kicsit furi lesz a hozzászólásom, de nekem nem megy a demó sehogy sem, próbálgattam ahogy lehetett, de amikor klikkeltem a new gamera a főmenüben, akkor ugye elkezdett tölteni, de olyan 10 másodperc után prism3d...és se kép-se hang.

Néztem nagy szemekkel, most mi van?? Ez a dolog nem csak nálam tűnt fel, másoknál is, akikkel beszéltem neten. De ők sem tudtak rá megoldást.

Az lehet hogy fontos, hogy a pttm már nincs fenn a gépen, sem a polish pack, vagy valami hasonló bővítmény dolog, de gondolom ez nem mérvadó annyira.

Esetleg ha tudtok valami használhatót mondani, akkor lécci-lécci, bár már játszani úgysem tudok vele, mert 2-szer már felraktam és a 3. rakásnál már nem volt Free mode opció, csak Buy the game...
    Csakúgy mégis...

Köszi-szevasztok!!
  • Schwarz
    valami ilyesmi:
    a játék jogtalan módosítást tartalmaz, nincs támgatás a módosításhoz.

kapja be ;-)
  • arty
    most komolyan, mit vársz el egy gamestartol? hülyegyerekek irnak hülyegyerekeknek :)
  • gumikacsa
    Lehet érteném ezt a hozzászólást, ha tudnék angolul és tudnám mi van a képre írva? :P
  • Schwarz
    hát valszeg megvan a magyarosítás helye :-)

- kép -

csak törni kéne már, mer nem engedi.... :-(
  • CseNo
    Természetesen. De ez a FULL játék warez témája.
  • Duddits
    Erről már én is hallottam.
  • gumikacsa
    my game just arived from walmart
  • Duddits
    Még nincs kész teljesen, meg raho most levette az oldaláról. Majd a hétvégén megpróbálom megcsinálni a maradékot, és felnyomjuk az én helyemre.
  • PLackó
    bár jobb lenne ha menne bannerként,így jó hogy nem találják meg....
  • Duddits
    Ha visszaolvastál gondolom megtaláltad a FAQ linkjét.
  • ILLNeo
    szerintem fölösleges volt
  • gumikacsa
    még nem, de álítólag már a boltokban van. reméljük, hogy mielőbb fent lesz.
  • Beniboy
    hello lehet h írtátok már visszaolvasgattam de nem tudjátok h le lehet e tölteni a teljes verziót vhonnan?
  • PLackó
    szerintem tökéletes ez ami itt van.
  • CseNo
    Itt nyitottam egy témát a játéknak
  • fireball
    :(
  • Carlos
    Gondolom semmi még!
  • fireball
    akkor mi is van crack ügybe???
  • Sanyix
    Már más játék folytatását is téveszgették, de amikor írtam nekik, lesz*rták...
  • gumikacsa
    Ezek a gamestar-osok akkora f**zok, hogy na... pár hónapja az ujságban írtak a rig'n'roll-ról, hogy a 18 wos sorozat új része, és hogy mennyivel jobblesz, mint az eddigiek. Aztán gondoltam szólok,hogy azért mégse legyünk eltévedve, a rig'n'roll a hard truck sorozat része lesz, de készül a 18 wos sorozat új része is, convoy néven.Ahogy azt kell, mellékeltem mind a két játékról a hivatalos oldalakat. Gondoltam, majd pontosítanak, de semmi... Mikor kijöttek az első képek a konvoyról, szintén szóltam, hogy van ez a játék ami készül... rá sem bagóztak. ennyit a gamestarrol:
  • Sanyix
    ... nézheted a "Nincs szabad slot" feliratot :D