4874
-
#1296 torrenten találtam egy ilyet,hogy "18 wheels of steel convoy (FUL).rar" 635 mega. Az a nagy kérdés,hogy fake vagy nem -
#1295 Szerintem a Rig'n'Roll hamarabb ki fog jönni! -
#1294 Még mindig várjuk azt a nyamvadt törést a francba -
Stevee #1293 Igen, a régebbi felmegy. Azt vissza is raktam. Utálom ezt a rohadt xp-t... mindig mindennel sz.rozik... Akkorlehet lesz majd egy reinstall ha kijött a gém. Mindenkitől boccs az OFFért
Üdv, -
#1292 Csak ez a driver csinálja? Régebbi felmegy?
Windows reinstall? -
#1291 Demikormááá -
CseNo #1290 Úgy várom a FULL verziót... A fülkében a villáskulcs ahogy himbizik, a műszerfalon csúszkál az a kis tartó a kanyarokban... És a szép táj... Hatalmas feeling wazze! -
Stevee #1289 ŐŐ megcsináltam amit írtál. Leszedtem a régit, restart, és megprobáltam felrakni az újat, de sajna ugyanazt írta ki, de azért köszi. Nemtud vki esetleg vmi más megoldást? Nem értem mi lehet a baja... -
#1288 fura mondat -
#1287 Akkor nem csak én nem értem... -
#1286 Na ezt jólmegaszontad :) -
bazze #1285 nekem sem jo a game desztem ATICSUD miatt azt a driver t meg nem cserélem le semmi ért :) -
#1284 Gyááááááá...
-
#1283 Windows. -
#1282 Namost, először szedd le a régi driveredet.
Indítsd újra a gépedet, ekkor csúnya lesz a képe, etc.
Eztán indítsd el az új drivert.
Milyen oprencer? -
Stevee #1281 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám... Megköszönném ha segítene vki. Namost leszedtem a Convoy demóját, felraktam, és elindítottam a játékot. Ezután jött a probléma. Beszart a grafika. Össze vissza ugráltak cuccok, meg nem rajzolta ki a kerekeket, meg stb. Megkérdeztem egyik haweromat, hogy mi is lehet a baj. Ő azt mondta, hogy szedjek le drivert. (mellesleg nvidia fx 5600-as kártyám van) Le is szedtem egyet az nvidia honlapjáról, és megpróbáltam feltenni, csakhogy a telepítésnél a következő hibaüzenettel kilépett: "Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel. A telepítő most kilép" Hmmhmm... Mi lehet a probléma? Gondoltam lehet hogy rossz drivert szedtem le, aztán elkértem a haweromtol azt, amit ő felrakott, és azse ment. Erre ő aztmondta rakjam ujra a winfost. Tud vki egyéb megoldást? Vagy esetleg magyarázatot h a windózzal milyen összefüggésben van? Nagyon megköszönném!
Üdv, -
Gerob #1280 Ennyire azért nem fontos... -
#1279 akkor win reinstall ... -
Gerob #1278 Hali!
Most lehet kicsit furi lesz a hozzászólásom, de nekem nem megy a demó sehogy sem, próbálgattam ahogy lehetett, de amikor klikkeltem a new gamera a főmenüben, akkor ugye elkezdett tölteni, de olyan 10 másodperc után prism3d...és se kép-se hang.
Néztem nagy szemekkel, most mi van?? Ez a dolog nem csak nálam tűnt fel, másoknál is, akikkel beszéltem neten. De ők sem tudtak rá megoldást.
Az lehet hogy fontos, hogy a pttm már nincs fenn a gépen, sem a polish pack, vagy valami hasonló bővítmény dolog, de gondolom ez nem mérvadó annyira.
Esetleg ha tudtok valami használhatót mondani, akkor lécci-lécci, bár már játszani úgysem tudok vele, mert 2-szer már felraktam és a 3. rakásnál már nem volt Free mode opció, csak Buy the game...
Csakúgy mégis...
Köszi-szevasztok!! -
#1277 valami ilyesmi:
a játék jogtalan módosítást tartalmaz, nincs támgatás a módosításhoz.
kapja be ;-) -
#1276 most komolyan, mit vársz el egy gamestartol? hülyegyerekek irnak hülyegyerekeknek :) -
#1275 Lehet érteném ezt a hozzászólást, ha tudnék angolul és tudnám mi van a képre írva? :P -
#1274 hát valszeg megvan a magyarosítás helye :-)
- kép -
csak törni kéne már, mer nem engedi.... :-(
-
CseNo #1273 Természetesen. De ez a FULL játék warez témája. -
#1272 Erről már én is hallottam. -
#1271 my game just arived from walmart -
#1270 Még nincs kész teljesen, meg raho most levette az oldaláról. Majd a hétvégén megpróbálom megcsinálni a maradékot, és felnyomjuk az én helyemre. -
#1269 bár jobb lenne ha menne bannerként,így jó hogy nem találják meg.... -
#1268 Ha visszaolvastál gondolom megtaláltad a FAQ linkjét. -
#1267 szerintem fölösleges volt -
#1266 még nem, de álítólag már a boltokban van. reméljük, hogy mielőbb fent lesz. -
#1265 hello lehet h írtátok már visszaolvasgattam de nem tudjátok h le lehet e tölteni a teljes verziót vhonnan? -
#1264 szerintem tökéletes ez ami itt van. -
CseNo #1263 Itt nyitottam egy témát a játéknak -
#1262 :( -
#1261 Gondolom semmi még! -
#1260 akkor mi is van crack ügybe??? -
#1259 Már más játék folytatását is téveszgették, de amikor írtam nekik, lesz*rták... -
#1258 Ezek a gamestar-osok akkora f**zok, hogy na... pár hónapja az ujságban írtak a rig'n'roll-ról, hogy a 18 wos sorozat új része, és hogy mennyivel jobblesz, mint az eddigiek. Aztán gondoltam szólok,hogy azért mégse legyünk eltévedve, a rig'n'roll a hard truck sorozat része lesz, de készül a 18 wos sorozat új része is, convoy néven.Ahogy azt kell, mellékeltem mind a két játékról a hivatalos oldalakat. Gondoltam, majd pontosítanak, de semmi... Mikor kijöttek az első képek a konvoyról, szintén szóltam, hogy van ez a játék ami készül... rá sem bagóztak. ennyit a gamestarrol: -
#1257 ... nézheted a "Nincs szabad slot" feliratot :D