4874
-
#3343 -
#3342 Kacsa azt a magnumot amit a convoyhoz csináltál az belelehet rakni a pttm-ba?
-
#3341 :DD -
#3340 Az mi aknafedő? :D -
#3339 A double-traileres küldetés merre van? -
#3338 az még semmi! Itt a Scaniánál a fülkén belül van az ablaktörlő és a sofőr hátát "vakarja". -
#3337 Nekem, vagy csak nekem olyan a magnum lámpája, hogy a semmibe van a világítás? A "búra" nincs ott :( -
#3336 Meg néha ha olyan kedve van akkor ilyen lesz a kerék:
-
#3335 Egy kis Scania tükör hiba:
-
#3334 Ez tetszik a Convoyban, hogy az utat a kamionok kijárták:
-
#3333 hát az a zip file kell csak -
#3332 nekem csak a csomagolt fájlt teszi oda -
#3331 nekem egyből a mod mappát ajánlotta fel, tett oda egy sca_r580.zip fájlt, és megy is, ez nem védett. a játék se bírná kiolvasni :-) -
#3330 Egy kérdés: Leszedtem a Scania R580-ast ami installálós és nem tudom felrakni mert sose oda rakja ahová bejelölöm. És ha beakarom másolni a mod mappába akkor valami jelszót kér. Nemtudja valaki véletlenül a jelszót? -
baggu #3329 Nekem ilyen gondom van nem tudom miért.Nem csak ennél a játéknál , ezt irja ki ha rákattintok az install ra C:\Windows\System32\Autoexec.NT. A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz. -
#3328 kár -
#3327 nem, nem tölti be a rohadt, csak a mod mappából. azt nem tudom, ha egy fájlt két mod is módosít melyik lesz az érvényes. -
#3326 akkor passz! :( -
#3325 A modelleket csak a mod mappába lehet betenni? Úgy nem jó, hogy a base.scs-t kicsomagolom a C:/doc../felh/18WosConvoyba és ott a vehicles könyvtárba másolom a cuccokat? -
#3324 csak ha visszatöltöd nem lesz ott a trailer... -
#3323 És menteni úgy lehet fuvar közben, hogy mielőtt elvállalod a munkát csinálsz egy mentést, és a kiválasztod a Save menüpontot és ott is maradsz nem lépsz el máshová!!! -és amikor felveszed a fuvart akkor is tudsz menteni :D -
#3322 hehe! -
#3321 De mostmár műxik, és szerintem egy nagyon összecsapott játék, a PTTM-hez képest
de van a gémben valami ami kárpótol minden hibáért: a sok AI kamion -
#3320 Untánna rájöttem, hogy csak 10 fájlt írt ki cue-ba -
#3319 Igen azt meg is csináltam csak hibás volt -
#3318 Takarodj már nagyokos .. -
#3317 Jajjj, tudod mit?! Szerintem itt fejezzük be... -
#3316 WinRAR megnyitja az iso-t... -
#3315 Mi köze a WinRAR-nak az iso-hoz? Mindent ki lehet, ami .rar-ba van csomagolva. -
#3314 rar csomagoló formátum, iso meg cdkép. winrarnak nem sok köze van isohoz :-) -
#3313 WinRAR-ral csak az isot lehet nem? -
#3312 Kell hozzá winrar, ha van, akkor a legelsőre rákatt, elvileg a winrarral megnyílik. Rákattintasz a kibontás ide gombra, és ha minden jó, akkor sorba kicsomagolja az 50 file-t, és egyesíti is őket, vagyis kapsz egy bin, meg egy cue file-t. Ezt vagy megnyitod daemon toolsal, vagy alkohol 120%-al, a lényeg az hogy betöltöd a virtuális meghajtóba. Ha CD-re akarod írni, akkor nero-val cd kép kiírása, kitallózod, kiírod, és mindenki hepy -
#3311 Uhh...hát én nem tom, nekem ez a játék pl. ISO-ba volt. Alkohollal is lehet. bin/cue-nél meg asszem a cue-t kell betölteni a vitruális meghajtóra :-S -
#3310 mert nekem van 50 fájlom és mindeben van egy bin meg egy cue fájl. Akkor ezeket gyúrjam egybe és kapok 1 bin-t meg egy cue-t.Ugye? és a cue-t írja mi CD-re -
#3309 Alcohol 120% nem jó? -
#3308 A bin is cue fájl cd képfájl. Szedd le a daemon tools-t, és "töltsd be" vele, nyisd meg vele a cd képfájlt. Amikor először elindítod a proit megjelenik egy kis villám, arra katt, ott meg majd rájösz mert hosszú elmondani :D -
#3307 A bin meg a cue fájlokat, hogy eggyesítsem? -
#3306 Királyak! -
#3305 utóbbi -