4874
-
#3583 Biztos meghúztál egy-két kicsikocsit -
CseNo #3582 Ma vettem észre, amikor dugó futottam és 2500-ös fordulaton bőgettem a motort, hogy bizony meg lehet ölni könnyen... Nyomtam neki mint állat, és közben a kis piros csík szépen ment felfelé... -
CseNo #3581 Kicsit elbambultam az útkereszteződésben meg persze nem volt tojás a pedálom alatt
-
#3580 Bakker már írni sem tudok!!! Szóval üresbe!! Reggel van még! :) -
#3579 Tényleg van már valami frankó javítás a játékhoz?? Ha van miket javít??
Mert ha sok mindnet akkor lehet megint előkaparom a gamet! :D
THX! -
#3578 ájj már ürebe!! Ez nem chat! :D -
#3577 írjatok máááááá vazeg. -
#3576 a pttm-ben is volt ;) -
#3575 Hát gondolom, aki a screenshotot berakta, nem 6xAA és 16xAF mellett játszott. Ha be van kapcsolva driverben + a játékban az antialiasing, és az aniso filtering, akkor nagyságrendekkel szebb a 18WoS:Convoy. -
#3574 LOL ez kész :DDDDDDDDDDDD ott egy repülő csészealj, bár volt jobb helyzetben is amikor az alján lévő sárga izét is látni lehetett, de akkor nem jutott eszembe a printscreen :) nembaj, a körvonalai látszódnak :) -
#3573 barna kör -
#3572 :oD *Hol truckstopba hol? -
#3571 1-nincs magyarításom (bocs) -
#3570 1. A Truckstopba hun??? :o
2. Nekem igen :) -
#3569 1.-a truckstopban lehet
2.-nekem nem volt ilyen hibám
3.-szintén -
#3568 HELP PLS:
1. Hogy lehet a játékba festést váltani?
2. A magnumnak, már mint hogy én még régen leszedtem a magnumot, nem volt normálisan meg a lámpája. Ennek már jó lesz?
3. Amúgy gratula hozzájuk -
#3567 a frissebb új modell, javítva néhány hiba, és magnum interiorja is van -
#3566 az, hogy 2x töltötted le. és 2 nem egy. ez a külömbség. De ha színt változtatsz, az is külömbség. külömbség lehet még hogy másik helyen van.
arra gondolok hogy a showroom-ban kattintassz 1-et és máshol van.
Külömbözhet a nevük is a mappában
Ennyi elég nem? -
#3565 sziasztok!
a kamionszim.fw-n a két renault magnum között mi a különbség?
Mert én a showroom-ba nem tapasztaltam változást rajta! -
#3564 Hehe, valaki mégis csak rászorult a warezra :P :D -
#3563 Magyarul ugyanúgy kifog fagyni néha? Ha igen, le sem töltöm. csak a képek kicsit "feizgattak" -
#3562 1. Nem számít semmit.
2. Vészvillogó -
#3561 A pach mit javít? Sokat? bugokat, meg hogy nem fagy ki annyit? -
#3560 nagy vagy. kösz -
lakac00 #3559 Sziasztok!
Viszonylag új vagyok ebben a játékban, és lenne 2 kérdésem:
1, Számít-e vmit a hotelben alvás, vagy teljesen felesleges?
2, Mire való a 4way Flasher, mert mikor megnyomom semmit sem csinál?
-
berci206 #3558 AZ összeset kijelöltem és el is kezdte csinálni de amiután megadtam hova csomizza ki, a fájlok felénél azt írta ki a diagnosztikai üzeneteknél hogy az archívum sérült vagy nem ismert formátumu! -
berci206 #3557 Amikor rákatt az elsőre hogy kibontás ide Ezt írja ki : Nem találtam archívumokat a kiválasztott fájlok és mappák között! -
berci206 #3556 Megpróbálom! -
berci206 #3555 Innen:http://gameslap2.sms.atw.hu/browser/18%20wheels%20convoy/bin !!! -
#3554 mert nem egyesíteni kell. De már vagy 2X leírtam, winrarral kell kicsomizni, a legelsőt, és sorban kicsomagolja magától az összeset -
#3553 de honnan a sz@rból töltötted le? -
berci206 #3552 Srácok!
Letöltöttem megint a convoyt, egyestíttem a fájlokat és megcsinálta az out fájlt meg kiírta hogy crc hiányzik és az out-tal nem tudok csinálni semmit a total commanderban! Társítást kér de nem tudom mihez társítsam! Segitsetek légyszi! -
akela #3551 Én úgy oldottam meg a pttm-ben,hogy az egér bal gombját használtam a fölfelé váltáshoz,/jobb gomb,a térkép/és nagyon jól lehetett használni. -
#3550 Na fiúkák. Nem akarok warezolni, meg semmi lámázást, tudom haragudni fogtok, de enm rég formáztam a gépem, és minden elment róla, még a convoly is.
Ezért. Szeretném megkérdezni honnan tudom ismét letölteni a játékot. Warezokat csak priviben (amugy nem tom miért nem szeretik a warezolást :S), torrenteket akár ide is berakhatjátok, ha berakjátok, csak ha nem zavarja a többieket.
Válaszokat előre is köszi! -
#3549 "Nem, hullámvasút! :D" És a hüllámvasút nem a vidámparkban van? :D hülye :D -
#3548 Igen, a legnagyobat. -
akela #3547 Köszi megtaláltam ,hála neked.Már csak annyit,hogy ezek közül melyiket?Értelemszerűen a legmagasabb veziószámút? Köszi mégegyszer -
#3546 http://sulyokg.fw.hu -
akela #3545 Magyritás naaaa léciiii -
#3544 Jaja, ezek a fák (ha olyanok mint a pttm-be), akkor mindig feléd fordulnak, kétoldalúak, vagy max három