18 Wheels of Steel: Convoy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de inkább a #3200-n levõkkel próbálkozz :-)
Mi az a windows?
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Majd ha lesz valami érdekes mód hozzá akkor esetleg. Nincs kedvem vele játszani órák hossszát, ugyanis nem lehet fuvar közben menteni. Meg a magyariást sem tudom berakni, bár ez az én hibám. <#idiota>#idiota> Sajnos kamion, és pótkocsi is elég kevés van hozzá, bár, megköszönhetjük kacsának, hogy amit eddig elkészitett, megosztotta velünk.
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
A convoy vagy a pttm a jobb?
file letöltéskor
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nem tudom, hogy Te mihez értesz, de ez most kb olyan, mintha telefonon felhívnád az autószerelõt, hogy mondja már el neked, hogy hogy kell beállítani a karburátort. Na, most Õ elkezdi neked mondani, de a 3. "szakszó" után úgy döntesz, hogy jobb lesz, ha inkább Õ maga csinálja meg!
Én csak arra szerettelek volna megkérni, hogy szólj valakinek a haverok közül, aki ért hozzá valamennyire és át is megy hozzád, hogy megmutassa, hogy mit is kellene csinálni. Ugyanis, te egy olyan dologról beszélsz, amit MINDEN, ismétlem MINDEN játékkal meg kell csinálnod, MINDEN egyes új játék ilyenforma-megszerzése után! Szóval megmutatja, Te leírod és legközelebb megy mint a karikacsapás😊)
Ennek ellenére tovább próbálkozol, ráadásul szétfloodolod a topikot, az Én játékkal kapcsolatos hsz-emet meg lekúrod a pincébe!! nekem meg csak ennyi lenne a problémám...
ja, és van olyan, hogy PRIVÁT. egyel vagy kettõvel elõrébb, mint a VÁLASZ gomb!! ott megtudjátok beszélni amit akartok!
Az én OFF-omnak részemrõl vége.
The Matrix has you...
ez biza nemes egyszerûséggel 1 rar fájl <#vigyor3>#vigyor3>
átnevez .rar-ra és winrarral vagy simán tc-vel ki tudod csomagolni
Mi az a windows?
listerben beállítások/hexa menü kiválaszt
az elsõ két sorban szereplõ számokat lécci magánban elküldeni, a jobb oldali karakteres rész nem kell, csak a kettõspont utáni 16 darab 2jegyû számjegy <#vigyor4>#vigyor4>
Mi az a windows?
The Matrix has you...
esetleg ott van még a magiciso nev program, az csodákat tud mûvelni ezekkel
Mi az a windows?
Mi az a windows?
The Matrix has you...
Renault magnum http://kamionszim.hu
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Kéne egy kis segítség! Letöltöttem egy játékot 23 kis részletben, egyesítettem õket úgy hogy az elsõt kijelölte, fájl - fájlegyesítést hajtottam végre a total commanderben. Remélem jól csináltam, elkészült az out kiterjesztésû fájl de sajna innen nem tudom hogy kell tovább lépni! Remélem segítetek attól hogy nem ehhez a játékhoz kapcsolódik a probléma! Várom a visszajelzéseket!
Buszos küldetés:
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Azzal a szar busszal az utolsó megállóba sohase tudok beérni!!
<#mf3>#mf3>
Nem tökmindegy?? Ha nincs akkor nincs! Ezér csúfítani fórumokat.
Istenem...
Kacsa:
Ezek a nyomott faszfejek, szard már le õket, privát, faszfejkedés, ez jellemzi a büdösöket. Nem baj, majd õk lesznek lemaradva a convoy szerkesztésébe, aztán majd meg mi lenézzük õket
<#mf2>#mf2>