4874
  • Sanyix
    LOl ezt honnan vetted?? Nem egy játékot láttam ahol a 2 között választani lehet, és mindíg az opengl volt nagyon sokkal gyorsabb, és ugyanúgy 3d-re is jó, mivel ez is szempont volt a fejlesztésénél. Ja és persze ez akadás dolog is egyáltalán nemigaz. Szóval valamit nagyon elnéztél.
  • Gerob
    Meeeeert?? Abban nagyjából fasza sztem minden!! (mondjuk ha csőrössel döngetsz, akkor azzal ne csodálkozz, hogy jobbra kis ívben padkázás nélkül meg mások feldöntése nélkül nem tudsz fordulni!!). Sima EU nyergessel dzsavelj, akkor menni fog minden frankóón.

AMúgy szerintem az Across Americában volt nagyon ratyi az irányítás!! Ott télleg alig fordult a gééép.
  • zaki
    remélem az irányítás nem lesz annyira fos, mint a pttm-ban. azzal nagyon nem vagyok kibékülve
  • ILLNeo
    Azt kérdezed, hogy az mi? Az kő kemény Direct3D!!!!
  • insp
    DOOM3?
  • ILLNeo
    Ezt honnan vetted!

A legtöbb normális játék Direct3D-s nem Open GL-s. Az olyan játékok, amik Open GL támogatnak annak tökmindegy, hogy milyen gép van alatta, lehet az AMD Athlon X2 3Ghz egy 256Mib-es videokártyával is akadni fog mert az Open GL a 2D megjelenítésben profi....
  • Sanyix
    Pedig pont fordítva van, az OpenGL jobb :)
  • Gerob
    Nagyjából mondom a dolgot (kicsit van még bennem pia...):

"Láttam képeket, ezeket lenyűgöztek engem. Ez a játék fut Direct X-el vagy Open GL-el? és egy más dolog...néhány játékhoz hasonlóan, visszautasítja az "indulást" ha kevés a memória, megtörténhet ez a 18 wos conayyal?? Ez a 2 dolog forog már napok óta az agyamban...
    Remélem, hogy futni fog direct x-el, nem pedig Open GL-el, ami jelent egy tisztább-lecsillapultabb grafikát és nem lesz több baj vele!"

Ennyi!!
  • daf xf
    Szasztok.
    Szerintem jó lesz!.
  • gumikacsa
    Nem tom mit jelent, de a képekről valami:
    I've seen the screenshot.....and i was wondering, Does this game support Direct X and RUNS on Direct X PLATFORM or does it run on open GL? and another thing......for some games, it refuses to run if there is a lack of memory; will it happen to 18 wos convoy? This two things had been running through my brain for days............
    hope it runs on direct x platform and not open Gl which means a smoother graphics and not much conflicts.
  • M@TriX
    a Rig'n'Roll mellett így úgysem adnák ki, kivéve ha mégis de akkor tuti bukta lenne, csak néznek netet ők is. :)
  • Gerob
    Lehet hogy még most egy ilyen ratyibb grafikai nyavajával próbálták ki a kamionokat, aztán ha majd pöpec lesz akkor összepasszítják őket.
    Meg lehet hogy ez a csapat minden aktuális részről-fejlesztésről dobja majd a képeket, nem úgy mint az oroszok...
  • gumikacsa
    Olyan negatívak vagytok... :) Ezektől a képektől én sem dobtam hátast, a tükör tetszik, meg talán a harmadik kép meggyőző. bizakodjunk, hogy ezek még nagyon kezdeti képek, mert az #1-ben lévők azért meggyőzőbbek.
  • Duddits
    Jaja! Bizzunk benne.
  • FiReBoY
    Kb. De még nincs kint.
  • K.András
    Gyakorlatilag kiadták más névvel ugyanazt a játékot!LOL
  • ILLNeo
    Ahogy a FireBoy is mondta eddig csak tükör látom változásnak... a többi még a King of the Road-nál is gányabbb
  • FiReBoY
    Lehet, de én arra akartam ezzel célozni, hogy az előző részekben is így volt.
  • gumikacsa
    Szerintem nem sötétített az üveg, a 3. képen a kék autónak az üvegen keresztül látszik a motorháztető, de lehet, hogy mégsem.
  • FiReBoY
    Az AI is elég gány, kocka kocsik, sötétített üveggel. :) Legalább több poligonos modelleket használnának...
  • ChevyG #42
    hát szerintem full ugyan az a graf
  • gumikacsa
    Ja, olyan, mint amik az első részben voltak.
  • FiReBoY
    Nah erre a tükörre vártam én már, de a szerelvényes kép az nem a legjobb. Eléggé nyúlt az a kamion meg a trailer is.
  • gumikacsa
    Béta teszt - tükör teszt:

szerelvény teszt:

esős nap San Franciscoban:
  • gumikacsa
    JAJA, tudom hogy fake kép, csak el akartam kerülni, hogy mindenki kérdezkesse, hogy a convoyból van-e. (Gondolom, hogy ez az elől lévő épület látványterve.)
  • Duddits
    Csak úgy megsúgom, ez egyik játékból se való! Igaz voltak feltételezések, hogy a GTA következő részéből, de azért ez enyhe túlzás lenne!!
  • gumikacsa
    Mondjuk így kellene kinéznie a dolognak (félreértések elkerülése végett, a kép NEM A 18WOS4-BŐL VALÓ):

• Gerob
    Tök fasza, úúúj géééém. JJJEEEE

És legyen csak mexiko is benne, nekem az jött be igazán szinte. Meg dolgozzák csak ki rendessen a játékot!!
    Kacsa még régebben te mutattál egy linket egy graf. vlamairől, amit az SCS fog használni. Úgyhogy itt új graf. motor lesz!
  • FiReBoY
    Naja. Egyszóval mindenben kéne egy kicsit (vagy nagyon) fejlődnie. :)
  • gumikacsa
    Az eső részhez sokat fejlődött a második. A másodikhoz megintcsak sokat a harmadik. Ha ez legalább anyit fejlődik, már jó... Engem legjobban az zavar, hogy nem látsz a képernyőn 2 kamionnál többet, mert nem jeleníti meg a harmadikat.
  • PLackó
    más grafikus motor?
  • FiReBoY
    Azé szerintem ne bízzuk el magunkat. :)
  • gumikacsa
    Asszem, más lesz a fizika, a grafikus motor, modbarátabb lesz.
  • ChevyG #29
    annál jobb
  • [HUN]FaTaL
    én azt utáltam AIben hogy mikor autópályán mentem lefékezett ott állt az AI és mikor odaértem mindig pont akkor kihajtott elém. remélem javítják mert rohadt idgesítő volt, mostanra már mindig a belsőben közlekedek:D
  • FiReBoY
    A való életben is mindig kifékezik a kamionosokat... Bár az közel sem volt szándékos fékezés, mert mindig a sávosztásnál fékeztek be. Hogy miért, azt még sztem az SCS Soft sem tudja. :)
  • gumikacsa
    Nem lesznek európai verdák, mert a kiadó (VALUSOFT) elsősorban az amcsi piacra szánja a játékot.
  • pajti
    Jó lesz! Csak javítsák ki az autosók AI -t. Mert az rohadt idegesítő volt (befékeztek, eléd vágtak stb...)
  • Duddits
    Nah, ne a PTTM-s fagyásokról beszéljünk!
  • Sanyix
    Nekemse fagyott, csak kilépkedett néha... mint a haveromnál, akinek teljesen más gépe van. És mondom, minden más játék tökéletesen megy, szóval ha a gépemmel lenne valami, azoknál is előjönne. Mellesleg elég sok embertől hallottam, hogy csinálja ezt a kilépkedést.