4874
  • rgida666
    Hogy én mekkora amatőr vagyok! Bocs a sok képért
  • rgida666
    Új képek

• rgida666
    Az év vége felé jelenik majd meg.
  • Sleepy Bone
    Hello!
    Mikor fog megjelenni? Gondolom vhogy úgy mint a pttm, de arra már nem emléxem! Kösz
  • Duddits
    Akkor ezt megbeszéltük. Mehetsz is innét!
  • Gerob
    Veled vagyok!
  • Duddits
    Inkább ne.
  • Scania Dáci
    hi all!most láttam meg ezt a forumot,eddig pttm-be írtam és ha nem zavarok mostantol itt is rontom a levegőt
  • K.András
    2006-ra reméljük megjelenik, szerencsére nekem most vannak játékaim, bár néha jo volna beülni a kamionba és csak ugy letekerni pár kilométert :)
  • gumikacsa
    Én már láttalak ott:) Lehet, igazad van, nem sokmindent csináltak (bár nekem a városi kép nagyon tetszik), gyalogosok nélkül csinálhatnak akármit, kihalt lesz. Viszont a rignroll-al kapcsolatban örülhetünk, ha egyáltalán megjelenik még ebben az évtizedben.
  • Duddits
    Hát én még nem láttalak egyszer sem a PTTM topikba, de mondjuk attól még szeretheted.
  • K.András
    Igen.
    Szeretem az ilyen kamionozos fuvarozos játékokat, és egész jol elszorakoztam pttm-el, de azért nem busulok mert készül egy "igazi" kamionos szim is...
  • Duddits
    A PTTM-re kíváncsi voltál?
  • K.András
    Szerintem ez a játék visszafele fejlödik! :P
    Egészen elképesztö, hogy milyen vastag bör van a fejlesztök arcán és tökmind1 milyen alpha.
    Elöször is, képek alapján szo szerint nem változott semmi, esetleg rontottak a játékon egy picit, mert az hogy a hud-grafikáját lecserélem nem nagy munka!Ugyanazok az alacsony felbontásu texturák vannak mint eddig, minden steril, 2005-ben ezt a grafikát nyugodtan nevezhetjük ocsmánynak, még akkor is ha egy gépigényes kamionos játékrol van szo.
    A játékmenet nem tudom mennyiben változhatott, de azon kivül hogy mittomén +20 kamionod lehet az nem nevezhetö nagy durranásnak márpedig ilyesmire számitok.
    A lényeg: ez marha kevés, ha megjelenik a Rign'n'Roll akkor ez a gárda lehuzhatja a rolot, mert akármit készitenek legközelebb a kutya nem lesz rá kiváncsi, én sem.
  • MBActros1848
    Szerintetek egy nappali fülkés gép fülkéje nagyobb ? Ahogy én látom az a fülke pedig nappali fülkés.
  • [HUN]FaTaL
    jöjjön már ki:D
  • gumikacsa
    A narancs nyilak az tuti, hogy a többi sofőr. A többi jel meg gondolom kutak, szervizek, ilyesmik.
    A jobb felső sarok szerintem a
    -pénz
    -csillag
    -kamion állapot
    -pót állapot
  • ILLNeo
    A radaron mi lehet az a sok plussz jelzés! Csak nem a többi sofőr, vagy a beosztottaid?

Egyszer szép lesz....
  • Gerob
    Jah amúgy a jobb felső sarkot nézzétek meg!!

Már nem csak a pótra kell vigyázni, hanem a kormányzással-motorral-váltóval is kell majd törőődni!! Kezdi felvenni a HT2-KOTR nagyon bevált dolgait...szerintem ha jóóól fog működni, akkor nagyon is fasza lesz!!
  • Gerob
    Ne bántsátok a vontatóóót!! Ez ilyen típus, ilyen fuvarfeladathoz sok helyen használnak ilyet!! Nézzetek kicsit jobban körül, hogy milyen kocsikal-szerelvényekkel viszik ki a benzint-gázolajat a kutakhoz.

Nekem amúúgy tetszik, csak remélem fordulni fog rendessen a szerelvény, nem úgy mint az across americában...az kicsit sztem ratyi volt.
  • gumikacsa
    Ugyan ezt mondtam. szinte..
  • gumikacsa
    gyerekek, mond az valamit hogy pre béta képek?
    a legtöbb dolgot még csak próbálgatják, hogy hogy lenne jobb...
  • f2d
    Ez igaz, a kamion se valaminagyon méretarányos. Nézd meg a fülkét, hát az nagyon gáz. Egy Kispolszkiban nagyobb hely van. Nem értem miért kell ezen a téren visszafelé lépni. A PTTM-be már elégszépen megcsinálták a kamionokat, pótokat .
  • PLackó
    tényleg eléggé gáz..
  • BBird
    Engem ezeken a képeken a méretarány nem tetszik. Úgy néz ki a sofőr a járgányban, mintha nem is egy kamionban ülne, hanem egy kisteherautóban. Vagy csak nekem rossz a szemem éjszaka? :-)
  • f2d
    Igen atérkép elég béna, ja és a kilóméteróra se túl jó.
  • MBActros1848
    A térkép erősen emlékeztet a NFS: Underground2-re. Ja és a kisnyilak a többi kamiont jelentené ? Remélem ebben a részben már lehet konvoyban is menni :).
  • f2d
    A járműveket a pttm-be se nehéz bele tenni (egyszerű bemásolás). Vlószínű, hogy itt is z-modeler-t kell használni a kamionok modosításához. Akkor viszont a pttm-ből valószínű, hogy át lehet pakolni az eddig elkészült modelleket. A pályaszerkesztés se bonyi.
    Itt inkább az a kérdés, hogy mennyire lesz stabil modolás után.
  • gumikacsa
    Gyanítom, könnyebb lesz kamionokat, meg cuccokat beletenni, ill. pályát szerkeszteni.
  • f2d
    Módbarátabb, ez mit takar?
  • gumikacsa
    Elvileg módbarátabb lesz, mint az eddigi részek.
    Márcsak a gyalogosok hiányoznak hogy ne legyen szellemváros hangulat.
  • Duddits
  • f2d
    A képek alapján a város nagyon frankó.
    Vajon ez is modolható lesz?
  • gumikacsa
    Ha ezek mind láthatóak lesznek egyidőben...

• Duddits
    Kúúvaa jók!
  • gumikacsa
    Új béta képek:

• PLackó
  • ILLNeo
    Október és November előtt tuti nem lesz még az USA-ban sem és Canadában sem. Az augusztusi dátum sajnálatosan nem sikerült...

• gumikacsa
    Szóval megint itt egy adag angol szöveg, sajna nem tudom mit jelent, de valami a megjelenési dátumról:

I have noticed members are saying the release date for 18WOS: Convoy is this week because they have been to sites that sell PC Games saying the release date is the first week of August...I'am sorry to say 99% of the time the first set of release dates are wrong. Now because Sabre has not said nothing more about 18WOS: Convoy we have been left in the dark from Sabre and Valusoft. So my only advise is to go by the last release dates of other 18WOS games. If your waiting to get your copy in store then you would be looking near the end of August,for the U.S. for Canada stores here will not get 18WOS Convoy untill Oct,or Nov,And of course online sites to buy 18WOS Convoy will be first. Keep a eye on Valusoft.com as soon as Valusoft post the game on thier main menu then we know it's released or soon to be released.

And please don't be emailing Sabre and Valusoft.com like crazy.Not much point if Valusoft,or Sabre do not wish to give us any info this time,Like they have had last time.
  • PLackó
    pl IL2
    nah de szerintem on.