4874
-
Haulin #4874 az across egy fos ez ahoz képest hardtruck 1--->Rig'n'roll xDA pttm nemtom miért olyan nagy szám talán a kis kockák nemtudnak a többihez pályát illetve kamionokat/pótokat csinálni hozzá...A pttmhez még1xü...Azért is utáltam meg a pttmet mert óránként minimum 3új kamionról szúrtak be képet a fórumon..kapják be faszfejek.... -
Haulin #4873 demot leszedheted csak szedj le hozzá 1cracket és eltünik a limit. -
#4872 szevasztok honnan lehet letölteni a játékot? nem demot -
pato9494 #4871 hello!!
honnan lehet letölteni kiegészítőket??:D -
#4870 *Euro -
#4869 Jaja.Pedal to the metal vagy Ezro truck Simulator a 2 fan. -
attila0429 #4868 Itt mért nincs senki? Ez ennyire rossz ez a rész? -
#4867 Szedj le másikat. -
mitercsáktomi #4866 hahó
-
mitercsáktomi #4865 hé nem tudjátok hogy míért nem lehet feltelepíteni a játékot -
#4864 :) -
Steve1991 #4863 Bocs mindenkitöl nem tudtam követni a fórumot lenne 1 kérdésem valaki le írná hogy a modokat hogy lehet bele dobni a játékba -
Maxx #4862 jah végülis a Tescos sör is sör:P Csak igya meg más:P -
#4861 Azt lehet online és van benne kamion. -
TYÜTYI2006 #4860 Sziasztok!
Már év eleje környékén xp-n elkezdtem kicsit a játékot. Sajnos nincs fuvar közbeni mentés, zenehallgatás, többi sofőrrel beszélgetés. De most Vistán szeretném játszani, mivel PTTM-et egyenlőre kijátszottam. de sajnos úgy néz ki megint kezdhetem újra! Pedig a mentéseim megvannak Februárból. De amikor visszamásoltam dokumentumokba a convoy mappáját, és először beléptem a játékba, szomorúan tapasztaltam, hogy nincs mentett játék, a save mappába pedig ott a 3 mentés azóta is. Szerintem akkor is 1.02-es patch volt, meg most is. Van valami ötlete valakinek? -
Maxx #4859 mondom kamionos, mondom online :) -
#4858 GTA san andreas -
Maxx #4857 Vmi online kamionos gama kéne, ahol együtt lehet menni, egyedül már nincs semmi kedvem... -
#4856 Látom, nem valami sűrűn látogatott fórum ez, de én nem adom fel :)
A kamionok tulajdonságait (lóerő, sebesség fokozatok, stb.) meg lehet valahol nézni, vagy az ember vaktában cserél, aztán majd meglátjuk, mit kaptam? -
#4855 Pontosabban: visszaolvasva láttam, hogy van mod, amitől gyorsabbak lesznek a járgányok. De a link már nem működik. Valami élő linket tudtok ehhez a modhoz esetleg? -
#4854 Mindegy, most már ezt kezdtem el. Modokat le lehet tölteni valaghonnan hozzá? -
#4853 Vagy Haulin vagy Euro Truck Simulator inkább ez a rész nem vált be nagyon. -
#4852 Sziasztok!
Még csak most kezdtem a játékot, és egyik hasonló résszel sem játszottam. Tuningolni mikor fogom tudni a kocsit? Lenyomtam 10-12 fuvart, megcsináltam három extra küldit, van egy sofőröm, pénzem is sok, de tuningnál csak a kocsi színét engedi átfesteni. -
#4851 Ebbe a játékban, egyedül a visszapillantók és az ablakban lévő kiegészítők voltak jók. (Kiegészítők: Ilyen lógó izék az ablakban. ) -
#4850 Ne a saját gépedről linkeld a képet hanem töltsd fel valahova. -
Actros #4849 Ezzel járom az utakat [IMG]http://G:\Documents and Settings\Kotroczó András\Dokumentumok\18 WoS Convoy\screenshot[/IMG] -
#4848 bocs a tolakvást de esetleg tudnál ajánlani egy biztosat??? -
Actros #4847 Hali szerintem itt megtalálod a teljes játékot www.mininova.org és vannak hozzá eu-s kamok is -
#4846 Próbáld meg újabb driverrel..vagy régebbivel..ami van
krisztanp16:Itt nincs warez, sry..SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!am torrent -
#4845 hellosztok honét lehet letölteni az egész játékot?És vanak hozá eu-s kamionok? -
#4844 Valaki segítsen!!!! Először is bocs de nem olvastam vissza
Felraktam a játékot de hibaüzenettel kidob
PLS help HD3870em van és a hozzá tartozó driver úgyhogy az elég új
PLS HELP PLS HELP PLS HELP PLS HELP -
#4843 Tehaltálki te pö**.Grat a haulin topikért. -
#4842 Lejárt játék.. -
#4841 de rég nem irtak,ki halt mindenki? -
#4840 A Topik kivégezve... -
#4839 :) -
#4838 Semmi gond.:D -
#4837 A kérdés az volt, tudtok-e, én nem tudtam róla.Elnézést kérek. -
#4836 De van.Linkért most nem fáradozok,bár akad egy gyors www.google.hu(euro mod convoy) -
#4835 Nem.