A vákuumlégy
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naaa.... hagyjad már bazmeg... attól hogy te képtelen vagy felfogni a dolgokat még ne alázz le másokat bazeg.
más kérdés hogy ez az elsõ topik az elmûlt hónapban ami gondolkodásra késztetett, akármilyen fasságnak hangzik.
jobb mintha valameik fasz megnyitná az ötezredik GTA-SA topikot.
más kérdés hogy ez az elsõ topik az elmûlt hónapban ami gondolkodásra késztetett, akármilyen fasságnak hangzik.
jobb mintha valameik fasz megnyitná az ötezredik GTA-SA topikot.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
sok <#lama>#lama>. IQ padlon <#buck>#buck>.
Uncsi <#szomoru1>#szomoru1>
Mennyel vissza az antigravitacios talicskadba .
Annyi eszed sincs mint egy doglott hintalonak!
Uncsi <#szomoru1>#szomoru1>
Mennyel vissza az antigravitacios talicskadba .
Annyi eszed sincs mint egy doglott hintalonak!
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Hat ha lenne valosagalapja, akkor nem csak a blikkben lehetne errol olvasni, hanem reprodukalhato lenne a kiserlet es dulna a szenzacio, potyogna a nobel. Nomeg mar reg kitenyesztettek volna az orias mutans transport urlegyeket, hogy epithessek a holdbazist :)
Állatkínzás? Az állatkínzás az, amikor a majmokat egész életükben egy ketrecben tartják, hogy majd lecsapolják a veséjüket, és olyan folyadékot csináljanak belõle, amitõl feláll a kínai gecik farka. A majmok idegrendszere pedig kicsit fejlettebb, mint a legyeké.
Na de nem ez a lényeg. Tényleg állatkínzás. De hol lennénk ma állatkínzás nélkül? Amúgy csak mondom, hogy a nácik orvoskísérletei nélkül a mai orvostudomány nem itt tartana. Ennek ellenére a nácik szarládák voltak, nyilvánvaló. De a fejlõdés követel áldozatokat. Csak nem mindegy hogy egy légyrõl, vagy pedig egy néprõl van szó.
Na de nem ez a lényeg. Tényleg állatkínzás. De hol lennénk ma állatkínzás nélkül? Amúgy csak mondom, hogy a nácik orvoskísérletei nélkül a mai orvostudomány nem itt tartana. Ennek ellenére a nácik szarládák voltak, nyilvánvaló. De a fejlõdés követel áldozatokat. Csak nem mindegy hogy egy légyrõl, vagy pedig egy néprõl van szó.
banner-nak? <#hehe>#hehe>
üvegkockába nyomott legyet már láttam
üvegkockába nyomott legyet már láttam
bazdmeg te egy legyet sem csapsz le?
lehet hogy én állatkinzó vagyok de te akkor nem vagy normális...
lehet hogy én állatkinzó vagyok de te akkor nem vagy normális...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ez állatkínzás! Le kéne csukni a kísérlet végrehajtóját!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Antigravitációs szerv? Ez kicsit vadul hangzik. Na a legközelebb erre járó moderátor nyugodtan törölheti a topikot.
pff látszik hogy álmos vagyok.
a miszerint egy legyet helyett szellent egyet-et olvastam<#zavart2>#zavart2>
a miszerint egy legyet helyett szellent egyet-et olvastam<#zavart2>#zavart2>
Ez a téma teljes nyugalommal mehetett volna az áltudományos topicba, felesleges volt érte új topicot nyitni.
Egyébként kamu, Egely varázsló úr egyik csodás agymenése. Amúgy szerinte az említett "kisérlet" (amelyrõl én eddig megbízható információkat nem láttam, csak annyit tudni, hogy állítólag Spanyolhonban végezték) azt bizonyítja, hogy a méh vagy darázs (már nem tudom pontosan, de biztos nem légy) egy természetes anti-gravitációs szervel rendelkezik.
Egyébként kamu, Egely varázsló úr egyik csodás agymenése. Amúgy szerinte az említett "kisérlet" (amelyrõl én eddig megbízható információkat nem láttam, csak annyit tudni, hogy állítólag Spanyolhonban végezték) azt bizonyítja, hogy a méh vagy darázs (már nem tudom pontosan, de biztos nem légy) egy természetes anti-gravitációs szervel rendelkezik.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hm ez ma már a második topikom. Na mindegy.
Régebben hallottam egy olyan kísérletrõl, miszerint egy legyet egy vákuumkamrába helyeztek. Elvileg a légy akárhogy is csapkod nem szabad repülnie. Ehelyett viszont mégis repült, igaz nagyon kevés ideig, mivel megfulladt. Szóval ha mégis repül, akkor azt nem a levegõ segítségével teszi. Ti mit tudtok errõl? Lehet, hogy csak kamu.
Régebben hallottam egy olyan kísérletrõl, miszerint egy legyet egy vákuumkamrába helyeztek. Elvileg a légy akárhogy is csapkod nem szabad repülnie. Ehelyett viszont mégis repült, igaz nagyon kevés ideig, mivel megfulladt. Szóval ha mégis repül, akkor azt nem a levegõ segítségével teszi. Ti mit tudtok errõl? Lehet, hogy csak kamu.
← ElőzőOldal 4 / 4