Túlhúzott GeForce 7800 kártyákkal csábítanak a gyártók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordonmail
még mindig jobb, mint az "Ati" áhh, én AtiKiller vagyok!!!

(O_o)

Aha, kivéve erõsen az FX-eket... 😛

Hali mindenki

Hát igen nem semmi az Nvidia mindig is elõl fog járni a vga terén.

Üdv további jo szorakozás

Már csak ebben reménykedek, hogy ott egy alacosny kondi van, de most nem szedem szét h megnézzem.

Hajaj, és valszeg az én MSI P4N-embe se fog belecsusszani. Kcsiit majd feszegetni kell a kondit. Szerencsére ezen csak 1 kondi van hasonló helyen, és nem 3😊

Pontosabban NYÁK-ot.

Már egy ideje nem a kártyagyártók tervezik a nyákot, hanem átveszik a GPU-gyártó referencia-nyák-tervét. Az Nvidiának kellett volna körülnéznie a piacon. De azért jópofa, hogy úgy vette át az MSI, hogy nem jutott az eszükbe megnézni a saját alaplapjukat, jó-e bele. (Nem lett volna nagy dolog elfordítani egy kis csatlakozót.)

[NST]Cifu
Sajnos nemcsak az SLI, de minden MSI K8N Neo4 deszkát érint a probléma...

A kérdéses terület egy sima Neo4-en.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szerencsére az MSI Neo2P Platinum alaplapnál, nincs ott ilyen kis izé <#smile>

Deniboj
Benne van a cikkben.

OliApa

<#vigyor1>
Hedgehunter
Kettot ossze lehet kotni???
Cicero
"Az MSI alaplapjáról készült kép tanúsága szerint a problémát a PCI Express bõvítõhely mellett elhelyezkedõ egyik kondenzátor okozza, amely a behelyezéskor ütközik a grafikus kártyával."

De gáz 😄DD Jól kivitelezett <#eljen><#hehe>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Nekem már megvan a Geforce 7800GTY
DarkJedi
"... A dolog érdekessége, hogy a referenciahûtést az ASUS mérnökei sem piszkálták meg, minden bizonnyal azért, mert bíznak annak hatékonyságában"

LOL már megint az ASUS akarja a leggyorsabb kártyát kiadni. 😄 Emlékszem a 6800Ultrájukra milyen büszkék voltak, hogy õvék a legmagasabb órajelû kártya, és hogy csak 1 slotos a hûtése, aztán kiderült hogy szart se ér, noha a referencia órajeleken jól mûködött, az ASUS által belõtt órajelekhez muszáj volt egy NV Silencer 5-öt venni.
Szóval én ezért nem vettem annó ilyen kártyát, meg nem is nagyon lehetett szerezni, ezért egy Inno 6800GT + NV Silencer 5 párosítás történt, és ez is megy az Ultra órajelek fölött 😊

Az msi lapja elõbb jelent meg mint a vga tehát nem az msi a hibás-honnét tudték elõre,hogy az nvidia uj helyet talál a csatéakozonak.Viszont az jogos,hogy legalább a saját vgajukat úgy tervezhették volna,hogy elférjen

Deniboj
jelenleg 520 és 600 EUR között

Hedgehunter
Ilyen apro szaron elbukni..... (kondenzator az utban van...) <#confused>
Hát nemtom bztos fasza de mennyibe kerül???<#dumcsi><#dumcsi>
100 lóért adnak egy hajót 😄
gameplusz
Egy elírásra hívnám fel a figyelmet: "százlóshajójának"

Mert nem mindegy, hogy százlóshajójának, vagy zászlóshajójának... 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

olyan ez mint a windows. 20 éve gyártják, mégis vannak benne idióta hibák.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

concrete
"Egyébként vásárlói tapasztalatok szerint a GeForce 7800 fizikai méreteibõl adódóan nem alkalmazható az MSI K8N SLI alaplapokban"

ez bizony baki, de legalább az MSI 7800-as kártyáit úgy gyártanák hogy az a kis fehér pöcök nem ott van ...

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0