24
-
#24 még mindig jobb, mint az "Ati" áhh, én AtiKiller vagyok!!! -
dez #23 Aha, kivéve erősen az FX-eket... :P -
Észventura 22 #22 Hali mindenki
Hát igen nem semmi az Nvidia mindig is elől fog járni a vga terén.
Üdv további jo szorakozás
-
DW #21 Már csak ebben reménykedek, hogy ott egy alacosny kondi van, de most nem szedem szét h megnézzem. -
DW #20 Hajaj, és valszeg az én MSI P4N-embe se fog belecsusszani. Kcsiit majd feszegetni kell a kondit. Szerencsére ezen csak 1 kondi van hasonló helyen, és nem 3:) -
dez #19 Pontosabban NYÁK-ot. -
dez #18 Már egy ideje nem a kártyagyártók tervezik a nyákot, hanem átveszik a GPU-gyártó referencia-nyák-tervét. Az Nvidiának kellett volna körülnéznie a piacon. De azért jópofa, hogy úgy vette át az MSI, hogy nem jutott az eszükbe megnézni a saját alaplapjukat, jó-e bele. (Nem lett volna nagy dolog elfordítani egy kis csatlakozót.) -
#17 Sajnos nemcsak az SLI, de minden MSI K8N Neo4 deszkát érint a probléma...
A kérdéses terület egy sima Neo4-en. -
pepe003 #16 Szerencsére az MSI Neo2P Platinum alaplapnál, nincs ott ilyen kis izé -
#15 Benne van a cikkben. -
-
#13 Kettot ossze lehet kotni??? -
Cicero #12 "Az MSI alaplapjáról készült kép tanúsága szerint a problémát a PCI Express bővítőhely mellett elhelyezkedő egyik kondenzátor okozza, amely a behelyezéskor ütközik a grafikus kártyával."
De gáz :DDD Jól kivitelezett -
Mafioso #11 Nekem már megvan a Geforce 7800GTY -
#10 "... A dolog érdekessége, hogy a referenciahűtést az ASUS mérnökei sem piszkálták meg, minden bizonnyal azért, mert bíznak annak hatékonyságában"
LOL már megint az ASUS akarja a leggyorsabb kártyát kiadni. :D Emlékszem a 6800Ultrájukra milyen büszkék voltak, hogy ővék a legmagasabb órajelű kártya, és hogy csak 1 slotos a hűtése, aztán kiderült hogy szart se ér, noha a referencia órajeleken jól működött, az ASUS által belőtt órajelekhez muszáj volt egy NV Silencer 5-öt venni.
Szóval én ezért nem vettem annó ilyen kártyát, meg nem is nagyon lehetett szerezni, ezért egy Inno 6800GT + NV Silencer 5 párosítás történt, és ez is megy az Ultra órajelek fölött :) -
#9 Ja:
http://www.msi-computer.nl/perscentrum/persbericht/persbericht_NX7800GTX/images/NX7800GTX.jpg -
acdc #8 Az msi lapja előbb jelent meg mint a vga tehát nem az msi a hibás-honnét tudték előre,hogy az nvidia uj helyet talál a csatéakozonak.Viszont az jogos,hogy legalább a saját vgajukat úgy tervezhették volna,hogy elférjen
-
#7 jelenleg 520 és 600 EUR között -
#6 Ilyen apro szaron elbukni..... (kondenzator az utban van...) -
Sz Tommy #5 Hát nemtom bztos fasza de mennyibe kerül??? -
Power #4 100 lóért adnak egy hajót :D -
#3 Egy elírásra hívnám fel a figyelmet: "százlóshajójának"
Mert nem mindegy, hogy százlóshajójának, vagy zászlóshajójának... :D -
irkab1rka #2 olyan ez mint a windows. 20 éve gyártják, mégis vannak benne idióta hibák. -
#1 "Egyébként vásárlói tapasztalatok szerint a GeForce 7800 fizikai méreteiből adódóan nem alkalmazható az MSI K8N SLI alaplapokban"
ez bizony baki, de legalább az MSI 7800-as kártyáit úgy gyártanák hogy az a kis fehér pöcök nem ott van ...