Ismét perel a RIAA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Ja, bár ha belegondolsz, késsel leszúrsz valakit hamarabb szabadulsz, mintha találnak nálad 20 másolt DVD-t

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Hogy örülhetnek a bíróságon, amikor a nyakukba ömlesztenek 700 ilyen piti tyúkpert... Ahelyett, hogy valami értelmessel foglalkozhatnának, mondjuk valódi ügyekkel.
El kellene keríteni az egész országot és csak néha szafarit rendezni náluk, sok érdekes állatot lehetne látni. <#idiota> ... és külön Internethálózatot nekik, ahol kedvükre jogvédhetnek.

Nálunk nem biztos, hogy meg tudnák tenni az amúgy is túlterhelt igazságszolgáltatás mellett.
Én is 😊) Az ilyen cikkekbõl már minden héten van egy? Manapság rendszerint csak a címet és a hozzászólásokat olvasom el 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Ehh ...no comment...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Csak szeretnéd, hogy õ legyen a büntetésed! <#vigyor1> Hát ilyennek isemered te a RIAA-t? <#whatever>

Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.

fie
Usa a korlátlan hülyeségek földje. Remélem elérik a éljukat és lesz egy steril internet, sok reklámmal, semmi tartalommal.

Jó hely ez az amerika, börtönökben lassan külön blokkot kell nyitni ennek a sok elvetemült bûnözõnek, akik MP3-akat töltenek le. 700 emberrel már meg lehet tölteni egy kisebb börtönt. Gyilkosokat (Bush) meg szabadlábon hagyják ámokfutni. Amerika a szabadság földje!!!
BLÖEH

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

2003-ban majdnem 43000 ember halt meg csak USA-ban autóbalesetben, ennek többszöröse a súlyos sérült. Ennek ellenére milliók autóznak továbbra is. Mit vár a RIAA ,hogy párszáz szerencsétlen beperlésével majd halálra rémül többszáz millió ember ?
A statisztikák szerint jóval kisebb az esély egy ilyen perre, mint hogy kivasal egy kamion. Millókat beperelni meg kicsit kellemetlen lenne...
Dr4gonlord
Jaja, ezt a RIAA-t ideje lenne már eldózerolni a Földrõl, ennyi hülyeség egy helyen...<#banplz>

12346
ááh, én a szõke miatt kattintottam ide..😞
de ez a barna se rossz azé<#vigyor3>

Egyébként megfigyeltétek SG-nek az új (?) cikkszerkesztési módszerét? RIAA felkerül a kis logóval ellátott "fõ" hírek közé. ASVA, ProArt (ez mai) hírek csak alul jelennek meg az egyéb kategóriában. Jó, nem? 😊. Úgy kell onnan kiszemezgetnem a számomra fontos és érdekes híreket.

Na, csak úgy megjegyeztem 😊, tudom, offtopic. 😊
Kezdjék a listát, önmagukkal <#kuss>. Biztos, hogy õk is csinálták már azt ami miatt másokat perelnek. <#nyes>
Ha tagadják, 100%, hogy hazudnak<#felkialtas> <#nezze><#boxer><#wilting>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

rajtuk akarják behajtani az elméletileg általuk okozott kárt, ami miatt nincs akkora bevételük. Pedig aki letõlti, nem is biztos, hogy mind meg is venné.<#shakehead><#nemtudom>

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

marci14
10milliárd minusz akinek nincs nete<#buck><#buck><#idiota>

marci14
"mintegy hétszáz, a Grokster, Kazaa és LimeWire p2p programokat használó amerikai állampolgár ellen indított eljárást"

Következõ lépés: "Mintegy tízmilliárd ember ellen indítottunk eljárást... jah, akik nem használták e fájlcserélõ programokat, hát..ööö...nekik majd írunk egy emailt, hogy sajnáljuk, téves volt..."

concrete
felesleges

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Lenny
És mire jó nekik , ha megbüntetik ezeket az embereket? Példát statuálnak , vagy mi? Hú de megijedtem...<#duhos2>

R Ö R G E

Kosz, mar irok is neki:

Cimzett: [email protected]
Targy : Illegalis letoltes

Kedves Suzy!

Rossz fiu voltam, illegalisan toltottem le MP3-at. Buntess meg, kerlek!

Alfa

<#puszi><#idiota><#banplz>
de a csaj címe: [email protected] <#vigyor3>

xbox360+komputer

Ezt az egesz RIAA bandat be kene terelni egy istalloba es rajuk gyujtani. <#gonosz2>

UI: Nem tudja veletlenul vki a kepen lathato csaj e-mail cimet? <#vigyor3>