Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elõre is köszi.
sosem értettem meg azokat akiknek álregek kellenek:|
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Köszi.
1xûen nem kell foglalkozni az ilyen szánalmas férgekkel. Ha beír, banoljuk, nem vitatkozunk vele, elõbb-utóbb megunja (vagy nem). Nekem is idõnként vannak új rajongóim, de idõvel ráuntak mindig.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Írtam,h szeretnék házigazda lenni ebben a topikban...
tekintettel arra, h még nincs házigazda...legyen kedves vki takarítani a nem oda illõ dolgokat.
Thx
Þór vígi þessi rúnar
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
megköszönném ha segítenétek mert nem akarok galibát az ügybõl :S
ez lenne az elsõ és utolsó eset hogy ilyet kérek, a jövõben biztos nemfogok ilyeneket írni!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
igaz, az más.
bocsi.
-.-
A feltölthetõ kép típusa csak GIF, vagy JPG lehet!"
hm.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ügyesen bujtatva de akkor is reklám,lehet tõle keresgélni még sok topicba benyomta
<#eljen>#eljen>
ezt a képet bannernak miskolcba be lehetne pakolni bannernek ?
mert ha igen megy sg galériába és akkor bepakoltatnánk veletek.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
linkeld már ide a topikot amibõl szeretnéd töröltetni mert nem hinném,hogy erre gondoltál.