460
Csajozás és Pasizás
-
Ebben igazad van. -
#55 irany a a bank
jossz tipogni? -
#54 East Park ;) Nézd meg ha van rá lehetőséged. (south park klón) -
#53 miiiiiiiiiii ??????????? -
#52 De millió és millió ilyen topic van már, felesleges még1. Őtt a Barátnő nevü élőlény a jópárezer hozzászólásal, biztos vagyok hogy van ugyanilyen pasiban is, és ez még csak 1 példa volt. Ez a fórumrészleg kifejezetten csak erről szól -
#50 mi lenne ,ha esélyt adnátok arra ,hogy esetleg legyen valami és talán értelmes dolog ill. beszélgetés süljön ki az egészbő ... ? -
#49 igazad van ebben ...
de talán más irányból is meglehet közelíteni ezt az egészet ...
pl. : kinek milyen élményei vannak a társ kereséssel kapcsolatban és mi az ,amit ma másképpen csinálnának ... ? -
#48 Nah akkor peace, ez a topic meg del :D -
#46 -
#45 Én szóltam moderátornak... -
#44 ugyan miért ? -
#43 "ahelyett hogy hasznosítanátok magatokat és szolnátok egy modinak hogy törölje a topicot."
Ha neked szarnod kell, megkérsz mást hogy szarjon helyetted? -
#42 -
#41 grat. -
#40 A korral való előhuzakodás arra utal hogy nem tudsz már értelmes dolgot elmondani, ezt alátámasztja az egész 38as komment.
Arról van szó, hogy ahelyett hogy megmondanátok neki hogy van ilyen topic, stb, inkább elkezdtek spemmelni, topicnyitot baszogatni, és minden olyan dolgot csinálni aminek az ég világon SEMMI ÉRTELME.
Másodszor én nem hozzád szoltam eleve, hanem azokhoz az emberekhez akik csinálták a balhét.
Más dolog az, hogy valoban van ilyen topic, viszont ennek semmi értelme amit csinálnak a tisztelt forumozok. Én nem azt a topicot védem, amiből már van más, hanem azt a topicot amit feleslegesen teleszpemmeltek, ahelyett hogy hasznosítanátok magatokat és szolnátok egy modinak hogy törölje a topicot. -
cyrus #39 meg lehet nézni hogy a régebbi sgsek hány topikot nyitnak.....
vagy mondok közelebbi példát.. nézd meg brigicsajt. hány nyitott topikja van ? egyetlen egy. -
#38 Nagy szavakal dobálózol de szart nem tudsz a korodból itélve. Aki fél éve SG tag, igazán tudná már kezelni a keresőt. Elöször mindig megvan neki mondva hogy van ilyen topic, itt és itt. Az hogy utánna törlésre-zárásra van itélve, senkit nem érdekel. Másodszor, mutasd már meg hol szóltam én le valakit is a topicnyitásaival kapcsolatosan.
Ez a topic is értelmetlen, mivel kb az összes topic ugyanaz itt a fiuk,lányok,kapcsolatokban. Ha te ezt nem veszed észre, csak sajnálni tudlak... -
#37 Én az ellen szólalok fel hogy szétbasszátok a topicot a sok szarotokkal. Ha nem tudtok érdemben megszolalni akkor stfu, majd a moderátor eldönti hogy van e már ugyanolyan topic.
" tök mind1 milyen topic az"
Faszság. Oda szoktam beirni ahol látom hogy megy a spammelés meg a topicnyito baszogatása. De gondolom ez nektek örömet okoz kis szánalmas emberkéknek. Nevetséges. -
#36 Mint ahogy a példát is írtam, tök mind1 milyen topic az, sőt mégha már van belőle pár darab, akkoris véded... -
#35 Köszönöm, egy értelmes ember. -
#34 És? Annyira szánalmas ami szokott menni topicnyitásokkor hogy egyszerűen borzasztó. És igenis megvédem a topicot, mert mindig találtok valami rohadt kifogást hogy tudjátok basztatni a topicnyitot és emellett szétszpemmelitek a topicot! SZÁNALMAS! Emelett ez a felbukkan duma elég kaccos, oda irok ahova van kedvem.. láler. Az meg hogy mit irok az én dolgom. Lehet csak védek, viszont mindig igazam van. -
Takezó #33 az szép:) grat:) -
#32 lál -
Vlala #31 kösz a bizalmat. -
#30 Úgy fognak hiányozni ezek, kár hogy vége a sulinak, ugye otthon nincs számítógéped! :DDD -
cyrus #29 éne 23243 éves vagyok és már kővel dobálom őket felyen .o -
cyrus #28 "ki: én." -
#27 10 eves koromban fejbe dobaltam oket a gumilabdaval. ^^ Az ovodai sztorikat nem meselem el, mert azok szigoruan korhatarosak xD -
Vlala #26 érdekes, egyesek szerint újabb dolgot fog helyettük megoldani a Szent Gözösség. Az a baj, hogy ennek belülről kell jönnie, mások nem fogják Neked tudni megmondani, hogyan csajozz / pasizz.
Azért egy kis mankó, erre támaszkdohatsz:
ki: én.
hogy: először bénán, de nem adtam fel, és mindig tanultam az előző napból.
hol: ez teljesen mindegy, szvsz nincs helyhez kötve, vonaton ugyanúgy lehet ismerkedni, mint diszkóban, vagy akár koedukált vécében.
mikor: 14 évesen bénán, 18 évesen fejemhez kaptam, hogy ez így nem lesz az igazi, megpróbáltam változtatni, a vége 2 év depresszió lett... ezután 22 évesen újrakezdtem komolyan, azóta állandó partnerem van.
hogyan kezdte el: mondtam, bénázva, de mindig őszintén, önmagamat adva. Odamentem, és remegő hangon megmondtam neki, hogy tetszik, bár annyira tele volt a nacim, hogy egy értelmes hang nem jött ki a számon. Aztán másnap megint, szegény lánynak az agyára mentem az állandó zaklatásokkal. A tutibb megoldás az, ha összeszeded magad, és őszintén bevallod, mit szeretnél tőle és miért. Légy nyitott, ezzel kinyithatod Őt is.
és hol tartok most: a mennyekben, rózsaszín felhők között úszkálva a boldogságban. Egy három éves kapcsolat közepén, van, aki bízik bennem és van, akiben bízhatok. Vistzatekintve ez minden megalázkodást és bénázást, magamból hülyét csinálást megért.
-
#25 Semmi. Nem is mondtam, hogy jól van ez így, de ez a folytonos spammelés nagyon szánalmas. Sokkal szánalmasabb, mint nyitni egy gáz topikot, ami minden újreggel előfordul. -
#24 És egy újjabb sablon topicnak? -
#23 Igen, mert a spamnek mi értelme van??? -
#22 Robin Hood akkor is megjelenik ha egy Elraboltak az ufok és világítanak a füleim topicot nyitnak a konzolos fórumba. És csak véd -
#21 És Robin Hoodnak ismét igaza van! -
kiskenus #20 szegény... -
#19 régregektől tanácsokat vár -
#18 És Robin Hood ismét felbukkan! -
#17 képes beszámoló -
cyrus #16 de most komolyra fordítva, szerinted milyen tanácsot adhatunk egy olyan srácnak aki átlag minden 20adik hozzászólása után nyit egy topikot....
mit mondjunk neki ?
mi hogy szoktunk csajozni ?
vagy mi ? -
cyrus #15 hát nem tökjó ? :D:D:D:D