460
Csajozás és Pasizás
-
Alice Sabbat #96 hm ez csajfajtától függ de mindíg ha nőzik valaki akkor meg kel tartani azt a bizonyos titokzatoságot maga körül ... nem kell az érzéseidet egyből nyíltanvállani csak lassan hogy a nő belédbolonduljon harcoljon érted és ha ezt elérted akkor már a tied ... bár msot én nemtudi nálad mi a töri ... de te csak őszint voltál. vannak akik ezt nagyon díjazzák ... -
Takezó #95 azóta azé találkoztatok? :Ð -
bakaiadam #94 sziasztok,ma írtam annak a csajnak smset aki kosarat adott nekem kb fél éve,az volt benne,hogy még mindig nagyon tetszik.sztetek rosszul tettem? -
#93 neeeeeeem -
#92 Mert akkor járt erre? -
#91 mért éjfélkor kérded? -
takony #90 van valaki innen varadrol?????????
-
#89 :OOOOO -
#88 Mehet gombra kattintva visszapofázott. :D -
#87 aláírásodhoz:
Lehet h. az első embernek nem volt űrhajója, de jó erős lábai igen. :) -
#86 naszóval az újitásom az hogy ti csajok a csajokhoz mennyetek udvarolni okés???
aztán jövök én a képbe ! -
#85 #27! -
#84 Kedves Kata!
Ha van valami konkrét javaslatod akkor add elő nyugodtan. -
#83 nincs -
#82 itt van valami konkrét téma is? -
#81 sokaknak elég hidd el :) -
#80 Ha annyi elég lenne... :) -
#79 csajozáshoz kell egy szép arc pasizáshoz meg két hatalmas kerek csöcs!!!
ennnyi :D -
#78 Na bele olvastam én is.... Hát, hogy ettől nem fog valaki becsajozni az biztos. A tapasztalat az ami úgy is segít. Minden nőt úgy sem tudsz megkapni akit akarsz. Lehetsz akár milyen dumájú meg rendelkezhetsz akármekkora izmokkal. Zsuzsának pedig teljesen igaza van. Egyszerűen legyél önmagad ne akarj más lenni. Ha erölködsz az már rég rossz.... -
Axl Rose #77 igen, aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja -
#76 Jaja...nem ártana már... :(
Sok ideig tart ;) -
#75 nahahó.
Te is előkerülsz néha? :)
nőjön a hajad mááár... :D -
#74 Hmm....nekem pl a határozott, életerős, gáláns, humoros fiúk jönnek be...eddigi életmben 1 ilyen fiút ismrtem/ismerek....hozzá hasonlítok mindenkit....nálam már alapból nehéz dolga van minden haversrácnak.
Na...mondjuk ez nem sokat segít senkin... :) Viszont egyet mondhatok...ami minden csajnak bejön...az őszinteség és a jellem megörzése....minden fiúnak csak ajánlani tudom...ne adjátok fel jellemetek egy csaj miatt sem...ha nem tetszik az illetőnek, forduljon fel...rengeteg csaj van még a világon, tiszteljétek magatokat skacok azért, amilyenek vagytok!! Csak legyetk önmagatok és minden jó lesz...ha nem vagytok magatok, az úgyis csak erőltetett lesz...amit a csaj észrevesz...és vagy kihasznál majd, vagy eldob...szal csak legyen mindenki ÖNMAGA!! -
Ben C #73 bahhhh. -
#72 Itt egy link a tanulni vágyóknak. A sikerre nincs garancia .:)
csajozás -
#71 Én is egyetértek. Van kultúráltabb módja is, hogy felhívd más figyelmét arra, hogy már van hasonló topic, ezt el lehet érni egy téma belinkelésével. Ez eddig sem történt meg. Egyedül a moderátornak szóltak, ő viszont úgy gondolja, a topic maradhat. Ezután miért nem azok írnak ide, akik a témával szeretnének foglalkozni? Mint pl én sem.. spampower -
#70 Nem tudom, mit kell vitázni. Ez tényleg nem egy faszság topik, hogy ennyi ellenzője legyen, meg ha az is, akkor is mi a francnak kell szétszpemmelni? Ha nem tetszik valakinek, akkor szóljon a moderátornak vagy opnak vagy mindenkinek, és eldönti, hogy kell e lépni, szerintem sem kell szétszpemmelni. Egyetértek Rezsővel. -
#69 le esett ez jó -
#68 azaz:D
nemtom mar hol lattam -
#67 Férfiú: -Hazakisérhetlek?
Leány: -Meg! -
#66 " mit szeretnél tőle és miért" így van -
#65 hi
-
#64 Nézd meg cyrus-nak hány topicja van...
Ja, inkább ne nézd. -
#63 "és hol tartok most: a mennyekben, rózsaszín felhők között úszkálva a boldogságban. Egy három éves kapcsolat közepén,..."
Szal másfél éve vagytok együtt, és tudod h. még ugyanennyi van vissza? :D -
#62 Némi íroniát vélek felfedezni az írásodban, de nekem egyáltalán nem célom a bíráskodás. Mint mondottam, elöször mindig mondom volt-e már olyan topic, használja a keresőt. Van aki kapásból megérti és megkérdezi mit tehet. Az ilyenekel nincs baj. De aki visszaszól, ne csodálkozzon a egyből jönnek a lámás, újreges képek... -
#61 Te leszel a bíró ... és a rendre is te fosz felügyelni ... :DDD
OKÉ ????? -
#60 Az én szememet nem bántja, csak van egyfajta szabályzat amit bekéne tartani... -
#59 Gyüsz topogni, gecó? :D -
#58 nem láttam ... -
#57 és miért bántja ez a te szemedet ??????????????