A Google a Föld meghódítására készül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Bagdad belvárosában - jelölve is van - egy ufo található. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Asszem 2002-es az adatok többsége. Egyébként nálunk sincs még rajta a várost elkerülõ út. Ja és az a rész még ráadásul nem is nagyítható.<#szomoru1>
A Himalája viszont állati jó bekapcsolt domborzattal!<#eljen>

Bizony picit regebbi. Megneztem, h rajta van-e a kb egy eve epult korgyuru az egyik lakotelepen, Veszpremben, meg nincs, de akkor is dobbenetes.
<#wow1> <#eljen>
2 éves
Szár-hegy...
Mondom, hogy 2-3 max. 4 évvel ezelõtti felvétel. Legalábbis a taszári.

meg nztem és mig 21-esek
milyen migek? mig-21?? mer abból tényleg lehetne tudni h mikor kép
Hát ami azt illeti a taszári repteret nem takarták ki. A képrõl itélve kb. 2-3 évvel ezelõtti felvételek, így amcsi katona már nem sok volt, de jól kivehetõ a radar, meg a magyar MIG-ek.
Érdekes, hogy se a Ferigyegyi, se a Kecskeméti reptér nem szerepel ennyire részletesen.<#confused>

Meg pl. Münchennél az októberi sörfesztivál "sátrait" építgetik éppen.<#eljen>

Esrohnoil
A Bükkben tényleg van olyan h. Szar-hegy? 😄
A progi szerint igen...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nekem a házam is, meg a nyaraló is meg 😛
nagyon durva, megvan az utcánk 😊

xbox360+komputer

Nem tul friss. Az Arenat pl meg epitik az adatbazis szerint.
Szerintetek ez valós idejû? Nincs rajta a Beach House óriáskereke, pedig már több mint egy hete felállították. :-)
Simán mûködik. Baró 😊 Már be is állítottam a rakétákat 😊
akyyy
honnét veszed ezt a marhaságot?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Le kell szedni bittorrentel.
Egyébként meg van egy másik ilyen progi a NASA WorldWind.
Azt már használtam. Ezt kipróbálom.
Annál amerikai városok szép nagy nagyításban vannak.
Pl. Simán meg tudod számolni, hogy hány fa van a Pentagon udvarán.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Pharaoh
A NATO az biztos

maozedong
katonai létesítmények itt is ki vannak takarva?

Resurrection!

Az a helyzet, hogy béta állapotára tekinteve egyenlõre nem engedik letölteni több embernek az oldalukról a programot. De ez nem is lenne gond, mert máshol is megtalálható a progi, és fel is lehet telepíteni, de mivel IP cím alapján beazonosította a korábbi gépeket, csak azokon engedélyezi a szerverrel való kapcsolatot.
akyyy
jah, ezt röhögöm én is😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

navegre megvan 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

tegnap errõl indult topic

http://www.majorgeeks.com/download4659.html

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

nekem nem sikerult a varosomat megtalalni.
Ez a rengeteg folyo meg egyeb, passz

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

a szerver mintha kicsit kiakadt volna 😄
HOgy kell leszedni a programot?
Darth Sith
anyááááááád! ez nagyon dúrva, megtaláltam a házam!<#taps><#banplz>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

az lenne menõ ha a müholdakhoz férnénk hozzá többé kevésbé friss, párperces nagyfelbontású képek a föld bármely szegletérõl :p
"Keyhole részlegének köszönhetõ."
köhöm, Keyhole egy kugli által felvásárolt kis cégecske volt, ezt az apróságot elfelejtette említeni, kugli csak a nevet változtatta meg, meg nyersanyagot pumpált bele.

Nagytesó beindúl 😊
ezzzz nagggggggyon otttt vann<#wow1>
Laci73
Nem rossz 😊 Keresd meg a házadat!

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket