A Google a Föld meghódítására készül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A Himalája viszont állati jó bekapcsolt domborzattal!<#eljen>#eljen>
<#wow1>#wow1> <#eljen>#eljen>
Érdekes, hogy se a Ferigyegyi, se a Kecskeméti reptér nem szerepel ennyire részletesen.<#confused>#confused>
Meg pl. Münchennél az októberi sörfesztivál "sátrait" építgetik éppen.<#eljen>#eljen>
A progi szerint igen...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
xbox360+komputer
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként meg van egy másik ilyen progi a NASA WorldWind.
Azt már használtam. Ezt kipróbálom.
Annál amerikai városok szép nagy nagyításban vannak.
Pl. Simán meg tudod számolni, hogy hány fa van a Pentagon udvarán.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Ez a rengeteg folyo meg egyeb, passz
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
köhöm, Keyhole egy kugli által felvásárolt kis cégecske volt, ezt az apróságot elfelejtette említeni, kugli csak a nevet változtatta meg, meg nyersanyagot pumpált bele.
Nagytesó beindúl 😊
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket