1261
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Csesza #458 azthittem hogy csak nálam van gond... -
R9 #457 vmelyik admin help,elb*szt*m az Inter topicot :S -
Takezó #456 Hidd el, hogy ha értelmesen fórumozol, akkor is lehetnek problémáid a moderátorokkal -
Cat #455 "eddig nem történt olyan amiért fel kellene emelnem a hangom mármint saját magam védelmében ez az egész kis szösszenet egyfajta vélemény kinyílvánítás volt"
Itten van a probléma gyökere - hidd el, hogy ha értelmesen forumozol, nem is kell sose :) Ne foglalkozz másokkal, mert nem ismered a tevékenységüket, mit csinálnak más topikokban, milyen hangnemben irogatnak. -
Takezó #454 Bunkóságért már csak nem kapok büntipontot, bakker:ðððð Igen, az egy bunkó post volt, de ilyen naponta száz van az ezsgén, csak azokat nem látod... Amúgy meg nem csak magyarázat jött utána, hanem bocsánatkérés is -.-
Amúgy nem vok moderátor, csak rendi csókos júzer:DS:AD:SAD -
#453 :)
szvsz, ezt írd meg elmilbe az alábbi címre -
#452 Bocs az írásért 4 vizsga után az ember agya már nem 100%:) -
#451 Esküszöm utolsó nyavajgásom következik a témával kapcsolatban, ezekután max leragálom a válaszod na akkor most következzen a nyavajgás.
Ezzel egyszerüen nem értek egyett és valszeg soha nem is fogok met én már csak ilyen vagyok, de miért jó ha egy ugymond szellemileg, hogy is fogalmazzak, hogy a kecske és a káposzta is, szal ne kapjak büntit megvan:), na szal a szellemileg visszafogottak hozzá szolására miért ugyan olyan hangneben válaszolni ez már olyan mitha az ő szintjükre sülyednék vissza...
Eskü ezek után csendbe leszek:) -
#450 nem véletlen hogy úgy vannak megindokolva, nekem is idő volt hogy rá jöjjek :) -
#449 Bocsáss meg tiszteletlen voltam Jó estét!
Na minden gúny nélkül picit férre értettük egymást távol áljon tőlem, hogy modi legyek nem hinném, hogy megfelelnék a feladatnak nem érzek ambiciót és kellő felkészültséget magamban:)
Még valami ,,megnevezed a moderátort" persze, nem szokásom mások háta mögött uszítani ha valakivel bajom van nyugi, elsőként neki fogom elmondani, de számomra ez az egész nem ér meg egy vitát hiszen velem eddig nem történ olyan amiért fel kellene emelnem a hangom mármint saját magam védelmében ez az egész kis szösszenet egyfajta vélemény kinyílvánítás volt.
Egyébként ,,uszítás" azért néhány büntető pont elég furán van megindokolva, tudom valakit szép szóval sem lehet meggyőzni, de ha már a modi is hasonló hangnemben írja a indoklást akkor ne is várja azt el, hogy ezek után az adott illető majd megijedve fülét farkát behúzza és jó fiú lesz ez inkább csak olaj a tűzre ... -
#448 jah és kihagytam vmit: VILÁGBÉKE -
#447 wow, Tiszteletem neked is
A mutogatás másokra a legegyszerübb dolog és persze sosem hoz megoldást.
Nem csak a moderátor tud hibás lenni és nem csak Ő tévedhet. Mellesleg Taki nem moderátor, de igaza is van....nah jó a hangnem kicsit dúrva volt szerintem is :).
Én sem egyből kaptam moderátori jogokat, hanem el kellett fogadtattnom magamat az sg-n (sokan elfogadnak és úgy érzem tisztelnek), ami persze cirka 3 évembe került. És persze én sem vagyok hibátlan.
És igen, elég sokan jönnek pár hónapos reggel, hogy "moderátor szeretnék lenni", ugyan már mire? Mit rakott le az asztalra.....elmondom egy jó nagy semmit , de siránkozni és követelőzni azt már tud.
Ugyan ez a házigazda jog is....elég sokan vissza élnek vele. Nem egy topikban látom, hogy olyan komment ami a házigazdának nem tetszik, azok halál lazán törlésre kerülnek, és persze ha szólok akkor Ők vannak vérig sértve.
Ha neked tiszta az önérzeted, és úgy látod, hogy pár moderátor nem végzi jól a dolgát , akkor panaszkodni lehet a [email protected] és persze megnevezve a moderátort.
Üdvözlettel: gabber_saviola (próbaidős moderátor) -
#446 Wow na most biztos kapok bünti pontot, de probálok teljesen racionális és emberebarát hangnemben írni egy ideje követem a ,,moderátorokat" és a moderálási ,,elveket" azért meg kell hagyni nem makulátlan a munkájuk pl a 409-es hozzászólás nos oké jött utánna a magyarázat is, hogy miért született meg az a hozzászólás olyan hangneben amiben, de nem tom szal ha vki már egy ilyen ,,fontos" pozícioban van mint önök akkor talán veszek egy nagylevegőt és utánna megpróbálok picit higgadtabb hangvételbe írni még is csak önök azok akik itt a forumozás ,,mintaképei" nem de bár?
Azonban ez csak az egyike a sok olyan dolognak ami nekem épp szemet szúrt, ha már így benne vaok vállalom hogy spemmel vagyok amivel szintén nem értek egyet hisz ma már olyanok is spemmelnek számítanak akinek eltérő a véleménye és ezt nem rejti véka alá ez amolyan sok lúd disznót győz metodus(oké az anyázás stb tényleg spam de sajan láttam itt már másért is bünti pontot)
Továbbá sajnos, lehet csak én érzem így néhány,,moderátor" picit megittasult a ,,hatalmától" és kissé túlzásba viszi privilégiumainak gyakorlását.
Azonban tényleg minden tiszteletem azoknak a modiknak aki tényleg jómeglátással és szakszerűen végzik a dolgukat azért akad ilyen is:)
(szubjektv vélemény tom senkit se érdekel, de mióta van ez a moderálási mizéria kissé elment a kedvem a forumozástól tom a kutyát se érdekli de azért leírom mert megtehetem....még...)
-
Csesza #445 dankaa megin kezdi!!! jöhetne egy BAN -
#444 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1134225697 #13 #19 kérném moderálni. köszi. -
Csesza #443 majd kapsz visszamenőleg :P -
R9 #442 akkor még megúsztam :D -
#441 ráférne mert mindenhol csak flémel, de sajna nem tudok büntit adni még :( -
Csesza #440 ennek a bandyx gyereknek lehetne adni egy kis ajándékcsomagot - a Barca topic miatt!!! [vagy ez miatt nem szokás?] - a #2271-ért pl. -
#439 ok megyek -
Sielu #438 Manchester topikban kisebb flém -
R9 #437 látom neked már lejárt :DD -
Takezó #436 büntit neki (flém, parasztság), köcce^^ -
#435 Kösz de kb. 20 éve nem köt le a foci...lehet fő okként azért mert sok emberrel másról sem lehetne beszélni, s már halálra untatnak az ilyen sportújságos-gittrágós beszélgetések-madarak... :) -
Takezó #434 nézzétek meg a Futball Faktor c. filmet (y) sok rohatt szu rkolóak:Ð
#432: enyimé is
-
#433 Érdekes, hogy mindig foci ügyben van valami probléma...itt a fórumon is... -
#432 :DDDDDDDDDDDDDDDD
pojén akart lenni -
Takezó #431 hát azét erről más a véleményünk :Ð szvsz egy egy büntipontos figy is elég lenne talán, ne légy Punky:DSADS:A -
#430 ráférne a srácra egy ban már....én nem büntit nem tudok adni -
Takezó #429 modot kérnék ide -
#428 Nem anyáztam semmit.
Én csak megkérdeztem, hogyha nyitok egy másik topicot hasonló témával maradhat-e.
Nincs kedvem egy olyan topicba írni ahol egy modi önkényesen indulatból törölget.
Erre nekemesik. -
#427 ok. majd ha kikap a juve, beírom, hogy milyen góllal kapott ki a vén qrva, akkor meg fel lenne háborodva, szánalmas. nem is töröltem eddig semmit. részemről a "vita" lezárva. -
#426 akkor miért kell rögtön pattogni? rossz lábbal keltél föl? vagy mi bajod van? ha anyázott stb töröld, de ne azért mert fáj az igazság ennyi. -
#425 ki panaszkodik? senki, csak a brekinek sír a szája, mert töröltem a flémelő üzenetét. vele kéne kicsit elbeszélgetni -
#424 hé ember mivan? ha panaszkodnak rád az nem az én hibám. szal higgadj le. -
#423 Zakéé, nyugi pls -
#422 visszaélek? te miről beszélsz, közöd sincs a témáról. vegyétek, nagyon tud érdekelni -
#421 ha tényleg visszaélsz a házigazda jogoddal akkor kezdésképpen elveszik aztán.....szal plz higgadtan. -
#420 szerintem meg téged kéne kitiltani innen -
#419 :DDDDDDDDDD