189
Action RPG a Monte Christo -tól... egy jópofának ígérkező RPG!
-
#29 hm...ez jó lenne :P -
HRaVeN1 #28 ja, csak torrentről elég lassan jön :( -
#27 Én speciel ezt találtam:
SilverFall.V1.11.DvD9.ENG.FRA.ITA-TXT -
HRaVeN1 #26 Állítólag a francia változatból lehet majdnem tökéletes angolt csinálni -
#25 hát Franciaországban már régóta kinntvan a játék úgy tudom :)
vagy milyen verzsönt láttatok ti? :) -
#24 Német torrentoldalakon én is látom 7,4GB iso már lassan luxus lesz 4,4GB-os dvd-re játékot irni :D -
#23 Én most néztem torrent oldalakat és tényleg kijött 7gigás az iso meg van hozzá egy patch is pedig az Nforce-on nincs fent lehet fake. -
HRaVeN1 #22 Kijött ez 20.-án? Csak mert semmi hír nincs vele kapcsolatban :( -
#21 Fenébe hogy francia!
Mindegy, megnézzük hogy boldogulunk ezzel is. Kössz... -
#20 itt a francia nyelvű demo!
csodálom, hogy ilyen kevés ember érdekel ez a játék :(
Silverfall demó -
#19 Új képek -
#18 Új képek -
#17 Official Site -
GrimReaper78 #16 Úgy tűnik, ősszel jó kis RPG/hack 'n slash esőre számíthatunk... Helyes! -
#15 Egész jó. Így első látásra megkérdeném, nincs valami köze a Silver című játékhoz? -
#14 nekem tetszik -
#13 coop módra nagyon kíváncsi leszek. de messze van még október... -
#12 Megint új képek -
#11 Új képek -
#10 Nem rossz, nem rossz, a kepek alapjan. -
GrimReaper78 #9 A játék a jelek szerint nem tűnt el a süllyesztőben, csak nem viszik túlzásba a hype-ot :D
Új screenshotok itt.
Jól látom, hogy cell shader-es karakterek vannak a 3D-s világban? Érdekes párosítás, de nem rossz. -
GrimReaper78 #8 A 8 db új screenshotot itt is meg lehet nézni, tekintettel arra, hogy pár nap múlva elég bonyodalmas előhalászni a hardwireden bármilyen cikket. -
GrimReaper78 #7 No, szerencsére nem tűnt el a játék a süllyesztőben, sőt! Ugyan átnevezésre került és innentől úgy tűnik, "Silver Fall" néven fog futni, ám a hardwireden 8 db új kép található, ami arról tesz tanúbizonyságot, hogy bizony serénykednek a fiúk! Gyönyörű a grafika. -
#6 Érdekes képi világ. Sztem nem tudták eldönteni, hogy mit is akarnak. :) -
GrimReaper78 #5 -
#4 Úgy hallottam itt még neked fizetnek. :P -
#3 A képek tetszetősek, a sztori így első hallásra gagyi, a 12 fős party egy kissé soknak tűnik, de hát majd +látjuk mi lesz... -
#2 Hello ez a játék ingyenes? -
GrimReaper78 #1 Most olvastam erről a játékról, bár még nem sokat tudni róla. Adva vagyon egy Aarklash nevezetű világ, ahová bebüntet az übergonosz, és persze nekünk kell megmenteni a világot, blablabla... Eddig semmi érdemleges, ám az első képek nekem nagyon tetszenek! Kicsit a WarCraft III-at idézi a látványvilág.
A játék jellemzői:
- varázslatok és fegyveres jártasságok,
- 12(!) fős parti,
- kétféle végződés (rossz vagy jó, kinek-kinek ízlése szerint),
- 6 tájegységen 15+ bejárható vidék,
- 4 egyedülálló (khm...) faj, mindegyik a maga különleges tulajdonságaival,
- 4 jártasság-fa.