Multifunkciós úszószemüveg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és valami horrorfilmnézés közben frásztkapsz, nyelsz egy halom vizet, és aztán jöööön a nagy kereszt 😄
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Ha valami film menne a szemüvegen az jobb lenne.<#vigyor2>#vigyor2> Edzés alatt 5000 métert leúszni az mindig unalmas. Így legalább össze lenne kötve a kellemes a hasznossal.
A profik majd uszas kozben is tudnak forumozni <#eplus2>#eplus2>
Hmm, és honnan tudja, ha megfordulsz? Á, cipel magával egy iránytût is, ügyes 😊. Már csak egy GPS kell és irány az óceán 😊).
Mert ha mellben, vagy pillangóban úszol, akkor egy ideig a vízben van a fejed, egy ideig meg nem, úgyhogy csak a szaggatott zenét hallgathatnád 😊
Amúgy tényleg hasznos kütyü lehet, én is mindig elfelejtem hanyadik hosszot úszom 😄 Bár én inkább kevesebbet szoktam számolni 😄
Amúgy tényleg hasznos kütyü lehet, én is mindig elfelejtem hanyadik hosszot úszom 😄 Bár én inkább kevesebbet szoktam számolni 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
érdekes mértékegység ez a "számot képes tárolni" 😄D
ez a változat pl: 30 "számot képes tárolni" ....
ez a változat pl: 30 "számot képes tárolni" ....
Forza.
gondolom elkuldik az arvanak radion.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
van, a szinkronuszásnál kulon hangszorok vannak a viz alatt, hogy ne essenek ki a ritmusból a koreográfiák közben
Ezt tényleg hasznos ötletnek találom. Viszont az nem tiszta, hogy a szemüveg honnan tudja, hogy már a másik irányba úszom.
Sose értettem, miért nincs a sportuszikban víz alatti hangláda, amivel zenét lehetne nyomni az unalmas edzés közben. Nem is kéne hangosan, mivel a hang sokkal jobban terjed a vízben. <#whatever>#whatever>
az utolsó mondatokat minek kellet ide írni? szvsz kit érdekel az az mp3as kütyü, engem eza szemüveg jobban érdekel
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ügyes