Elterelés: bolygóépítési terület!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tetszik, csak 180 fényévre van innen😊 (jó tudom, ez egy centi a csillagászatban)
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Persze, hogy az is van, de nem csak a magfizikára gondoltam, csak egy példa volt a Bohr modell. Mert ez szemléletes. Persze akkor még nem ismerték a magerõket.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egy rossz elmélet több mint ha nem lenne elmélet.
A mostani elméleteink se tökéletesek mégis tele vagyunk rajtuk alapuló mûködõ technikai eszközökkel.
Tök értelmetlen dolog pl: tér-dimenzió elméletekkel túl terhelni az agyamat(mert azért valjuk, be kemény dió már csak ezen elméletek elolvasásai, nem hogy felfogni) ha késõbb kiderül, hogy az egész hülyeség.
A protocsillag gömb alakú, de az meg nem látszik optikai hullámhosszakon, csak infravörösben.
Vagy ahol gömb alak van, azokat nem látjuk, mert eltakarja a napot?
Úgy mint a Titán metánóceánjai ugyebár. <#vigyor3>#vigyor3>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce