1995
Google Earth
-
#475 Azonkívül nem tudok a File/Save image -el Screen Capture only-n kívül, 4800 dpi-s,stb. képeket csinálni? Lehet, hogy szar a crackem? Segítsetek pls! -
#474 Még nem próbáltam, de szerintem csak abban lehet. Bár nézd meg a google earth weboldalát, ott tuti le van írva. Sajnos most nem tudom megnézni a progiban. -
#473 Ha rámegyek, hogy Tools/MovieMaker akkor ez egész ablak szürke színű. NEm tudok semmire rákattintani? Movie-t csak a Pro verzióval lehet csinálni? -
#472 Milyen streaming? És milyen film? Nem nyomtál mellé a topicok közt? :) -
#471 hi! Nektek nem szokott életlen lenni akkor is a kép, amikor a Streaming 100%-ot jelez? Hogy tudok filmet csinálni? -
#470 nekem is ez a véleményem -
Darkoo #469 A minap kipróbáltam a Nasa World Wind legujabb verzióját, és egyáltalán nem győzött meg engem...Egyrészt csigalassúsággal dolgozza fel a képeket,másrészt egyáltalán nem ad részletes műholdképeket Európa és a világ nagy várasiról és egyes tájairól.Usában és csak néhány nagyvárost tudtam megnézni egészen közelről..Azért csak ennyire képes a Nasa? Egyenlőre kiütéssel nyert nálam a Google Earth program! -
Darkboy #468 thx ;) -
pasquale #467 ja én má 2-3 napja asszem..
#466 QRVA JÓLOGÓ -
Darkboy #466 Aztakurva :o
Itten egy gugli linkö -
#465 Ezt láttátok már? A Katrina utáni képek. -
pasquale #464 olyan helyre közelíts ami nek jó a felbontása :P
8| -
#463 Na az nem azért van... -
szaharin #462 pff, crack nelkul probaltam ki, de nemlehet nagyon rakozeliteni semmire sem , mert akkor mar a vegen nagyon kockasodik -
Alvinka #461 Nekem mégse jó! Valaki nem tud valami olyat ami tutira jó? -
szaharin #460 az miert lehet hogy nem tudk csatlakozni a szerverhez?kh.google.com es a port vagy 80 vagy 443?valakis egitsen lecci:) -
Alvinka #459 má lezsedtem a DC-vel
-
pasquale #458 torrent.. -
Alvinka #457 Csá mindenkinek,Honnan tudom Letölteni a Google Earth Pro-t full-ba és a crackot? Köszy elöre is!!! -
#456 :D -
_Vegeta_ #455 "Szar-hegy" is van. :D Aggtelektol keletre. ;) -
#454 Nesze nektek 1 kis érdekesség. Aki nem hiszi, keresse meg maga :)
-
#453 mibe -
#452 Ebben mi a poén? -
pasquale #451 csak nincs kedvem ilyen kis szar jelszavakat keresgélni -
#450 Nem tudsz belépni?szerintem egyértelmű -
pasquale #449 akkor adj egy jelszót... -
#448 (Off)http://www.paidto.atw.hu(/Off)
Ez az én weblapom,légysz kukkantsatok be -
#447 Amilyen Neked (3.0.0395 Beta). -
Dodo55 #446 Nekem előszr valami júniusi verzió volt, azzal csak a stonehenge működött. Aztán letöltöttem a legújabbat, azzal megy mindegyik. -
#445 akinek működnek ezek a *.kml és *.kmz fileok, milyen verziója van? -
pasquale #444 nekem is -
#443 Nekem is megy mind -
#442 Detto -
GixEr #441 pasz, nalam mind jo
-
#440 Aham, köszi! A .kmz-sek bejöttek, a .kml-esekkel gondja van, ugyanaz a hibaüzenet, mint amit a többiek is írtak. -
GixEr #439 letolteskor a megnyitast valasztom es ezzel meg is nyitja a googleEarth-be, majd miutan elindult a program ra is zoomol nyomban. bekerul a baloldali TemporaryPlaces listaba, ahol ha tetszik jobbklikk es SaveToMyPlaces-el elmenthetem, hogy maskor is lassam, ha elinditom a programot es visszaterek erre a helyre. Ennyi. -
#438 Akkor ha nálad megy, légyszi írd le, mit kell csinálni pontosan! :)
Én megnyitom, nem ír ki hibát, de nem is történik semmi. Mit kéne látni? -
GixEr #437 Sziasztok!
nalam megy mind
Hogyan lehet sajat modellt belerakni? (ezeknel egyszerubbet mert igy nincs ertelme a tul sok polygon miatt)
-
#436 nekem is ezt írja.