Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baajos
Mi az a KZM fájl? Mire jó??

Pet

Hi. A béta 4-et érdemes felrakni, vagy elég a 3.0-ás is? A 4.0-nak nagyobb a gépigénye, és vannak benne akkora ujítások, hogy érdemes legyen felrakni a 3.0-a helyett?

Ati

MÜKSZIK A KZM FÁLJ!!!!!!

2006. jún. 14. 23:33 | Privát | Válasz | #867

Dubaiban szarul nyomják. Sok a lé, nem semmi... Godolom láttátok már a hétcsillagos szállodát. Nem olvastam vissza a topicot a végéig, de nem nagyon láttam ezeket a képeket.

Szal így építenek szigetet.

2006. jún. 14. 23:33 | Privát | Válasz | #867

Dubaiban szarul nyomják. Sok a lé, nem semmi... Godolom láttátok már a hétcsillagos szállodát. Nem olvastam vissza a topicot a végéig, de nem nagyon láttam ezeket a képeket.

Rip
Koordináták?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

tudjátok mit találtam meg?Nem tudom hogy titeket mennyire érdekel de nekem tetszik a West Coast Custom-ot
baajos
De sajnos játékoknál is elõfordul. De akkor is , néha, hogy ha a tálcán jobb gombot nyomok. Szoval teljesen érthetetlen számomra a jelenség.

Pet

faszé kell mindenkinek a PRO ne legyetek csorok vazze !!!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Dj Faustus
"Kérdés: a pro verziónak jobb a grafikája, mint a simának?"
Nem. A #756-os hozzászólásomban le van írva miben jobb a Pro változat.
Szvsz. a normál változat teljesen elegendõ.
http://earth.google.com/product_comparison.html - a változatok összehasonlítása

Rip
A Google Earth grafikája, hahaha, ez jó, most gondolok bele. A Google Earth grafikája maga a Föld, vagyis elég élethû 😄

(Ok, tudom mire gondoltál, de ez azért jópofa dolog 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Nem "jobb a grafikája", csak több funkciót ismer.

játékoknál nincs ilyen gond?

Sziasztok!

Segítene vki, hogy hol tudnám letölteni a pro verziót? És ha van kód hozzá, akkor az mi? 😛
Kérdés: a pro verziónak jobb a grafikája, mint a simának? (Végülis eztért kéne). Ha nem jobb, hanem csak ki van bõvítve "egyéb" funkciókkal, azt írjátok meg lécci.

Elõre is köszi!
baajos
A rendszerujrainditás pipakivétel jó ötletnek hangzott,de megnéztem és nincs elötte a pipa, ugyhogy máshol lehet a gond 😞

Pet

KM
Az. Semmi különös nincs abban.

Az a fényes izé? Mert olyannal tele van az egész föld. Elég fura...
KM
Tükrözõdõ felület...

Hali! Szerintetek ez mi lehet? képet sajnos nem tudok berakni,mert bõven több,mint 20kb.
Sanyix
Vezérlõpult/rendszer/speciális/indítás és helyreállítás beállítás és az automatikus újraindítás elõl vedd ki a pipát, így láthatod is a kékhalált miko gond van, ahol írja mi a gond, és nem indítja egybõl újra a gépet (ugyanis ms-ék így oldották meg, hogy az xp-ben ne lássunk kékhalált...).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

passatgt
Barátdtól vagy vlakitõl kérj egy tápot,próbáld meg azzal.Ha nem indul újra akkor vehetsz másikat😊

baajos
igen, az egyik játéknál is ujraindul de csak ha full screenen van

Pet

passatgt
Tép=Táp

passatgt
Játék közbe is újraindul?mer akkor lehet tép vagy hûtés probléma

baajos
Sziasztok. Lehet ,hogy nem ide kéne írnom,de talán tud valaki ötletet adni.
A GoogleEarth indításakor,ahogy elkezdek ráközeliteni a földre a számitógépem ujraindul. De ez a jelenség a a microsoftos Power point diavetitéseknél is rendre jelentkezik sajnos. Mi lehet ennek az oka, A windows melyik beállitását kell megkeresni? Régen tök jól müködött minden, de lehet hogy néhány uj program feltelepitése átállitott valamit a videokártyán? Hogyan javitsam ki ezt a problémát hogy ne kelljen ujratelepiteni a windowst, Köszi! ...

Pet

gizgancs
Sikerült ! Jobban nézki a forma, no meg egyre több város van megjelölve.Budapest úgyahogy frankó-Békéscsaba meg egy nagy maszat.Pá.

Rip
Nekem gond nélkül felmászott a 3.0-ra, nem szedtem le telepítés elõtt.

gizgancs
Szevasz! Ha a4.0-ást verziót telepítem le kell -e törölni a 3.0-at.Vagy automatice befrissíti magát?

ForRedGlory
Jó a sivatagban van homok, van mit beleönteni a tengerbe <#idiota>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory

Hogy aztán a dollárbácsiknak szállodákat építsenek. Ezt sztem leselejtezték 😄

Ez viszont impozáns:

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

pedestrian
Ha jól sejtem itt volt ma a robbanás. 47° 4'37.67"N 18° 1'5.65"E

Sanyix
Nekem se megy, régebben ment a pro, de az fél éve volt, most mindent ugyanúgy csinálok de nemmegy. Mondjuk nem nagy veszteség, mert nem volt hasznos új funkció a pro-ban.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

letöltöttem 100 verziót, crackel megm indennel, megcsináltam a readme ben irtakat de valamiért nem megy, itt van próbálkozzatok:
www.vividcinema.hu/google_eart_pro.rar
aki nek sikerül rájönni a megoldásra az pliz szóljon.
Ja ebben a pack ban több fajta verzió és crack is megtalálható.
na igen, de gondolom ez a beépitett movie maker olyan hogy elöre elkésziti az összes képet szép felbontásban, de ha csak igy simán rámegyek egy helyszinre akkor olyan gyorsan megy hogy maszatos marad a textúra
leszeded simát és a fraps et
mikor elkezdezs görgetni akkor fraps indít

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jó tudni hog ynem egyedül vgyok a problémával.
urbijoe
én is leszedtem ,de hiába csinálom meg a "crack"-elést ahogy le van irva ,ugy sem jo

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Nincs itt valakinek egy müködõ PRO verziója?
Google Earth 4.0 Beta tölthetõ:
http://dl.google.com/earth/GE4/GoogleEarthWin.exe
- Új megjelenés
- Átrendezett layerek
- Finomabb völgy/hegy kezelés
- A 3D-s épületek oldala is textúrázható
- Francia, olasz, német és spanyol fordítás
- Továbbfejlesztett GPS támogatás (csak a Plus verzióban)

További info:
http://earth.google.com/earth4.html
Valaki tud segíteni? Egy videomhoz szeretnék berakni eg yolyan animációt hogy a földrõl rámegy a kamera a házamra, és ezt a google earth al meg lehet valahogy csinálni. úgy tudom csak a próval, én le is töltöttem dc röl valami pro verziót (15,6 M😎 vagy legalábbis a file neve az. Felrakta, crack, megy minden ok. De az About nál azt irja hogy: Google Eart 3.0.XXX (beta) és a Movie Maker rész szürke.
Akkor ez mégsem a pro? vagy valahogy aktivizálni kell? Tud valaki segíteni hogy a movie maker részt hogy kelthetném életre?
sufnituning

Ez a sulim Vácon! Lehet hogy nem nagy dolog, de nekem tök jó hogy megtaláltam az iskolámat!

For sale: thedronewebshop.com

passatgt
Crackelted úgy ahogy a leírásában volt?Mert reinstallni is kell olvasd el szépen😊

Sziasztok letöltöttem a pro-t és tölt->Please enter server the google earth server you wish to use(itt a server-t lehet megadni)->login->Google earth initalization-> ERROR. Le ok-ozom és újra kiadja a server megadását. a server ez:kh.google.com(alalpból beadja) Mit csináljak?
DonPapa
no azért frissitik ám ezt is ( csak az nem publikus ) mert pl nálunk a kerületi önkormányzat megvette és rendelt hozzá havi frissitést is
igy qkkoljál le azt hogy ki mit épitett egy honap alatt , stb......

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

passatgt
1-2 perc

Dj Faustus
"Van olyan,de nem folyamatosan használják,csak akkor ha valamire kell"
Nem a mozgókép-közvetítésének képességét fírtattam, hanem a tényleg valós idejûséget. Azért van némi késés...

passatgt
Van olyan,de nem folyamatosan használják,csak akkor ha valamire kell

Sanyix
+ úgysem lenne mindíg mûhold egy adott terület közelében, szóval lennének kihagyások.

Dj Faustus
Egész földet figyelõ real-time rendszer (valódi real-time nem is lehet, hisz van némi késés a felvétel és a megjelenítés között) nincs (maximum pár darab ilyen "kémmûhold" van). Fenntartása (mármint egy ilyen rendszernek) túl költséges lenne, illetve sok mûhold kellene hozzá.

Sõt van mozgóképes is.Van ilyen, csak a NASA-nak, amit "halandó" nem használhat.Képzeld el mi lenne itt ha real-time-ban lenne, a terroristáknak jó útikönyv.Sajnos ezt soha az életbe nem fogják elérhetõvé tenni, mert ez egy óriási hadikincs.
Dj Faustus
Nincsen. A Föld ilyen színtû "kukkolása" sok mûholdat igényelne, ami sok pénzbe kerülne - ráadásul személyiségi jogok megsértését is maga után vonná - no meg felesleges is lenne.