1995
Google Earth
-
Van magyarítás ehhez a progihoz vhol? -
tegnap kipróbáltam az "add image overlay" gombot, ami azt eredményezte, hogy egy 1,5 * 2 km-es képet rakott rá a térképre, ami igen zavaró
hogy tudnám eltüntetni?
-
#1524 -
Tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni nagy méretü satelit képet?
Magassági vagy domborzati topologiai térkép is jó amit heighmap-nak lehetne használni.Lehetöleg magyarországról. -
thx -
ldavid #1550 szerintem itt találod őket
C:\Documents and Settings\NÉV\Application Data\Google\GoogleEarth -
Hi all!
Újra kell raknom a gépet, de nem szeretném, ha eltűnnének az elmentések.
hogyan tudom azokat kimenteni?? -
manyadam #1548 hurrá már látszik Sajómercse is nagyjából de jó remélem még élesebb képeketis fognak produkálni..csak így tovább Google Earth -
ldavid #1547 #1537 -
tompka #1546 Régen néztem már a fődet. A tv-ből vettem észre, hogy miskolc eléggé "jó" állapotban van :D Amúgy mikor frissült? -
hitman55 #1545 Mért van az hogyha elinditom a flight simulatrot hibaüzenettel kidob? kösz -
még csak most vetted észre?:DSA:D:AS -
tompka #1543 Bekerült Miskolc és környéke :) Végre látom Kazincbarcikát. Látom a sulit :D -
ldavid #1542 érjétek be ennyivel, New York-ban és Los Angeles-ben is vannak még elég régi képek -
Lipi1980 #1541 Hát igen! Ahogy elnézem a mi tanyánkat, azon kb. 2 éve volt ilyen a terület, azóta már akácerdők takarják az egészet :):):):)
De azért ez is több a semminél... -
Apocalipto #1540 Kár hogy 2 évvel ezelőtti képekkel frissült... -
Lipi1980 #1539 CSODA TÖRTÉNT!!!!!!
Végre látszik Kecskemét is! No nem olyan részletességgel, mint pl. Bp, de azért elfogadható!
Hiszen tudjátok?
Ki a kicsit nem becsüli....
Az simogassa :):):):) -
K Ace #1538 Az egész országban szép kis frissítések történtek. A dunántúl mellett bekerült nagyobb felbontásba az egész jászság is. -
A frissítés. -
ldavid #1536 a layers menüben pipáld ki a street view-t -
Türelem! Kis csúszások szoktak lenni... -
amugy tök fasság. google mapson még tök paca az egész környék, csak gps miatt feltettem az earthot. erre tegnap néztem, már eléggé részletes az egész megye:O -
Na, ez nagy volt Google Earth!
-
Jelen pillanatban Franciaországban is. -
Cat 02 #1531 Azok nagyrészt csak amerikai nagyvárosokban elérhetőek. -
Hello!
Még új vagyok. Felraktam a programot és nagyon tetszik. Mit ajánlotok még mellé? Milyen kiegészítőt rakjak fel? Legjobban az érdekelne ahol egy helyben állok és körbe lehet nézni az utcán.
Köszi a segítséget. :) -
Ezt műholdas képre értetted vagy milyenre?(Tapolca,Dunántúl)
-
ellington #1528 na, kb az egész dunántúl be lett fotózva, nem túl profi minőségben, legalábbis győr és tapolca, ami engem érdekelt. de ez így is nagy haladás már. -
Ah, ok, bocs, ezt nem ismertem. -
Szerinted? -
Google Earth-ben. -
Már miért ne lenne? -
Cat 02 #1523 Van egy elterjedt játék, mikor GPS el dobozokat kell keresni, azok mintha fent lennének. -
Lipi1980 #1522 Kissé irónikusan akartam írni, de nincs, bár tényleg jó ötletnek tartanám... -
Engem is. -
Miért, ahhoz van? :)
Az is érdekelne. :) -
Lipi1980 #1519 Ilyen kiegészítőről még nem hallottam, bár jó lenne...
Esetleg túraútvonalak? -
Hahó!
Pár napja használom a programot.
Kérdés: nem lehet letölteni hozzá valami cuccot, ami mutatja, hogy Magyarországon hol vannak bicikli utak?
Köszi!
Catti -
Szerinted?
-
Lipi1980 #1516 Mert mire körbeér az a nyomorult műhód - és lefényképezi a környéket - az sem két nap...