Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
116(kis o felül)02'40.78"W. Nem tudom neked ezek közül melyik kell.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
nem ide
SORRY
\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"
\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"
Érdekes, hogy téli a felévtel...
a legfrissebb mindig az amit a hivatalos oldalról le lehet tölteni (jelenleg 4.3)
_________
egyszer remélem meg lehet majd nézni az északi és déli srakokat is
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ongán még nem jártam, csak ott van pár ismerõs.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ráadásul ezek eléggé új képek, mert rajta van a tesco, az új strand, sõt polgáron az új utak is:CC
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Folyamatosan töltik fel a nagyobb felbontású képeket, de amíg az nincs meg a kérdéses területrõl, addig az alacsonyabb felbontásúval kell beérni.
Nincs mit tenni, ki kell várni (a fizetõssel sem lesz élesebb, és más mód sincs rá, ezek a képek a google szerverén vannak tárolva, és csak akkor lesz élesebb, ha oda is élesebb kerül.)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Úgyhogy ahogy õk is mondják: várj :)
Kérdés:
Hogyan tudom lementeni az általam készített 200-300 bejegyzést a My Places helyzõl (gondolom kmz kiterjesztésben), hogy egy havernak a gépére fel tudjam tenni???
KM: <#idiota>#idiota>
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
www.forma-1.mlap.hu
Azon meg hogy MO egyes részei miért nincsenek jobban kirészletezve, azon meg csak bosszankodom...