Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Hát õ....: 37(van egy kis o felül)10'38.06" N. A másik:
116(kis o felül)02'40.78"W. Nem tudom neked ezek közül melyik kell.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Humesz
Nyomsz egy koordinátát? Köszi!
KM
Hát hogyne...

mama2
Van egy atombomba kráter a sivatagban. Nem sokkal mellette ott van az 51-es körzet. Hmmm... Furcsa:). Mi van, ha az az atomboba kráter, nem kráter, hanem egy UFO ott zuhant le? Mert azt is megfigyeltem, hogy onnan vezet egy út, az 51-es körzethez:D. Durva...

dudu92
hupsz bocs
nem ide
SORRY

\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"

dudu92
Új Contest

Windows alapháttérképet kicsit át szerkeszteni(azt a dombosat)persze ha még nem volt ilyen

\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"

Ott van az, csak keresni kell... Én megtaláltam, pedig nem sûrûn járok Debrecenben...

Érdekes, hogy téli a felévtel...
mama2
A felvételek. Köszi:).

a program vagy a felvételek?
a legfrissebb mindig az amit a hivatalos oldalról le lehet tölteni (jelenleg 4.3)
_________
egyszer remélem meg lehet majd nézni az északi és déli srakokat is
KM
mama2
Milyen gyakran frissül? És melyik a legújabb verziója?

KM
Örüljünk, hogy frissült a szelvény...

Végre Debrecen is elég jól látható... az északi része, a Nagyerdõ még a régi, rossz felbontásban van, de a központ és a déli része már nagyon jó... csak egy dolgon lepõdtem meg... hogy a Nagytemplomot lefelejtették róla... XD a város jelképét... na mindegy, majd remélem rajta lesz az is.
KM
Szerinted?

Hát tekintve hogy az egész földet fotózzák, nem olyan egyszerû dolog az...
Sland
pesten a 4. kerület és környéke kb 8éves kép... Mi a picsáért nem frissítik?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

akyyy
házakat felismerni rajta. ha ott laknék, akkor megtalálnám a házunkat. vagy ahol jártom ott pl (polgáron a strand, tiszaujba a strand, illetve buszvég, meg az a nagy tvk-s kémény:D kicsit elég furcsa szögbe van:D

ongán még nem jártam, csak ott van pár ismerõs.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Rip
Gondolom ahhoz képest, hogy milyen volt elõtte...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Humesz
Hát én megnéztem, de neked ez elég szép??? :) Nézd már meg Pestet akkor!
akyyy
nah már tiszaujváros is benne van elég zsépen, polgár is melette, sõt, miskolc mellet onga is(!), de miskolc, barcika, az NEM:(

ráadásul ezek eléggé új képek, mert rajta van a tesco, az új strand, sõt polgáron az új utak is:CC

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Rip
Nem program hatása.
Folyamatosan töltik fel a nagyobb felbontású képeket, de amíg az nincs meg a kérdéses területrõl, addig az alacsonyabb felbontásúval kell beérni.
Nincs mit tenni, ki kell várni (a fizetõssel sem lesz élesebb, és más mód sincs rá, ezek a képek a google szerverén vannak tárolva, és csak akkor lesz élesebb, ha oda is élesebb kerül.)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Amerikai nagyvárosokat nézd meg. Mo és sok ország nincs rendesen "lefotózva".

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bujty
Heló ,sok képet láttam már ami nagyon éles és élethû,de nekem elég gyenge képeket ad.EZ az élesség valami programnak a hatása?És ha igen honnan tudom letölteni?

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Huh..akkor ok :) ez még az elsõ képfeltöltésem, szal ezért kérdeztem inkább... de akkor megnyugodtam! :D
Rip
Abba azért gondolj bele, hogy az egész világról küldenek be nekik képeket, gondolom naponta ki tudja, hány ezret!
Úgyhogy ahogy õk is mondják: várj :)

Hellosztok! ÉN már vagy 2-3 hete tettem be képeket a panoramio.com oldalról, és meg is határoztam a helyet a térképen, de azóta sem teszi ki a Google Earthon a képeket. Azt írja: várjak... :P de meddig kell várni???
Tényleg nagyon jó, csak még szokatlan a kezelése (forgatás, közelítés, stb.)

Kérdés:
Hogyan tudom lementeni az általam készített 200-300 bejegyzést a My Places helyzõl (gondolom kmz kiterjesztésben), hogy egy havernak a gépére fel tudjam tenni???
Látványos újdonságok a Google Earthben:Link.

Sziasztok! A Bolygonk.hu oldalon már utcaképeket is fel lehet tenni. :))
passatgt
igen

Tul képpen hogy mûködik ez az egész? Van egy központi szerver ahonnan a Google Earth mint egy kliens, letölti a képeket?
Végre Szeged is nagyobb felbontásban.
Humesz
<#taps>
zvaragabor
Humesz: Akkor nem jellegzetes, csak per pill nem találtam jobb szót rá. Annyiban "jellegzetes", hogy ha látom, akkor azonnal fölismerem, hogy ez Los Angeles-ben van.

KM: <#idiota>

Chaos Anno Domini

A filmekben ezek robbanak fel xD
KM
Más megkereste helyetted...<#rolleyes>

Humesz
Mi ebben a jellegzetes?
zvaragabor
KM nekem nem:P
ldavid köszi

Chaos Anno Domini

34°3'5.11"N, 118°15'15.69"W
KM
Tartott vagy 10 másodpercig mire megtaláltam...

Humesz
<#conf>
zvaragabor
Üdv. Los Angeles jellegzetes felhõkarcolói merre vannak pontosan? :)

Chaos Anno Domini

Lukacsmacska
egy kis segítségre lenne szükségem: egy olyan gépen akarom használi a programot, amin nincs net. miután feltelepítettem, valahogy át tudom másolni a már lementett lemezeket? vagy csatlakoztassam a netre, és nézzem meg azokat a helyeket amit majd offline is használni akarok? illetve úgy mûködnek a panoraminos képek?

www.forma-1.mlap.hu

KM
Oksa.<#vigyor2>

Isten ments, hogy ledegradáljam! Nekem ez a kedvenc progim, és a kedvenc helyek között van vagy 200-300 elmentett helyem! Egyenesen imádom...
Azon meg hogy MO egyes részei miért nincsenek jobban kirészletezve, azon meg csak bosszankodom...
Akkor rosszul tudom :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

KM
KM
Már miért ne lenne?
Ja, és miért lenne titkos?

Hát, telekosztás gázos, ha jól tudom még mai mûszerekkel se tudják pontosan meghatározni a telek méretét, meg ehhez a Google-nek elkéne mennie minden ország földhivatalába mennie és megkérni õket h adjanak ki titkos adatokat :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;