13
Mailbox e-mail olvasas NOKIA3650-en
  • cyrus #13
    pannonpop3nál nemkell külön pop3 progi, minek.

    beállitod az adatokat, elmented, aztán bármikor előhívod a mywap menüből. ennyi.
  • Extraboy
    #12
    Ahh megoldodott kozben, pannon POP3-as szolgaltatasaval! Koszi nektek az ossz helpet, megmajd szerzek a telomra egy pop3 kliens progit, es meg 1xubb lesz, de ha nagyon muszaj akkor igyis jo!
    Koszi mindent meg1x all :)
  • MrTressy
    #11
    Ja az még lemaradt hogy átirányitod a mailboxos cimed a mobilpostásra és igy megfogsz kapni minden levelet.Pannon pop3mas se rossz megoldás de ott mindig irni kell pl a jelszót meg ha mailt akarsz irni csak 800 karaktert enged mig a beépitett mail kliensnél se jelszó se semmi limit csak gyözd akkuval
  • MrTressy
    #10
    400as wappal és a telcsi mail kliensét csak 1 féleképpen lehet használni,mégpedig reggelsz egy mailt a www.mobilposta.hu -n. inms: pop3.pannongsm.hu outms: smtp.pannongsm.hu és müködni fog.Én is igy használom egy sx1el.Ha küldesz gy csatolt fileos levelet akkor az is elmegy gond nélkül.Oda vissza is müxik a dolog ha nincsen semmi kommunikációs cuccod (kábel,ir stb) a telóhoz akkor a csatolmányt fel tudod installálni
  • Extraboy
    #9
    Ertem akkor nalam lesz gond, koszi, mert igy legalabb tudom, hogy varialni kell picit talan acces pointal vagy iesmi :] azert meg probalkozok :)
  • Taranov
    #8
    Két lehetőség van.
    Az egyik, hogy felmész a PannonW@P-ra, és ott megkeresed a PannonPOP3 szolgáltatást. Ezzel meg tudod nézni a leveleidet, és írni is tudsz.
    A másik, hogy egy levelezőklienset szerzel a telefonra, lehetséges, hogy az is jó, ami neked van.
    Ennél talán próbáld meg a securityt kikapcsolni, ha úgysem jó, akkor nem fog működni.
  • akyyy
    #7
    általánydijasa van
  • greco
    #6
    De létezik.Én próbáltam és nekem működik.
  • Extraboy
    #5
    wap.mailbox.hu-ra azt irja nem letezik :(
  • akyyy
    #4
    pannon gsmes vagy ahogy látom, előfizetsz az általánydíjas pannonwapra, és ott olcsón meg tudod nézni sok emailszolgáltató fiókját. freemail benne van, mailbox nemtom de tán az is. ha mégse, akkor mailboxon átírányítasz egy freemailra. meg van lehetőség hogy nem tudsz visszaírni, de hát próbáld ki.
  • ngcsnet
    #3
    a bátyám írt erre egy programot...hogy az emailt átküldi a telefonra. nem tudom hogy most erről van-e szó.
  • greco
    #2
    Semmi ilyen beállítás nem kell.Csak a wap-on beírod címnek a wap.mailbox.hu-t.Majd a felhasználónevet és a jelszót.Ennyi.
  • Extraboy
    #1
    Hali all!
    Pls segitsetek! Nemsokara megyek taborba es a lenyeg az lenne, hogy van egy NOKIA 3650-es telefonom es egy mailbox.hu-nal elhelyezett E-mailom. Szeretnem a telefonon vagy WAP, vagy barmi mas erre a telefonra irt program segitsegevel megnezni az e-mail uzeneteimet!
    Valaki tudna segiteni, hogy ez hogyan lehetseges? Van egy alap progi amin beallitottam elmeletileg mindent ami szugseges lenne ehez, de hiaba kattintok arra hogy toltse le a mailokat, nem igazan akarja megtenni :(
    Amiket beirtam adatnak (hatha segit):
    Access point: pannonW@P Data
    my e-mail addr: [email protected]
    outgoing mail server (elmeletileg smtp - ezt nem ad a mailbox, de ugytudom uzenetek fogadasahoz nem szugseges): semmi
    user + pass beallitva
    incoming mail server: pop3.mailbox.hu
    mailbox type: POP3
    security: on

    Elore is koszi a helpet!