14
  • RpPRO
    En 5.nek a 3dfx-et kivanom.
  • dez
    Hát kívánni mindenki ezt kívánná... (Na jó, kivéve az elvakultabb fanok.)
  • ZaJanga
    én azt kívánnám, hogy legyen 4 erős fejlesztő gyártó!
    S3 - XGI - ATI - nVidia és akkor mi járnánk a legjobban a felhasználók mert az árak lent lennének és brutál kareszok lennének a vásárlók kegyeiért!
  • BiroAndras
    Én pont mostanában terveztem új kareszt venni, úgyhogy rosszul esik a csúszás.
  • arty
    egen, csak mára ott tartunk, h a piac nem tart el 3-4 gyártot ... annyira sokba kerül a fejlesztés, h harmad negyed piacért már nem érné meg :(

sztem.
  • Csudri #9
    Most pukkant ki az Ati több éve létező lufija! Ugyanis a 9500/9700-es széria óta, csak foltozgatás ment, nem volt igazi architektúrális váltás. Nem véletlen, hogy eddig vártak a Dx9c bevezetésével, stb.

Eddig csak csiszolgatták a GPU-jikat: R300>>>R350>>>R360>>>R420

Most, hogy ténylegesen egy új chipet kell csinálniuk, egyből előjöttek a gondok, amik az nV-t is súlytották anno.

Nem flémelni akartam, csak megjegyeztem egy két dolgot. Egyébként amint lentebb is leírta valaki, azt kívánom, hogy 50-50%-ban osszák meg a piacot, de még jobb lenne, ha inkább 3-4 gyártó lenne, nem csak 2.
  • K.András
    Gyerekek ez mindig igy lesz, ez a verseny!
    Hol ennek lesz jobb kártyája hol annak, 1.5-2 év mulva megint ati lesz jobb, lehet még annyit sem kell várni, aztán majd fordul megint :P
  • Cobra.
    Annyi szerencséje van az ATI-nak, hogy nyáron nem vesznek annyian videókártyát és ha szeptember elejére sikerül a boltokba eljuttatni az első példányokat, akkor minimális lesz a bukás (már ha sikerül jobb kártyát csinálniuk, mint a 7800, ami nagyon úgy tűnik, hogy igen jól sikerült)
  • Zsoldos
    Hat mikor ment az nvidia reklamkampany a gf fx-ek miatt (9700pro -nal masfel-ket szeres teljesitmeny csikok, stb), eleg sokan nem vettek emiatt 9700pro-t. Aztan kijott az fx, a vegeredmenyt mindenki tudja :) Bar az ati szolidabban kampanyol, igy az nv-nek garantalhato a jo sok eladas, de most meg is erdemlik.

Ez mindenkepp szivas az atinak, hogy kesnek, pont abba a hibaba estek, amibe korabban nvidia, es az nv pedig pont ebbol a hibajabol tanult.

(ez a hiba a gyartastechnologia korai valtasa, mostanaban mindenki belebukott)
  • arty
    azt kivánom nekik, legyen 50-50% a piaci részesedés minden szegmensben!!! :D

hajrá ati, hajrá nvidia! legyen óriási kereslet a kártyák iránt, s zuhanjanak az árak ... :)
  • HuAn82
    Ezt inkább focinál...bár ott se.
  • Pharaoh
    Nem kell, kiabálni, azt meg nem értem, hogy az miér lenne jó, ha megszünne a piaci verseny.
  • Hege15
    HAJRÁ ATI CSINÁLJÁTOK KI AZ NVIDIA-T
    EGYÉBKÉNT EZ A "CSÚSZÁS" ELÉGGÉ ÉRTHETŐ HISZ MOST MÁSZTAK LE A POLCOKRÓL AZ NVIDIA-S VIDEOKÁRTYÁK.
    De nézzük más szemmel az egészet: nem mindenki vette még meg az új videokártyáját és azon gondolkodik hogy most megvegye a geforce-t vagy várja az ATI-t szerintem az ATI-nak nagyon nagyon sietnie kéne mert ez a mostani csúszás nem azon mulik hogy nem jó a kártya csak be vannak szarva a geforce kártyák miatt pedig szerintem épp ellenkezőleg kéne tenniük hisz ha késöbb hozzák ki nem lesz nagyobb a lové hisz aki megvette a geforce videokártyát nem fog 3 hónap mulva újjat venni.
  • janos666 #1
    Én csak azért sajnálom, mert így a Lost Coast nevű Half-Life 2-es HDR techdemo is csúszik.