18
-
#18 Nem is tűnik kapafogúnak, csak úgy mosojok, hogy látszanak a fogai. Legalábbis ekkor képen én így látom. De valóban nem a legszebb. -
#17 Azért ez nem teljesen így van. -
Mice #16 nem tűnt még fel, hogy itt senki sem szokott hozzászólni az ilyen tipusú cikkekhez? ha a cikkíró nem rakott volna oda egy ilyen képet alul a hozzászólások száma 90%-al csökkenne... -
#15 Ne sajnáld. A japánok buknak a kapafogra. Az idolok között nagyon sok a kapafogú csaj és baromi jól keresnek. -
LowEnd #14 Lehet hogy hülye vok, de nem értem 100MHz-en hogy továbbítanak 1 Gb/s-et?????
Amplitudómodulált a jel? -
#13 Már azt hittem leaasan beérjük a világot, erre mikor nálunk kiépítik a 3G-t, máshol már a 4G lesz. -
Dinosaur #12 A jobboldali kapafogút azt honnan szedték össze? Melyik sushi-bárból?
Na jól van, inkább sajnálom őt... -
onimusha #11 nemtom, sztem hagyjuk a francba a 3g-t, már mindenhol van japcsiknál már 2001 óta, itthon meg most építik ki a hálózatot és a fővárost is képtelenek lefedni, mellesleg akar egyáltalán videotelefonálni bárki is egy vagyonért? arról nem is beszélve, hogy a telcsit 1m-rel magad előtt tartva headset-el beszélsz -
bandia #10 A baloldali lány sztem is Csodaszép... -
Ecology #9 Ja a baloldalit azt megraknám rendesen!! Legalább 4G-vel.... -
Ronny #8 azért a baloldali néni elég cuki:) -
Ronny #7 hogfy jön ide wimax?:D -
Caro #6 Miért nem jó a WiMax? -
snorbi #5 Az egyik 3, a másik 4G... -
snorbi #4 Ja... Furák ezek a "japók" :) -
Roli #3 2010-re akarják bevezetni. Akkor előrébb járunk, mint a világ. hehehe -
FTeR #2 nálunk most tesztelgetik a 3G-t, talán köv. év elejére lesz belőle valami. -
Alfa Of NS #1 Hat ezek a lanyok lehetnenek szebbek...