Adatátviteli sebességrekordot ért el a DoCoMo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tûnik kapafogúnak, csak úgy mosojok, hogy látszanak a fogai. Legalábbis ekkor képen én így látom. De valóban nem a legszebb.
nem tûnt még fel, hogy itt senki sem szokott hozzászólni az ilyen tipusú cikkekhez? ha a cikkíró nem rakott volna oda egy ilyen képet alul a hozzászólások száma 90%-al csökkenne...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Ne sajnáld. A japánok buknak a kapafogra. Az idolok között nagyon sok a kapafogú csaj és baromi jól keresnek.
Lehet hogy hülye vok, de nem értem 100MHz-en hogy továbbítanak 1 Gb/s-et????? <#help>#help>
Amplitudómodulált a jel? <#confused>#confused>
Amplitudómodulált a jel? <#confused>#confused>
Már azt hittem leaasan beérjük a világot, erre mikor nálunk kiépítik a 3G-t, máshol már a 4G lesz.
A jobboldali kapafogút azt honnan szedték össze? Melyik sushi-bárból?<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2>
Na jól van, inkább sajnálom õt...
Na jól van, inkább sajnálom õt...
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
nemtom, sztem hagyjuk a francba a 3g-t, már mindenhol van japcsiknál már 2001 óta, itthon meg most építik ki a hálózatot és a fõvárost is képtelenek lefedni, mellesleg akar egyáltalán videotelefonálni bárki is egy vagyonért? arról nem is beszélve, hogy a telcsit 1m-rel magad elõtt tartva headset-el beszélsz <#buck>#buck>
xbox360+komputer
A baloldali lány sztem is Csodaszép...
Ja a baloldalit azt megraknám rendesen!! Legalább 4G-vel....
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
azért a baloldali néni elég cuki😊
hogfy jön ide wimax?😄
Miért nem jó a WiMax?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Az egyik 3, a másik 4G...
Ja... Furák ezek a "japók" 😊
2010-re akarják bevezetni. Akkor elõrébb járunk, mint a világ. hehehe
nálunk most tesztelgetik a 3G-t, talán köv. év elejére lesz belõle valami.
Hat ezek a lanyok lehetnenek szebbek... <#shakehead>#shakehead>