243
Fantastic 4
-
Jhon Balu #43 sziasztok én most raktam fel a gamét.nekem nagyon bejön... -
#42 nr ennyi szép után leszedem csak egy távoli összehasonlitás képpen Spiderman 2 nagyon jóvolt ez annál szebb jobb?:D igen vagy nem csak ennyit irjatokD: -
abonyitomz #41 nem rossz , sőt -
Since #40 Sin Citys játék kellene ;-) Kicsit dúrva lenne :) -
#39 Ajánlom ezt az oldalt, ahol képregények vannak. F4 is... -
#38 Najó de ez megint csak más, mivel anélkül is tudhat valaki jáccani hogy ismerné a multját a játéknak(pl Freedom Force). A legtöbb játék elején, introjában ugyis kiderül hogy miről is lesz valójában szó -
#37 Értem ,de mégis jobb ha az ember konyít valamit ahhoz amivel játszik vagy amit néz én pl kedvelem a háborús időket meg rajongok a fegyverekért én meg ezért játszom Battlefield 2-őt meg CS-t. -
#36 A constantine-n kivül mind a kettőt láttam (a Constantine mire eljutott odáig hogy elkezdjem letölteni, elment a kedvem tőle :) ).
Egyébként nem néztem háborús könyveket, ujságokat, mégis jáccok a Battlefield 2vel :) (remélem érted mire gondolok) -
#35 Értelmesen írok csak elírtam, amúgy meg le lehet tölteni akármilyen képregényt (DC++) de csak ha tudsz angolul.
Ezek szerint nem sokat mondott neked az X-men, Constantine, Sin City stb. filmek.
-
#34 Miért kéne numerikus billenytűkön nyomni? :)
Át kell állítani oszt csók :) -
#33 Váá bazz itt szívtam most énis :)
nah az a lényeg hogy a gumiemberkével nyomd meg a védekezés + cosmic gombot, és vált át a csajra. Meglátod mi lesz az eredménye :) -
#32 he?
Legalább értelmesen írj, a válasz gombot meg használd, nem dísznek van...
Egyébként meg nem mindenkinek van ideje képregényeket olvasni, főleg olyanokat amik itthon sztem eléggé nehezen beszerezhetőek. -
#31 jóvan akkor sírjál pedig jók a képregények nem dedósak csak akkor nem nézi őket semmibe... -
#30 Nézd meg a képet!Olyan keze van a csajnak mintha konyhai kesztyű lenne rajta azért kérdeztem,hogy mutáns!
Elég gyatra a kezek kidolgozása... -
#29 Megyek és sírok a tükörnél hogy nem olvastam el
Jessica keze miért olyan amúgy? -
#28 Úristen látszik, hogy nem olvastátok a képregényt nem mutánsok csak felmentek az űrbe egy másik bolygóra ott lezuhantak és átalakult mindegyikük szuper képességeik lettek emmyi.
Reed Richard - Mr. Fantastic (ő a gumiember)
Susan Storm - Invisible Woman (láthatalan meg képes búrát képezni stb.)
Johnny Storm - Human Torch (ő a tűzember)
Ben Grimm - The Thing (ő a kőember erős mint hulk) -
#27 2,51 GB
-
#26 honnan lehetne ezt leszedni meg tudná mondani vki h hány megás a progi? -
tiroxine #25 Segítenek is, és lehet ketten coop módban menni, de ezt még nem próbáltam. -
#24 jessica mutáns?
Milyen keze van?
Úristen 2005-öt írunk! -
#23 A játékban tudom,hogy vannaktársaid de segítenek is?
Lehet 2-en játszani? -
tiroxine #22 Jessica a kedvedért:
további képek:
kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép
kép -
tiroxine #21 Ja, jól van, csak ugyanazt a nehézségi fokozatot kell választani, mint az elején. -
tiroxine #20 Minden rész után elmentettem a játékot, visszatöltöttem, és a legelejétől kezdte.
Másnál is ez van? -
#19 Leírná vki, hogy milyen stílusú a game? FPS, TPS, RPG, stb...
Netán olyasmi, mint a Freedom Force? -
#18 pár képet betudnál rakni? -
#17 na kipróbáltam elejéről pár percet,a gumi kezű haverral:
őrülten jó,isten kombókat tud nyomni,kicsit zavar mondjuk,hogy numerikus billentyűkön kell nyomni,de egérrel irányítás teljesen jó,ez isten ilyen comic stylban,én ajánlom,remélem végefelé sem lesz majd uncsi -
#16 akinek megvan a gém, nyomhatna pár shotot belőle -
tiroxine #15 Na erre én is kíváncsi lennék. -
abonyitomz #14 akciójáték hősökkel :) /semmi köze a freedom fightershez/ -
#13 miez a gém? valami bővebb -
#12 Amikor a Ivisible Womannel először megyünk és összefutunk Mr Fantasticcel ott hogyan lehet átjutni azon az erőtéren? Valami olyasmit ír hogy legyen a közelben Invisible Woman és Mr. F -el nyomni kell a cosmic gombot + a védekezést...de nem történik semmi.... -
#11 Jessica Albát jól megcsinálták benne? :D Csak akkor töltöm le ha igen... -
#10 de arról is írhatnál hogy mi a lényeg pl a játékban, milyen körítés, mit kell csinálni.. :) -
abonyitomz #9 Értékelésem (csakis a saját véleményem):
Grafika: 90% ( nagy felbontásban , dinamikus árnyékokkal ill. élsimítással szép!)
Irányíthatóság: 89% ( minden kézre esik , még egérrel is forgatható)
Hangok/Zene: 100% ( zene , hangok , minden a helyén van )
Játékélmény: 95% ( van minden ami az élvezethez kell , űrben repkedés, harc , hackelés , minden egyéb más amit csak el lehet képzelni)
Pozitívum:
-CDn található bónuszok : Ultimate Spiderman trailere! , Fantastic 4 képregények , hősökhöz zene , hősök bio-ja , egyéb...
-Eddigi képregény átiratokkal szemben ez a legjobb ,
- Csata közben együtt harcolunk a társainkkal és válthatunk is közöttük...
- Interaktív játéktér! TÖRHETÜNK MINDENT
-Különböző játékmódok
-sok más...
Negatívum:
- nem nagyon van , talán a konzolos beütés és el-el tünnek a tereptárgyak ha összetörtük
Végső: 93%
---> Egyből a favoritom lett , pár napig hanyagolni fogom a GTA:SAt és a Battlefield 2t ez miatt....
Aki tudja szedje le.
-
abonyitomz #8 Fantastic 4(TM) Minimum System Requirements:
- 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX(R) 9.0c-compliant 32 MB video card and drivers*
- Microsoft(R) Windows(R) 98/ME/2000/XP
- Pentium(R) III 800MHz or Athlon(TM) 800MHz or higher processor
- 256 MB of RAM
- 3500 MB of uncompressed hard disk space (plus 400 MB for the Windows(R) swap file)
- A 100% Windows(R) 98/ME/2000/XP - compatible computer system including:
- DirectX(R) 9.0c (Included)
- 100% DirectX(R) 9.0c-compliant true 16-bit sound card and drivers
- 100% Windows(R) 98/ME/2000/XP - compatible mouse, keyboard and drivers
- 100% Windows(R) 98/ME/2000/XP - compatible quad speed CD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers
*Supported Chipsets for Windows 98/ME/2000/XP
All NVIDIA(R) GeForce2(TM) and better chipsets
All ATI(R) Radeon 7200(TM) and better chipsets
*Important Note: Some 3D accelerator cards with the chipsets listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Fantastic 4(TM). Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX 9.0c compatibility. -
#7 Remélem jó lesz!
Szeretem az ilyen tipusú gamékat -
#6 Ez olyan kb mint a Freedom_Force_vs_the_Third_Reich, csak más graffal? -
#5 Ez megint milyen jo jatek lesz! Menyel elore fiu oszt mindent ami mozog tudod! -
abonyitomz #4 <reggelre lejön , majd irok véleményt róla>