Fantastic Four

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok kedvem támadt játszani vele ezért leszedtem,de a második pályánál ahol Reeddel kell menni a kórházban,kimegyek a szobából és a folyosón ahol jönniük kellene robotoknak,nem jönnek.nem tudok semmit se csinálni.Ötletek??vagy egy mentés valakinek ez után?Remélem valaki nézi még ezt a topicot.

váltasz Reedre, lenyomod a cosmic gombot meg reed váltógombját, így Reed pajzsot kap és át tudsz menni. ha olvasnád a végigjátszást (itt) akkor nem kéne ilyen egyszerû dolgokat kérdezni fõleg mivel ki is írja

ja a panel megvan de hogy lehet átjutni a lézerrácson
???
Amikor baz elején találkozunk read del Amikor legyúrtuk a robotokat akkor ha sueval vagyunk mit kell csinálnunk a panellel
??
azért ez a játék valóságosabb lett volna, ha az elsõ három támadást, amit cosmiccal csinálsz, is meg kell szerezni, csak hamar, gyorsan egymás után, akár egyszerre. elég valótlan, hogy Reed megnyúlva felkel, és máris ööszötönösen kalapácsba formálja kezeit és elkezd forogni...

ja

CD? Te PC-n tolod?

azt nem tudja vki, hogy amik a cd-n vannak karakter számok, honnan lehet letölteni? az error operation megvan de a többit nem adták ki lemezen

na megvan

áá nemlesz jó, sok helyet foglal a videó meg ugrál a kép. de ha vki tudná, hogy a latveria 2 pályán amikor a lézer számítógépét felrobbantom, mit kell csinálni 20 mp alatt?

Ezek után lehet újra elõveszem 😊

készítek egy videósorozatot, is csak úgy unalmamban😊 az talán jobb is lesz mint a végigjátszás

itt a végigjátszás, szerintem elég sok idõt öltem bele, szóval légyszíves hastnáljátok egészséggel, ha szükség van rá😊

én is ez engem is izgat. egy éves késéssel bár, (kölcsön volt adva a gmae, és most meg untam és újra le szedtem), de folytattam a Vaulttól a végigjátszást, még az utolsó két fejezetet megcsinálom, és közbe megírom, aztán megy fel a netre

zoliii
Mikor fog ki jönni a Fantastic Four 2 Pc-re mert én csak Ps2 láttam

majd lesz vmikor a chapsy.uw.hun magyar végigjáccás mindennel, írom, most a Vaultnál tartok

ok. lehet, hogy az egérrel van a gond, elem, vagy billentyûzetet könnyebb lenne nyomogatni

Én nem tok mit javasolni légy rafinállt és ne hagydd hogy megöljenek.

lécci vki segítsen már!

vki help! a Doom 1-en, amikor belemegyek abba a turret-be, van egy jó taktika, hard-on mindig kinyírnak! help!

na, egyre jobban teccik. 4-edjére jáccom, már Hardon, 3 rész, és Latveria 2!

ez az! márcsak a Space és a Doom kell, és Mediumon is kész a game!

na, kész a Pokol. nagyon király volt. már az elsõ 4 rész kész van Mediumon, minden Secret, minden bónusz. egyre jobban tetszik a game

megoldódott a gond, de van másik. azt a Seal Guardian-t vag mit hogy a fenébe kell kinyírni?

Dr. Doom pt. 2: 3 perc 6 másodperc, egyszer sem rontottam el!

Meglett a secret, az átváltozás után ütöttem, semmit nem csinált neki, de egyszer csak ott lett az utca közepén. márcsak az ûrben kellenek a bónuszküldetések, és Easy-n fullos a game

vki help! a Hell 1 pályán, ahol Sue-val kell menni, (tök jól néz ki) az eleje fele, amikor leszakad az út, mit kell csinálni? egy kör részen vagyok, van valami vörös szemû koponya is!

nem értem a játékot. már megvan mind a négy videó Stan Lee-vel, de a Doom 1-en meg a Doom 3-an azt írja, kaptam vidot- de sehol se találom.kaptam egy pokol pályát, 1 secret hiányzik a játékba, mégis megadta! érti ezt vki. az utolsó pályához még hozz se kezdtem!

ok, kösz. olvastam angol végigjátszást, azt írja, az átváltozás után lesz valahol, de nem láttam sehol. mind1, próbálkozom. biztos olyan lesz mint Diablo-nál. köszi!

Nemtom pontosan hogyan kell feloldani vhogy ütöd Doom-ot és egyzsercsak a pálya egyik sarkában ott lesz a secret.

amúgy tök jó, eddig megvan minden f4, a Space kivételével a bónusz küldetések is. kafa játék, harmadjára nyomom, de most elõször megyek a 100%-ra, de én amúgyis mindent mecsinálok 100%-ra, akármivel jáccok

Lacc, te biztos tudod, az utolsó pályán hol van az f4 secret? az az egy secret van, amit nem tudok, a részre meg nem akarok visszamenni, úgyhogy el se kezdem, amíg nem tom. lécci segítesz?

kösz, épp most csináltam meg Easy-n fullosra, eddig minden fullos Easy, az elsõ két rész Mediumon is. egyszer régen megcsináltam Brooklyn-t Hardon meg Easy-n, de a Medium-ot nem adta meg. miért? ha Hardon megtudom, Mediumon is, csak untatom magam

asszem a Vault után van benne két pályából áll az egész de nem rossz rész. el kell menni vmi másik dimenzióba.

Ja sikerült úgy megcsinálnom de már vagy 3-szor végigjátszottam az egészet mert idõközben töröltem is a gamet atzán megen felraktam és egyre profibbb vok benne
<#vigyor>

melyik részbe van Annihilus?

amit mondtam támadás azért jó mert könnyebb eltalálni ahol kell. bocs ha nem mondtam, a hátán van egy pajzsféleség,olyasmi, ami a falon van. azt a tányért kell ütni a hátán

most csináltam meg a Vaultot, de csak a harmadik pálya lett fullos. Lacc, te megtudtad úgy csinálni, hogy egyszerre lett meg az f4 secret is meg a bónusz küldetés?a combókkal vagyok kicsit leakadva, de már megyeget

Ütöm én, de mindig hamarabb kinyír <#idiota>

köszi Lacc

Én is csak ezt tom mondnai mint C7, üsdd amíg ki nem fekszik ez a legjobb taktika. És vállj láthatatlanná akko nem csap meg.

Hát legjobb tudomásom szerint nem lehet onnan folytatni ahol abba hagytad a gamet minden részt újra kell kezdeni ha kilépsz és vissza. de lehet tévedek eddig még nem jöttem rá ha lehetséges a különbözõ pályák egyes részeire lépni.

az a Tikal 3, nem. ott a legjobb a cosmic + amivel emelsz, vagy az ugrásból cosmic támadás. ezt vagy háromszor négyszer kell csinálni, és a falon mindig verni. max. 4 forduló és kész

"Én most a csajjal akadtam el, egy nagy szörnyet kell kinyirni. A hátát kell ütni, verni, amikor összeesik a falon egy ugyanolyan "jelet" kell szétverni. De akárhányszor csinálom, nem akar megpusztulni. Hogyan tovább?"

Mindez egy gödörben van.

vki segítsen! ha megcsinálok egy részt, hogy lehet, hogy ne kelljen újra az egészet, csak mondjuk az utolsó pályát csinálni? ahányszor leülök Diablo-t megcsinálni, annyiszor kell az egész Tikal-t, ha egyszer nem sikerül az F4 secret, akkor tesóm kéri a gépet, 1 óra múlva meg az egész elõrõl. HELP!!!

nem kell mentéss, majd megcsinálom én, köszi

Nem csak cheat-el lehet megszerezni ki kell gyûjteni vagy a forgó f4 jeleket vagy a pályákat végig vinni minde nehézségi szitnen és teljesíteni minden feladatot. Nem tom ezek közül melyiket kell hozzá megcsinálni, rég játszottam vele sajna nem emlékszem de max küldök mentést ha megtalálom.

én végigvittem Easy-n, az elsõ két részt fullosan, a Vaultnál abbahagytam mert már vagy negyedjérenyomtam. Lacc16, a Hell bónuszpályát tényleg csak cheat-el lehet megszerezni? - mert az angol végigjátszásom azt írja

Jó gém, néha szoktam, de elakadtam.
(lásd lejjebb)

gamerboy91
Játszik még valaki ezzel a gammával?
Én most telepítem azt egyhuzamba végigviszem😄

Oldal 1 / 5Következő →